Reklama

Reklama

Film sledující život otce Stuarta Longa (Mark Wahlberg), boxera, který se stal knězem, který inspiroval nespočet lidí na své cestě od sebezničení k vykoupení. (honzikk)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (66)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Zaujímavé, ale nebol to môj šálok kávy. Postava Stuarta je určite pozoruhodná, a jeho prerod z boxera s kopou nerestí na "znovuzrodeného" kňaza, to pôsobí priam neuveriteľne. A keby to nebolo podľa skutočnej udalosti, tak by som povedal, že to je fakt nonsens. Každopádne, takéto "osvietenie" je asi skôr niečo výnimočné. Mark Wahlberg to zahral vynikajúco, zato postava otca, ktorú hral Mel Gibson mi išla ohromne na nervy. Čo dodať? Tento film si asi získa skôr srdcia veriacich katolíkov, no pre nás ostatných to bude také... proste neuveriteľné. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Ak mam byt uprimny,neveril som v to,ze vyber Marka Wahlberga na tuto rolu bol prave najstastnejsi,ale opak bol pravdou,podal excelentny herecky vykon,hlavne v druhej polovici filmu,kde ma velmi milo prekvapil,naozaj klobuk dole pred nim a co sa tyka tejto dramy podla skutocnej udalosti,nechodim sice do kostola,ale pribeh Stuarta Longa ma chytil za srdce,je az neuveritelne,ze ako sa moze clovek zmenit k lepsiemu,pre mna osobne urcite silna zalezitost,ktoru hodnotim pozitivne a plnou palbou...:-) ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Ten príbeh je tak neuveriteľný, že keby tam nebolo napísané podľa skutočnej udalosti, tak by tu každý druhý nadával, čo za nereálnu blbosť to scenáristi vymysleli. Zase raz sa ale potvrdzuje, že tie najneuveriteľnejšie príbehy nepíšu páni scenáristi, ale sám život. No ale k samotnému filmu. Som ateista a cirkevné filmy nejako extra nemusím a nevyhľadávam, no a tento aj keď ponúka pár tém na zamyslenie a nie je vyslovená nuda, je podľa mňa vo väčšine ohľadov priemerný. Čo sa vymyká z priemeru sú vzájomné rozhovory otca a syna- Wahlberga a Gibsona, ktoré kvôli charakteru postavy Mela Gibsona a jeho herectvu ponúknu dosť vtipných momentov. Inak obaja hviezdni páni hrajú okej a celkovo je to taký ten typický film, ktorý vyslovene neurazí, ale ani nenadchne. A určite mohol byť o 15-20 minút kratší. 3* a 55% ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Jako celek mě to moc nezaujalo, ale musím uznat, že Wahlbergovi a Gibsonovi v rolích syna a otce to už po několikáté celkem sedlo. Tentokrát to není komedie. Wahlberg hrát umí, když chce a když k tomu přidá ještě fyzickou transformaci a závažnou chorobu, asi tím pokukuje po nějaké té nominaci. Gibson pak za poslední roky dostal roli, kde mohl předvést, že hrát umí a to on umí. Jinak celkově film nic extra, strhává na sebe pozornost hlavně Wahlbergem, který vlastně ani nesleze z plátna. 60% za Marka a Mela. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Nechal jsem se na to nalákat přes Wahlbergův Wahl Street a byl jsem zvědavej, jak zvládne jinou polohu, než jakou od něho známe. Není to nic světoborného, ale ona ta role ani nepotřebovala nějaký větší talent. Pánbíčkáři se asi hodně rozčilovali, že tam bylo tolik sprostejch slov, ale mě jako normálnímu člověku to tam připadalo v pořádku. Na rozdíl od těch duchovních, náboženských a jinak zblbnutých lidí. Pro Wahlberga možná byl tenhle film srdcovka, ale já ty náboženské kecy a myšlení nechápu a nemám rád. Ten jeho mentální přerod a cesta prozření mi tak nějak nedocvakly. Ok, tak měl nehodu, ale tu mělo už hodně lidí a určitě se nevrhli hned do služeb bohu. Jako jasně - stát se to mě, taky nebudu stejnej jak dřív, ale snad budu pořád myslet logicky. Zajímalo by mě, jestli by Stuart odmítl ten blowjob tomu chlapovi i potom, co se z něj stal kněz, chch. Aspoň, že tam byl Gibson a jeho zkurveně mrzoutskej tatík... i když nakonec vyměkl. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • Film obsahuje potitulkové scény. (koba)

Související novinky

Mark Wahlberg jako muž od rodiny

Mark Wahlberg jako muž od rodiny

18.08.2022

Spolupráce mezi streamovací službou Apple TV+ a společností Skydance Media pokračuje dál. Nedávno měl na službě premiéru animovaný snímek Štěstí a teď přichází zpráva, že Apple získal také chystanou… (více)

Reklama

Reklama