Reklama

Reklama

Šťastně až do smrti

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tenká hranice mezi láskou a nenávistí se prolomí, když žena odhalí manželovu nevěru. Oba pak podniknou extrémní kroky, aby získali, co chtějí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Zamilujeme se. Vezmeme se…ale nic o tom druhém nevíme. Když jsem se rozváděla, dostala jsem dobrou radu. Rozvod je obchodní transakce. Peníze, dům, děti. A na druhé straně dohody výhrůžky, odhalení. Kdo co řekne dětem? Čí je to vina? Je dobré mít s čím vyjednávat.“ Už úvodní scéna divákovi jasně naznačí, že mezi Leonorou a jejím manželem to nebude zrovna růžové. O jak nezdravé soužití jde se dozví záhy…V první řadě chválím casting. Dar Salim a Sonja Richter jsou výborní, zvlášť v případě herečky to byl skvělý výběr a její stylizované herectví jsem si užíval. Jinak je film o budování zdařilé atmosféry plné dusna, nedůvěry, napětí. Postupně se v něm přiostřuje, přibývají docela promyšlené „habaďůry“, tvůrci si hrají zábavnou hru s diváckým očekáváním a pak je tu zneklidňující konec. Ať žije manželství? Amen. Filmu bych vytkl jen některá nepříliš uvěřitelná místa, která byla snad až moc na efekt, ale jinak velká spokojenost a solidní 4* navrch. „Zvířata jsou stejná. Když není jiná možnost, když jsou zahnaná do kouta…zaútočí.“ ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Severské filmy, zejména kriminálky jsou prostě boží a Šťastně až do smrti není výjimkou. Zpočátku se tento film sice tváří jako klasický krimithriller, ale ve chvíli, kdy dojde k zvratu, tak se jedná o výjimečný počin. Sonja Richter je v roli vyšinutého magora skvělá a i ostatní herci jsou bezva. Překvapuje mě, že jsem ještě stále překvapen, když se mi filmy z Dánska, Norska, Švédska nebo Finska líbí. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Šťastně až do smrti ...,ale rozhodně ne v Dánsku. Kde policisté nedokáží vyšetřit ani takto zjevné kriminální zločiny a na konci jen prostě pokrčí rameny, že si prostě neví rady a hotovo. Musím filmu přiznat hodně solidní první polovinu, kterou ovšem naprosto zlikviduje nelogická druhá. Ten chlap snad ani neměl nikoho rád a už vůbec neměl po ruce žádný plán. Ještě že měl k ruce tak šikovnou žena, která to vše vymyslela za něj. Klidně se film mohl jmenovat "Mouchy snězte si mě." 55% ()

Stillborn83 

všechny recenze uživatele

Vynikajúci snímok s parádnou atmosférou, ktorú vedia navodiť len Severania. Málo predvídateľný sled udalostí pri milostnom trojuholníku, kde sa každý, aby dosiahol svoje, zájde až za hranice „normálneho“. Herca Dara Salima môžem, nesklamal ma opäť, Sonja Richter mi až tak nesedela, najmä vo vypätých situáciách. Je to film dvoch polovíc, kde najmä v druhej naberú veci rýchlejší spád a dosť nereálne zvraty, treba to brať s nadhľadom. Je to ako z rýchlika a mierne nedotiahnuté, vytráca sa aj atmosféra, no stále je to nadpriemer. Mňa to bavilo, pokojne by som si to pozrel znovu. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (2)

  • První originální film Netflixu z Dánska. (Axarus)
  • Pouhé umytí dodávky, jak vidíme ve filmu, by ve skutečnosti neodstranilo stopy poškození karoserie. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama