Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vánoce jsou svátky klidu. Rudy (Ben Affleck) to tak cítí. Po letech konečně prochází vězeňskou branou jako svobodný muž. Ovšem kam čert nemůže, nastrčí ženskou. Tato (Charlize Theron) je nejen krásná, ale navíc disponuje agresivním bratrem ve vysokém stupni pošahanosti (Gary Sinise). Ten se svým kumpánem (Danny Trejo) právě plánuje velkou vánoční loupež. A Rudy má být její důležitou součástí. Tyto Vánoce moc klidné nebudou! A o velké překvapení pod kriminálním vánočním stromem rovněž nebudete ochuzeni. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Cítím se, jako hlupák. Ne proto, že by se mi ten film nějak extra líbil a já bych mu musel tudíž dát pět hvězd, ale proto, že jsem Charlize a Garyho absolutně nepoznal. Fakt ne. Věděl jsem, že oba odněkud znám, ale klidně bych se vsadil, že to nejsou oni. A ejhle… :-) Jinak film jako takový je vcelku snesitelný. Jistě, má hodně logických kiksů (proč furt s sebou tahali Afflecka? Proč ho normálně nesejmuli, že? :-)) ale má taky celkem dobrou pointu a fakt nečekaný konec… A tyhle dvě věci mě přiměli, abych přidal jednu hvězdu, takže za 3. ()

Ulrich 

všechny recenze uživatele

Scenar vypada, jako by si jeho autor dal takoveho bobrika "kazdych deset minut dejovy zvrat", protoze tolik zmen v chovani postav a podrazu vycucanych z prstu se az tak casto nevidi. Herci sice zachranuji, co se da, ale to jenom jeste vice pripomene, jaka je skoda, ze takto herecky nebuseny film, nakonec vyzni tak prumerne. ()

Reklama

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Začnu pozitivně... a hodně krátce. Věřím, že třeba Coeni by si s tímto námětem i žánrem poradili a naservírovali by další mrazivou černou komedii. Ale... ale na režisérské stoličce nesedí ani Ethan ani Joel, ale sedmdesátiletý John Frankenheimer, thrillerová legenda, která se s námi rozloučila bohužel hodně slabým, překombinovaným a vyloženě hloupým snímkem. S Benem Affleckem jako hercem jsem nikdy neměl problém, ale zde je vysloveně k smíchu. Snad za většinu "skvostů" co procedí ústy může scénárista s obstojnou filmografií - Transformers, Transformers, Transformers. Už vám to došlo? 30 % ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Poměrně zdařilý akční /thiller. Dva kamaoši co spolu sdílí jednu celu se těší na propuštění , Nick si píše s dívkou Tato ,která ho nikdy neviděla ,ale on jí podle fotek zná jeho kámoš Rudy zná všechny dopisy a ví všechno o ní i o Nickovi. Pár dní před propuštění je NIck při rvačce zavražděn a Rudi odchází na svobodu sámjene tam čeká Tato na Nicka a on se rozhodne vydávat se za něj a tak zbalí pěknou dívku. Vše se zdá vpořádku do chvíle kdy se objeví dívky bratr Gabriel ,který je pěkný magor a nutí Rudiho ,aby jim pomohl s vyloupením casina (protože tam před tím dělal v ochrance). A nastává pro Rudihi krušná doba ,kdy se sice snaží říct,že neni Nick ,ale stálo by ho to život a tak se jde na loupež jenže nic není tak jednoduché jak se zdá a Rudimu zjištuje že všecho je mnohem zamotanější než se zdá. A závěr je ještě více šokující pro Rudiho .......... Zajímavý nápad i provedení s dobrou pointou na závěr. ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Film jsem si znovu pustil asi tak po pěti letech. A opět mě nadchnul. Skvělá zápletka a člověk si do poslední chvíle není jistý,jak to všechno vlastně dopadne. Někdo by si řekl,že vánoce mají být svátky kliku a míru. Ale pro Rudyho( Ben Affleck), kterého pustí po dlouhé době z věžení to ovšem neplatí. Čeká ho opravdu falešná hra po boku Ch.Theron, D.Treja, J.Fraina... Na konci je hezké,že peníze získané z loupeže Rudy rozdává do schránek. Podtrhuje do ducha vánoc. Celkově 80% ()

Galerie (48)

Zajímavosti (6)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia. (MikaelSVK)
  • Pracovným označením filmu boli aj názvy Deception a Wild Christmas. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama