Reklama

Reklama

Šťastně až do smrti

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tenká hranice mezi láskou a nenávistí se prolomí, když žena odhalí manželovu nevěru. Oba pak podniknou extrémní kroky, aby získali, co chtějí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (157)

papadoce 

všechny recenze uživatele

Teda, Dáni to zase raz dokázali. Výborne natočený thriller s uveriteľnými hereckými výkonmi a zaujímavým poňatím zápletky s neverou. Dar Salim hraje absolútne podarenú rolu. Na jednej strane, je to neverník a vrah a divák by ho mal v zásade odsudzovať, ale fakt je ten, že na krku má také metresi, že jednému je ho skoro ľúto. Reálne sa mu pre jednu štrbinu totálne zrúti dobre rozbehnutý život. To Sonja Richter ide úplné bomby. Takto zahratú rolu podvádzanej starej rakety, to sa každý deň nevidí. Byť jej partner v skutočnom živote, tak po tomto filme emigrujem do Mexika. Zaujímavým prvkom je spôsob akým je príbeh rozprávaný. Vlastne sa iba policajt a jeho dcéra rozprávajú o tom čo bolo v jednom nevyriešenom prípade. Preskoky medzi rozprávaním a súčasnosťou ale vôbec nerušia, tie strihy sú zapracované bezchybne. Niekoľkokrát film vyvolával vyslovene nepríjemný až mrazivý pocit, čo spôsobila jednak hudba alebo zvuk v danom momente, situácia samotná, ale hlavne práve vo svojej roli dokonalá Sonja Richter. Toto napätie filmu svedčí, aj keď za mňa bolo niekde na hrane hororu, ale ja som poseroutka takže na ostatných divákov to tak pôsobiť nemusí. Pravdou je, že po hodine filmu som bol naozaj v očakávaniach ako toto celé tvorcovia zakončia. Koniec bol podľa mňa hlavne originálny. Nevravím, že nemohol byť ešte o stupeň lepší, ale rozhodne bol originálny. Originalita vo všeobecnosti je niečo, čo dnes scenáristom chýba a tak keď vidíte svieži vietor, tak odpustíte aj drobné chybičky. Inak, trochu mi to pripadalo ako európska Vojna Roseovcov, ale napínavejšie a zábavnejšie (nie v zmysle vtipnejšieho, humor tu absentuje úplne). Som veľmi spokojný. 80%. ()

hony23 

všechny recenze uživatele

Když si ženatý chlápek v krizi středního věku nabrnkne o generaci mladší roštěnku, koleduje si o malér. Dotyčná si ho totiž časem začne nárokovat čím dál tím víc, zatímco podváděná manželka nemá pro jeho druhou mízu pražádné pochopení. Náš hrdina je tak časem oběma dámama uveden do bezvýchodné situace, kterou se rozhodne vyřešit vraždou. Dánové tahle dramata, která diváka naprosto pohltí, prostě umí. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Šťastně až do smrti ...,ale rozhodně ne v Dánsku. Kde policisté nedokáží vyšetřit ani takto zjevné kriminální zločiny a na konci jen prostě pokrčí rameny, že si prostě neví rady a hotovo. Musím filmu přiznat hodně solidní první polovinu, kterou ovšem naprosto zlikviduje nelogická druhá. Ten chlap snad ani neměl nikoho rád a už vůbec neměl po ruce žádný plán. Ještě že měl k ruce tak šikovnou žena, která to vše vymyslela za něj. Klidně se film mohl jmenovat "Mouchy snězte si mě." 55% ()

bigjames 

všechny recenze uživatele

Škoda, že se (zejména ve finále) už na logiku příliš nehledělo, ale mimo to je Kærlighed for voksne zdařilým krimi thrillerem s poměrně působivými hereckými výkony a místy i trochu mrazivou atmosférou. Další z moha důkazů, že Netflix produkuje dostatek kvalitního originálního obsahu, jen je potřeba trochu hledat a nespokojit se se zkurvenou TOP 10 v ČR. ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Tak to bylo brutální. Manželé evidentně hrají hru o tom kdo je vetší magor. OK chladná logika a kalkul vyhrává nad emocemi, ale nevěřím tomu, že by toho některý pár byl v reálnu schopen. Jen by mě zajímalo jestli potom opravdu žili šťastně až do smrti. Podívaná to, ale byla zajímavá. Hodnocení: 80/100. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (2)

  • První originální film Netflixu z Dánska. (Axarus)
  • Pouhé umytí dodávky, jak vidíme ve filmu, by ve skutečnosti neodstranilo stopy poškození karoserie. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama