Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nesmělý mladík a nespoutaná kráska dlouho nemohou najít společnou řeč, ale řada překážek jim pomůže pochopit, že každý má v životě svou vlastní odpovědnost. Krátký popis: Americká romantická komedie o různých podobách lásky začíná havárií letadla při startu z New Yorku. Naštěstí se nikomu nic nestane, ale spisovatel Ben se ocitá v prekérní situaci. Letí totiž na svou vlastní svatbu do Savannah a spěchá, aby ke své snoubence Bridget dorazil včas. Proto se připojí k temperamentní Sarah, která cestuje stejným směrem. Vypadá to, že nesmělý mladík a nespoutaná kráska, jež si po krachu dvou manželství užívá svobody, nemohou najít společnou řeč. Dlouhé putování nesourodé dvojice, jíž se do cesty staví řada překážek, však oběma pomůže dozrát a pochopit, že každý má v životě svou vlastní odpovědnost. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zvlastny mix dramy a komedie, ktory pôsobi ako taka predmanzelska poradna pre pary, ktore caka svadba. Behom filmu zaznie neskutocne množstvo rôznych mudrych postrehov o manzelstve z ust nahodne okoloiducich postav az to pôsobi dost neprirodzene alebo otravne. No a ani nejaku extra velku hlbku tie postrehy nemaju, kedze sa s nimi dalej nepracuje. Taky Woody Allen toho vo svojich komediach o vztahoch povie ovela viac a aj s väcsou davkou humoru. Na hladine priemeru film drzi sympaticke herecke obsadenie. Sialena Sandra Bullock a suchar Ben Affleck, ktory svoje postavy stvarnili perfektne. Potesi aj viacero znamych serialovych xichtov vo vedlajsich ulohach. Potencial filmu bol ovela väcsi a evidentne velke ambicie nenaplnil, ale aspon za jedno pozretie to stoji. 5/10. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Málo vtipné a málo romantické. Takže jako romantická komedie to moc nefunguje. Konec je sice romantický, ale úplně jinak než by měl být. Já osobně bych film zakončil jinak. Afflack se tam chová dost nelogicky jakoby sám nevěděl co chce a takového nevyrovnaného hrdinu já nemusím. Sandra je neskutečně sexy, ale film to nezachrání. Být tam trochu víc humoru, tak je to o něčem jiném. Příběh sám ten film neutáhne. ()

Reklama

Kanibal 

všechny recenze uživatele

Zvláštní romantika se zajímavými záběry a nápady, které však v jednoduché slátanině působí jako pěst na oko. Film navíc celou dobu spěje tam, kam nedojde a v posledních deseti minutách udělá úplný obrat. Sandra Bullock i Ben Affleck jsou opravdu špatní a nebýt ucházející vizuální stránky, asi bych nedokoukal. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Bronwen Hughes má velmi zajímavé umělecké cítění. Mnohé scény jsou bohužel podivně splácané, ale způsob natočení některých naprosto vyráží dech a jsou důkazem nepopiratelného Hughesova talentu. Hranice mezi kýčem a uměním mu však v Živelné pohromě unikla, snad příště... a jen tak mimochodem, jeden z mála filmů, kde je Afflack charismatický... ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Bronwen Hughes {roku 2008 natocil serial Pernikovy Tata} natocil nudny a vyslovene podpriemerny film na cele so Sandrou Bullock /Speed/ a Benom Affleckom {Good Will Hunting, Armageddon}. A zase ide o dalsiu US komediu, ktorej humor je na kilometre {co na kilometre, na desiatky kilometrov} vzdialeny Europe a europskemu ponatiu humoru. Neherec Affleck vobec nevie hrat a Sandra Bullock nie je na tom o nic lepsie. Hrozna blbost, s ktorou netreba stracat cas a radsej nez projekciu tohoto som si zvolil stadion a moznost zabehat tam. Plus som este natrhal zajacom a hydine travy, ale to tu asi nepatri. 5 % ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama