Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nesmělý mladík a nespoutaná kráska dlouho nemohou najít společnou řeč, ale řada překážek jim pomůže pochopit, že každý má v životě svou vlastní odpovědnost. Krátký popis: Americká romantická komedie o různých podobách lásky začíná havárií letadla při startu z New Yorku. Naštěstí se nikomu nic nestane, ale spisovatel Ben se ocitá v prekérní situaci. Letí totiž na svou vlastní svatbu do Savannah a spěchá, aby ke své snoubence Bridget dorazil včas. Proto se připojí k temperamentní Sarah, která cestuje stejným směrem. Vypadá to, že nesmělý mladík a nespoutaná kráska, jež si po krachu dvou manželství užívá svobody, nemohou najít společnou řeč. Dlouhé putování nesourodé dvojice, jíž se do cesty staví řada překážek, však oběma pomůže dozrát a pochopit, že každý má v životě svou vlastní odpovědnost. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

Tyler 

všechny recenze uživatele

A zase ta Sandra! Jestli si někdo zaslouží přízvisko živelná pohroma, pak je to jedině ona. Respektive Sarah Lewisová, kterou ve "Forces of Nature" hraje...Svižná, velmi příjemná podívaná, ze které mám pocit, že některá přísloví a pořekadla mají něco do sebe - jako třeba "Náhoda je blbec." nebo "Lepší vrabec v hrsti než holub na střeše." Hmmm...kvízová otázka za sto bodů : jedno z těchto přísloví mi po skončení "Živelné pohromy" přišlo jako nesmysl - které? ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že Sandra Bullocková nezahraje špatně žádnou roli. A ani zde mě nezklamala. Byla opravdu dobrá. Je vidět, že natáčení si užila. Ben Affleck také odvedl dobrou práci a hlavní role se zhostil na horší jedničku. Nehollywoodský konec (v tomhle případě bych radši viděl ten Hollywoodský) odlišuje film od ostatních v daném žánru. Nutno zmínit dobrý soundtrack, který se do podobného snímku určitě hodí. Jestli se chcete podívat na oddechový film, shlédněte Živelnou Pohromu a bavte se se Sandrou Bullockovou a Benem Affleckem jako dokonalým párem. ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tady někdo evidentně "opisoval" od komedie Letadla, vlaky a automobily s Johnem Candym a Stevem Martinem, akorát to zabalil do jakýhosi romantickýho hávu. Osobně romantický filmy teda moc nemusim, ale tohle nebylo úplně špatný. Sandra Bullock je skvělá a dokonce i ten Affleck, kterýho moc rád nemam, zahrál docela obstojně. Plusem je taky dobrej soundtrack (Touch and go, Blue Boy, Faithless, atd...). Akorát teda z toho konce jsem byl poněkud mimo. Čekal jsem klasickej hollywoodskej doják a ono to skončilo jaksi nečekaně a dost podivně. ()

Macik 

všechny recenze uživatele

Jak příliš nemusím S. Bullock tak v tomhle filmu ji to vážně slušelo.. nebojím se říct,že v něm byla lehce kundiozní.. B. Affleck si hraje to svý,chvílema přehrává chvílem se jeví koukatelně no a celkový dojem z filmu??Příjemný.. pro mě tedy rozhodně.. Docela sranda a závěr pro mě nečekaný,myslel jsem totiž jako už to ve filmech bývá, že se nakonec tý svatby zřekne.. a proto si u mě tvůrci lehce šplhli.. ;))) ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Bronwen Hughes {roku 2008 natocil serial Pernikovy Tata} natocil nudny a vyslovene podpriemerny film na cele so Sandrou Bullock /Speed/ a Benom Affleckom {Good Will Hunting, Armageddon}. A zase ide o dalsiu US komediu, ktorej humor je na kilometre {co na kilometre, na desiatky kilometrov} vzdialeny Europe a europskemu ponatiu humoru. Neherec Affleck vobec nevie hrat a Sandra Bullock nie je na tom o nic lepsie. Hrozna blbost, s ktorou netreba stracat cas a radsej nez projekciu tohoto som si zvolil stadion a moznost zabehat tam. Plus som este natrhal zajacom a hydine travy, ale to tu asi nepatri. 5 % ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama