Reklama

Reklama

Šťastně až do smrti

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tenká hranice mezi láskou a nenávistí se prolomí, když žena odhalí manželovu nevěru. Oba pak podniknou extrémní kroky, aby získali, co chtějí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Mimořádně natočený thriller o milostném trojúhelníku. Způsob vyprávění ihned vtáhne do děje a množství zvratů diváka zaručeně a nejednou šokuje. Na podobný typ filmů příliš často nekoukám, ale nyní jsem byl skutečně ohromen. Celkové znění navíc velice připomíná slavné dílo z roku 2014 (Zmizelá), ale tato Dánska verze se mi líbila snad ještě více. 89% PS: Doporučuji se obloukem vyhnout Netflixovské dabované verzi, neboť takto monotónní až strojově vykládaná čeština, ale i angličtina kazí dojem ze skvělých hereckých výkonů. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Pred 10 rokmi by som písal, že ide o triler plný nečakaných zvratov, dnes väčšina z nich pôsobí predvídateľne. Zlý film však Loving Adults nie je, že ide o film z Dánska cítiť (v dobrom slova zmysle), odohrané aj natočené to je plne profesionálne. Na jedno pozretie absolútne postačujúce, od vyššieho hodnotenia ma zrazilo len to, že ma film ničím extra za svoju stopáž neprekvapil ani nestrhol a tým, že záver bol podľa mňa už zvratmi predsa len až príliš prekombinovaný. 55-60% ()

Reklama

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele

Spoiler. "Šťastně" až do smrti se nejdřív jevilo jako rodinné drama. Počátečních 20 minut mi nebylo vůbec po chuti a vážně jsem uvažovala o vypnutí. Naštěstí se ale film překlopil do příjemného a temného krimi. Manželka s psychopatickou jiskrou v oku se hezky vybarvila. Stejně tak její podpantoflácký a hloupý muž. Pro mě osobně skončil film dost depresivně. Nejen svatbou, která je dle mého něco naprosto zbytečného, ale i pokračováním ve společném životě dvou hlavních postav. Film mi hodně připomínal klasické španělské krimi, kde nic není tak, jak se zdá. Atmosféra fajn, herecké výkony fajn, zápletka fajn. Nijak zvlášť mě to ani neuchvátilo. Možná by se na konci hodil nějaký super plot twist. ()

ER 

všechny recenze uživatele

Kdyby si tvůrci nevypomáhali různými berličkami jako přejetí jiné ženy a raději dvakrát, protože zrovna v ten den se manželka rozhodla trasu změnit a na stejné trase se objeví její "dvojnice", podivný přesun manželky z hotelu až do domu své rivalky a další, tak by mohlo jít o větší kvalitu. Finále bylo až stupidní, z policistů opět udělali jelita (jen si zkuste uvědomit, jaký smrad by se šířil). Za podívání to stojí, hlavně herec, hrající manžela, je dost dobrý, ale na film si už za pár měsíců nevzpomenu. ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Dánský zpomalovák, který funguje čistě už jen z principu, že je ze Skandinávie. Fakt, postavte v Dánsku kameru na stativu, stiskněte tlačítko play, a nechte ať se situace rozběhne sama. 7 z 10 zvěrolékařů doporučuje jednou za 15 let vyměnit partnera/rku, aby se starý a plesnivý koberce hodily do škarpy, a a dlouze nesmrděly v obýváku. Zato se místo koberce může vyjímat krásná a vyvoněná mušlička, se zpěvem sedmi moří, a závanem exotickýho Karibiku. ..a hnili spolu šťastně až do smrti.. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (2)

  • Pouhé umytí dodávky, jak vidíme ve filmu, by ve skutečnosti neodstranilo stopy poškození karoserie. (Johnny.ARN)
  • První originální film Netflixu z Dánska. (Axarus)

Reklama

Reklama