Reklama

Reklama

Šťastně až do smrti

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tenká hranice mezi láskou a nenávistí se prolomí, když žena odhalí manželovu nevěru. Oba pak podniknou extrémní kroky, aby získali, co chtějí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (157)

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Měl jsem tenhle film stažený už delší dobu a oddaloval jsem ho, jak mohl. To téma nevěry a zbavení se partnera, toho se točí strašně moc, akorát stokrát jinak. Hodnocení tady mě nakonec přemluvilo pustit si to. Žádný překvapení se nekonalo, dostal jsem přesně to, co jsem čekal. Ve filmu je strašně málo scén, který by se něčím vymykaly od jinejch snímků na podobný téma. Na jedno podívání - 50%. ()

hony23 

všechny recenze uživatele

Když si ženatý chlápek v krizi středního věku nabrnkne o generaci mladší roštěnku, koleduje si o malér. Dotyčná si ho totiž časem začne nárokovat čím dál tím víc, zatímco podváděná manželka nemá pro jeho druhou mízu pražádné pochopení. Náš hrdina je tak časem oběma dámama uveden do bezvýchodné situace, kterou se rozhodne vyřešit vraždou. Dánové tahle dramata, která diváka naprosto pohltí, prostě umí. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Človek je ako zviera. Keď je zahnaný do kúta a nemá kam ujsť, zaútočí..." Konečne prišiel na netflix film, ktorý sa oplatí pozrieť a Dáni opäť potvrdili svoju povesť kvalitných filmárov. Iba nedávno ma potešili veľmi dobrým filmom Bombardovanie a už je tu veľmi vydarený psycho thriller. Atmosféra je úžasná, film vás v pohode vtiahne, pretože herecké výkony sú výborné. Napätie je v niektorých momentoch až neznesiteľné, nestáva sa mi často, aby som hltal každú scénu a nedočkavo čakal čo bude nasledovať. Možno to s blížiacim sa záverom trošku prekombinovali, ale pri pomyslení, koľko často nelogických zvratov ponúka bežná holywoodska produkcia musím uznať, že je tento dánsky thriller veľmi vydarený a skvelá voľba na večer vo dvojici.  Hlavný herecký predstaviteľ mi rozhodne nepripadal ako rodený Dán, ale do role skvele zapadol a rodenému Iráčanovi i režisérke skláňam poklonu. 80%. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Až bude chtít paní režisérka zase točit nějaký film, tak ať povolá nějaké herce. A také ať potlačí svoje nemalé úsilí po vyumělkovaném až pseudo-artovém průběhu děje, který šel značně na úkor dramatičnosti filmu. No, co k tomuto filmu napsat. Prostě thriller z Dánska na televizní úrovni a se zaostalými a pramálo sympatickými herci. Nepěkný chlap (Dar Salim) má milenku (Sus Wilkins) a manželka (Sonja Richter) na to přijde. Co na něm obě tyto ženy viděly, zůstává hlavní nevyřešenou záhadou. Nebyly to sice žádné krasavice, ale usilovat o plešatěho chlapa jak z tureckého stanového tábora, to fakt bylo přehnané. Chlap se své manželky rozhodne zbavit a jednoho deštivého večera ji převálcuje na silnici svojí dodávkou. Ukáže se, že pod koly auta nezemřela jeho žena, ale jakási jiná žena v totožné teplákové soupravě. Větší hovadinu už asi vymyslet nešlo. Sice jsem potenciální diváky připravil o tento dějový zvrat, ovšem musel jsem poukázat, na jaké imbecilní náhodě je další dějství vystavěno. Manžel se pak ocitá bez pořádného alibi, když se vyšetřující policie přijde vyptávat, ale jeho žena dostane spásný nápad. Mužíček se musí zbavit milenky. Dejme tomu, že s lepšími herci a výraznější režií by mohl tenhle thriller nabídnout něco více napínavého, ale za daného hereckého obsazení a režijního vedení film padá do průměru. A další aspekt, který film má, je ten, že policejní detektiv o tomto případu vypráví své dceři. Takže se několikrát během filmu vracíme k jejich stolu, kde naproti sobě řeší vyšetřovací postupy. Tohle fakt ne. Navíc následné policejní vyšetřování bylo zcela k smíchu. Přišlo mně, že režisérka Barbara Topsøe-Rothenborg tápala, jak film ideálně pojmout. Objevily se tedy pokusy o erotické scény a taktéž se objevil i nějaký ten obrazový nápad pro oživení pomalého tempa. Většina filmu ovšem nedisponovala napětím, herecky mě nikdo nestrhl a žádná část filmu nebyla tak dobrá, aby byla nadprůměrná. Kdo má rád obyčejně zrežírované thrillery s pár dobrými momenty, tak ten si bude lebedit. 5/10 ()

Galerie (32)

Zajímavosti (2)

  • První originální film Netflixu z Dánska. (Axarus)
  • Pouhé umytí dodávky, jak vidíme ve filmu, by ve skutečnosti neodstranilo stopy poškození karoserie. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama