Reklama

Reklama

Přátelé: Zase spolu

(TV film)
  • USA Friends Reunion Special
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve speciálu, který nemá scénář, se hvězdy seriálu Přátelé Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry a David Schwimmer vrací do kultovní haly číslo 24 (Stage 24) ve studiích Warner Bros. v Burbanku, kde se oblíbený sitcom natáčel. V pořadu se objeví i řada speciálních hostů jako jsou David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon a Malála Júsufzaj. (HBO GO)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (301)

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Pro mnohé nejlepší seriál všech dob, pro mě docela fajn podívaná. Já jsem si zkrátka našel během života jiné seriály, které jsem si oblíbil více. Nebylo špatné si s protagonisty zavzpomínat na pár legendárních momentů, či slyšet jejich názory a pohled na přátelé jako takové. Každopádně je fajn, že se dalších dalšího pokračování nedočkáme, protože to co je dobře ukončeno, by se už nemělo zbytečně znovu otevírat...80%. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Krásná, milá nostalgie, která v nejednom fanouškovi probudí ty skvělé pocity, které zažívají při sledování seriálu Přátelé. Bylo skvělé vidět skupinku zase pohromadě, jak vzpomínají na stará dobrá devadesátá. Něco nového jsme se i dozvěděli, viděli jsme pár pokažených scén. Nebudu lhát, poplakala jsem si. Vadila mi tam přítomnost celebrit, které nemají s Přáteli vůbec nic společného, Lady Gaga, Justin Bieber, Cara Delevigne, proč? Proč se snažili utáhnout diváky na hvězdná jména, která v tom seriálu ani neúčinkovali? Bylo to za mě zbytečné, i tak by to mělo skvělou a rekordní sledovanost. ()

Reklama

Dale 

všechny recenze uživatele

Toto Reunion bolo veľmi milé, zábavné a dojemné, skvele som si ho užil, zasmial sa na plné pecky, aj si poplakal. To ani inak nejde pri seriáli, ktorý som komplet videl niekoľkokrát a ktorý natrvalo prirástol k môjmu srdcu. Možno sa mohlo zo zákulisia prezradiť ešte trochu viac, ale potešilo ma, že som sa dozvedel, ako sa obsadzovali jednotlivé postavy. Neviem si ani predstaviť, aké by to bolo, keby ich hrali iní herci. Je na čase pustiť si opäť komplet friendsov. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Hoci som z návratu mal obavy, faktom je, že už keď vyšiel pársekundový teaser, v ktorom sa siluety šestice hercov v blízkom objatí blížili k štúdiu, vedel som, že to, čo sa práve deje, je správne a že je dobre, že sa to deje presne tak, ako sa to deje a nie inak. Výsledok je krásny, je veselý a optimistický a pritom je smutný a dojemný; ak ste na Priateľoch vyrastali aj vy, niektoré scény pre vás budú mať účinok konca Cameronovho Titanicu. A pritom sa nikde nič megalomanské nepotápa; „len“ šesť priateľov rozpráva vety. Čím menej slávne cameá, tým lepšie. Aj veci, ktoré príliš nefungujú (čítanie scenárov, kvíz), sú šikovne prestrihané s inými celkami tak, že bavia a plnia presne ten účel, ktorý plniť mali. Okrem toho uvidíme tradičné veci, ako sú pokazené zábery, lenže pokazené zábery z Priateľov sú pokazené zábery z Priateľov. Dočkáme sa i spomienok na kultové scény (veľmi tesné kožené nohavice, gauč) a dozvieme sa skutočnú pravdu o Marcelovi. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Fan servis, který každý fanoušek musí vidět. Co naplat, že zajímavých informací je tam pomálu a ve zbytku času se rekapitulují vtipné scénky a herci je komentují. Kolik už bylo takových, nicméně kdo to má rád, rád se podívá znova. Muži budou zklamaní z toho, že stárnout s grácií umí jen Lisa Kudrow. Aniston byla zmalovaná kilem make-upu a CC je ošklivá PETka. Viděl jsem dost dílů, nicméně za fanouška se nepokládám, proto ani nehodnotím nijak nadprůměrně. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (7)

  • V české dabingované verzi pro HBO mají všichni představitelé své původní české dabéry. Herce Matthewa Perryho však dabuje Aleš Procházka, který tuto postavu daboval pouze 11 epizod, a to konkrétně v 5. sérii od 14. do 24. epizody. Hlavním dabérem Chandlera Binga byl však Rostislav Čtvrtlík, ten však v roce 2011 zemřel. (Gemy)
  • Šiesti hlavní herci sú zaroveň aj výkonní producenti a každý z nich si zarobí minimálne 2,5 milióna dolárov. (DRIV3R)
  • Všech šest přátel se od roku 2004 nikdy nesešlo v jedné místnosti, s výjimkou večeře v domě Courteney Cox v říjnu 2019. (MTHRFCKR)

Související novinky

Harry Potter se dočká reunionu

Harry Potter se dočká reunionu

17.11.2021

Podobně jako tomu bylo v případě nedávného speciálu Přátel od HBO Max, se teď dalšího takového reunionu v rámci oslav 20. výročí od premiéry prvního filmu dočká Harry Potter. Vznikne tak další zhruba… (více)

Reklama

Reklama