Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladá žena, která dříve sloužila, si z armády odnesla nějakou tu závislost na prášcích a zmenšený vliv na výchovu svých dětí. Vše se zdá být v pořádku, než se zableskne a už nic není jako dřív. Nejde elektřina, auta nejezdí, ale hlavně lidé nemohou vůbec spát. Nikdo přesně neví, co se stalo a jak se únava všech zvyšuje, tak i spekulace. Čas běží a každý se snaží jenom přežít po svém. (PROCESOR)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Vymyslieť ďalšiu príčinu apokalypsy na Zemi nie je vôbec jednoduché a treba uznať Rasovi, že vymyslel niečo celkom originálne. Spracovanie je pochmúrne a je jasne vidieť, že chýbal rozpočet. Na atmosfére to ale neuberá. Ide však o látku s tak vysokým potenciálom, že sústredenie sa na jednu rodinku a málo rozvinutý fikčný svet je skrátka málo. Na konci sa dozvieme, ako s novým šialenstvom bojovať, čo je rozhodne fajn a načrtnutá je aj príčina katastrofy, i keď tu mohli byť tvorcovia vynaliezavejší a nič aj tak nie je isté. Potešili niektoré hviezdne mená v zostave, veľa priestoru ale vo filme nedostali. ()

Heero 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem od Netflixu za poslední dobu 3 scífka (IO, Půlnoční nebe a tohle) a všechny spojuje pár věcí. Je to hodně moc narychlo upečená buchta, která sice nakynula, ale nemá absolutně žádnou chuť. Všechny děje spojuje, že je někdo celý vymyslel na hajzlu během toho, než se vysral a ani jednomu bych nedal hodnocení víc než 2.0...prosím Netflix, aby už se na točení Sci-fi rychlokvašek vysral... ()

Reklama

elanius 

všechny recenze uživatele

(60/2021) / Ach jaj, tieto jednohubky od Netflixu. Awake je ťažko podpriemerný len tak tak thriller. Nulové napätie, filmu chýba nejaká gradácia, šťava. Väčšinu minút sa nič nedeje, len sa postavy presúvajú z miesta A do B. Snaží sa to zachrániť posledných 20 minút, už je ale neskoro. Finálny point, dajme tomu, ale blbosť jak mraky. Čakanie pokračuje. (3/10) ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tady budu pro změnu já ta hodná. Uvědomuju si, že je to celkem hovadina, působí to trochu jako laciná rychlokvaška s absolutně nic neříkajícími herci. Ale já zásadně oceňuji originální nápady a tohle jsem asi ještě nikdy neviděla. Každopádně má to zatraceně dost much a jsem si vědoma toho, že je to spíš mdlé, trochu nudné a odfláklé. Nějakým způsobem mě to ale neštvalo tolik, jak jsem čekala a proto dávám aspoň ty zaokrouhlené dvě a půl. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Super nápad. Dost aktuální téma. Zabily to bohužel nepřesvědčivé herecké výkony a naprosto umírající děj. Hrozná škoda. Start neměl chybu, ale šlo to strašně rychle do háje a to je škoda, fakt velká škoda. Taková, jak už tu psali mnozí, klasická sci-fi netflixovka... myšlenka skvělá, ale provedení... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (11)

  • Na obrázku je defibrilátor přiložený na košili. To by nefungovalo. Defibrilátory musí být při výboji v přímém kontaktu s kůží. (Johnny.ARN)
  • Incident způsobí četné nehody a prudký nárůst hospitalizací, ale mladé dívce trvá, než pochopí, že „lékem“ je velmi krátkodobá srdeční zástava a resuscitace. V nemocnicích nebo domovech pro seniory by to nezůstalo bez povšimnutí. (Johnny.ARN)
  • Ke konci filmu není vysvětleno, proč je v plné uniformě přítomen člen americké pobřežní stráže. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama