Reklama

Reklama

Pach krve

  • USA Wrong Turn (více)
Trailer

VOD (1)

Greenbrier Backcountry, Západní Virgínie. Chris Finn spěchá na pracovní pohovor a kvůli zácpě na dálnici se rozhodne zkrátit si cestu po lesní silničce. Nesprávně však zahne, zabloudí v lesní pustině a navíc se srazí s protijedoucím autem s pěticí mladých výletníků. Skupinka se vydá hledat pomoc do nejbližšího domu. Místo pomoci tam však naráží na rodinku zmutovaných kanibalských zrůd, která se baví štvanicemi na zbloudilé automobilisty a jejich krvavou likvidací. Stanou se mladí lidé dalšími obětmi šílených kanibalů? Kolik z hrdinů krvavou štvanici přežije a dokáže se dostat ven z lesa?

V produkci trojnásobného držitele Oscara za zvláštní maskérské efekty Stana Winstona a producentů mimořádně úspěšných hororů Resident Evil a Tajemství loňského léta vznikl podle scénáře zkušeného Alana B. McElroye (Halloween 4, Spawn, Tělo na tělo) horor evokující nejlepší díla žánru založená na minimálním vkladu financí a maximálním vkladu talentu strašit diváky. Debutující režisér Rob Schmidt nabízí děsivý příběh o skupince mladých lidí, která se v hlubokých lesích Západní Virgínie utkává s vražedným zlem ve stylu legendárního Texaského masakru motorovou pilou kombinovaného s děsivou atmosférou Záhady Blair Witch. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (569)

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Ako by povedala "star" Dara Rolins: Ten hororík ma baví.. Určite mám radšej takéto horory pretože po nich si nemusím všade svietiť a vďaka takýmto hororom ušetrím za elektrinu. Ale kedže horory skôr hodnotím podľa toho ako som bola došťatá a dosraná (kecám len došťaná) a podľa hudby, tak pri takýchto sa samozrejme nebojím toľko ako pri ducharinách, kde si musím robiť protistrašidlovú ochranu z paplóna, takže je jasné, že 5* tomuto filmu proste capnúť nemôžem, i keď krváky mám rada.. Navyše v takmer každej vyvražďovačke majú obete IQ, podľa ich správania, veľmi podpriemerné. No ale dobre teda, dávam také o trošičku lepšie 3*. ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Pach krvi myslím nerobí hanbu svojim starším predchodcom teenage hororov, atmosféra sa celkom zachovala a dala do vizuálneho „nového“ šatu. Je to trochu iné oproti tým starším veciam, v dnešnej dobe si zas toho filmári nemôžu dovoliť to čo kedysi, ale ináč sa podarilo celkom dosť vecí zachovať. Príjemný teenage horor s dobrou atmosférou, vizuálnou stránkou, príbehom (síce tým najtradičnejším, ale to vôbec nevadí). Myslím, že v dnešnej dobe (po roku 2000) to patrí medzi tie lepšie horory, ale to je vec vkusu. ()

Reklama

MISSha 

všechny recenze uživatele

Mě tyhle typy ''hororu'' asi nikdy nezaujmou a nevyděsí,a u hororů je zásadou se bát.Mám s těmito filmy problém,protože mě místo toho znechutí a unavují mě klišé dějem.Před necelými 2 týdny jsem viděla podobný- Hory mají oči,který se mi jeví o něco lepší protože měl alespoň nějakou atmosféru.Ta tady totálně nefunguje už jen proto že je v rukou podprůměrného režiséra.Pro ty co si libují v hororové brutalitě slast,já očekávám víc než jen krvelačná jatka. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Na Hory mají oči to sice nemá, ale stále jsem se u tohohle akčního hororu pěkně bavil. Trochu mě zklamalo, že tvůrci nevymačkali z daného tématu ještě víc šťávy, což určitě bylo možné, ale nenudil jsem se a místy to bylo opravdu napínavé. Honička v korunách stromů sice byla tak trochu wtf, ale každý film je něčím originální a tohle dílo mi přišlo docela v pohodě. Jsem zvědav na pokračování. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Žilo bylo v jednou domečku několik směšných figurek a ty měly rády mladé lidské masíčko, jehož čerstvá dávka k nim zrovna přispěchala ve dvou vozidlech. Co na tom, že děj podobných snímků je stále stejný, že logika opět dostává očekávaně tvrdé zásahy pod pás a že tajemný strach z neznámého prostě přijít nemohl, protože hladoví fešáci byli kamerou zachyceni příliš brzo? Asi nic, protože ti, co se rádi brodí rozstříkanou krví, si to určitě zase užijí a my ostatní se dál budeme v poklidu procházet lesem, protože tohle se stává pouze v amerických hvozdech. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (24)

  • Eliza Dushku nosí ve filmu bílý nátělník, který má uprostřed emblém dvojhlavého orla. Tento emblém najdeme na státní vlajce a znaku Albánie. (Stocki)
  • Muž z čerpací stanice, od kterého si chce Chris (Desmond Harrington) zavolat, popíjí růžový nápoj připomínající kefír z plastové flaštičky. Ve skutečnosti se jedná o lék  Pepto Bismol, který pomáhá od bolesti břicha, zažívacích potíží nebo  průjmu. Je pravděpodobné, že filmaři tím chtěli poukázat na problémy s radioaktivní vodou a zamořeným prostředím, které vyvolává tyto zdravotní komplikace a má vliv na tělesnou deformaci kanibalů ve filmu. Tento muž navíc lék popíjí i v dalším díle, tudíž je zřejmé, že se nejedná o náhodu, ale spíše vtipnou vsuvku ze strany tvůrců filmu. (Rohata krysa)
  • Ve filmu se nachází mezititulková scéna. (griph)

Reklama

Reklama