Reklama

Reklama

Freddyho smrt - Poslední noční můra

  • USA Freddy's Dead: The Final Nightmare (více)
Trailer

Zkoušeli ho pohřbít! Zkoušeli ho spálit! Zkoušeli ho zahnat svěcenou vodou! Ale takové hlouposti na Freddyho neplatí. Dál si libuje ve svých krvavých orgiích. Ale je tu jeden problém - ve svém městečku už nemá koho zabíjet... Že by pověsil svůj klobouk a rukavici na hřebik? Kdepak! (Falcon Home Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

Němi 

všechny recenze uživatele

S těžkým srdcem musím dát jednu hvězdu... První půlhodina je totiž velmi dobrá. Říkal jsem si, že chudinka film doplácí na vysoké pořadové číslo, noční můra s padajícím domem se zadařila a celkově atmosféra, ač o dost jiná, se povedla. Pak se ale naplno začne projevovat žánr "komedie", nad jehož úrovní by ohrnuli nos i Friedberg se Seltzerem. Videoherní scéna je ten největší průser, co chudáka Freddyho mohl potkat. Nevím, jestli Talalay zrovna v něčem jela, ale neustále řeči o trávě naznačují, že ano. Jinak si to nedovedu vysvětlit. Člověk by jí odpustil i ty debilní dialogy a ochotníky v hlavních rolích, protože občas dokáže vyplodit dobrou scénu, neodpustím jí ale konec. Už od první části to sice jsou ty nejdebilnější nápady a chvíle v celé sérii, ale když už jsem myslel, že jsem viděl dno, přišla vyfetlá Talalay s něčím, co vás donutí si vážit předešlých částí. Sudé části jsou kompletně k hovnu. _____ Mé pořadí série: E1, E5, E7, E3, E4, E2, E6 ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nebudem v tomto prípade taký prísny ako väčšina užívateľov, čo hodnotili tento titul a dám šiestej časti z americkej horrorovej série "Nightmare on Elm Street" tri hviezdičky. Freddy Krueger má za tie roky čo ma skvele bavil a strašil zároveň u mňa protekciu. Je to môj milášššek. Súhlasím s tvrdením, že sa jedná o zbytočne naťahovanú zlátaninu so slabým scenárom. Je pravda, že už to nefunguje tak ako som bol zvyknutý, ale predsa len ma "Posledná nočná múra" potešila. A ešte musím podotknúť jeden fakt, Alice Cooper je ako herec absolutne nepoužiteľný. *** ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Bez konkurenčně jeden ze slabších dílů této série a dovolil bych si tvrdit, že asi nejslabší.. Maska Freddyho je taková nemastná, neslaná a nepůsobí na mě dobrým dojmem.. Atmosféra už je také horší a přišlo mi to spíše jak komedie než horor, ale i tak se na to dívat dalo a na první shlédnutí to stačí.. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Takhle to dopadne, když se seriálový patlal postaví za kameru hororu. Když to měla být poslední noční můra, absolutně nachápu, proč to nesvěřili někomu jinýmu. I Uwe Boll by totiž měl nejspíš větší úspěch. Nevim, na koho sem víc nasranej. Jestli na tu krávu, co to točila nebo na scénáristu, který nejspíš prožíval nějakou osobní krizi nebo na toho, kdo tohle celé povolil. Nebýt týhle podělaný sračky, nemusel by se totiž Wes Craven zdravě nasrat a dát Freddymu rozhodně důstojnější zakončení.Od odpadu to zachránila scénka s Johnny Deppem, takže Johnny opět zachránil další film :-) ()

5150 

všechny recenze uživatele

"Welcome to Prime Time, bitch." Freddy Krueger____FREDDYHO SMRT je stejně jako NOES4 nebo NOES2 docela zábavný díl. Samozřejmě nechybí písničkový doprovod s množstvím rockových pecek - mj. titulka "Why Was I Born? (Freddy´s Dead)" od Iggy Popa a několik bizarních vraždiček v podání Freddyho. Potěší také řada dalších maličkostí, jako cameo Johnny Deppa nebo závěrečná (titulková) mini rekapitulace. ()

Galerie (87)

Zajímavosti (19)

  • První film společnosti New Line Cinema, který byl ve 3D. (JesterKruger)
  • Natáčení probíhalo od 14. listopadu do prosince v Kalifornii. (Varan)
  • V televizní reklamě se objeví i Johnny Depp, který hrál v i prvním dílu postavu Glena. (Karlos80)

Související novinky

Zemřel herec Yaphet Kotto

Zemřel herec Yaphet Kotto

16.03.2021

Ve věku 81 let zemřel na Filipínách americký herec Yaphet Kotto. Informaci prostřednictvím sociálních médií zveřejnila jeho žena Tessie Sinahon a později ji potvrdil i hercův agent Ryan Goldhar.… (více)

Reklama

Reklama