Reklama

Reklama

Šťastně až do smrti

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tenká hranice mezi láskou a nenávistí se prolomí, když žena odhalí manželovu nevěru. Oba pak podniknou extrémní kroky, aby získali, co chtějí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Tak to bylo brutální. Manželé evidentně hrají hru o tom kdo je vetší magor. OK chladná logika a kalkul vyhrává nad emocemi, ale nevěřím tomu, že by toho některý pár byl v reálnu schopen. Jen by mě zajímalo jestli potom opravdu žili šťastně až do smrti. Podívaná to, ale byla zajímavá. Hodnocení: 80/100. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

 „LÁSKA ZABÍJÍ…“   Příběh z manželskýho života… Je parádní, jak si s náma tvůrci hrajou. Dělaj jakože je všechno jasný… a pak hoděj zvrat a všechno chytá jinej level. A kecal bych, kdybych napsal, že nejsem napnutej a zvědavej, jak tohle všechno dopadne. Na závěr jen konstatování – aby na Netflix přibylo něco pořádnýho, musí to udělat Dánové.   /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennou knihu, kterou v roce 2017 napsala Anna Ekberg, neznám.  2.) Přemejšlím, jak stmelit manželství.  ///  Thx za titule „Veronika Šnyrychová“.                PŘÍBĚH  *****  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  ** ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Vedenie filmu na slušnej úrovni, ale chýba posledný šokujúci a nečakaný moment, ktorý príbeh posunie ďalej. Mnoho častí príbehu pôsobia realisticky, ale niektoré scény je potrebné brať nadhľadom. Po dlhom čase jeden pomerne kompaktný a dobre natočený film v produkcii Netflixu. Osobné hodnotenie: 80% (***) ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Loving Adults" hodnotím veľmi pozitívne. Tento krimi thriller začne niekde a skončí úplne kdesi inde. To je pre mňa fascinujúce. Ako môžem začať sledovať film s tým, že mi je náš hlavný hrdina vyslovene nesympatický a som len zvedavý čo sa vlastne odohralo a skončím s pocitom, že mi je ho strašne ľúto. To je niečo, čo som zažil naposledy asi pri sledovaní "Gone Girl". Čo je asi aj film, ku ktorému by som to asi najlepšie mohol prirovnať. Atmosférou, zvratmi aj celkovým spracovaním. To napätie sa tu dá krájať a konflikt oboch manželov je veľmi dobre spracovaný. Nechcem ale prezrádzať veľa, lebo to by som už išiel do veľkého spoiler teritória. Takže tomuto sa radšej vyhnem. Môžem len povedať, že obaja manželia podali skvelé herecké výkony, spôsob akým je príbeh rozprávaný je podľa mňa super. Ak máte radi krimi thrillery, tak tento film určite nevynechajte. Bola by to škoda. Hodnotenie: A- ()

Zyne 

všechny recenze uživatele

puvodne 4, ale pak se mi rozlezelo, kolik hlouposti tam vlastne je - predevsim ze strany policajtu (priklad bez spoileru, kdy prijedou a ani se nezeptaji, kde je zena, kdyz jim volala ona...jsou tam ale i dalsi veci). jinak to ma atmosferu, vtahne to a celkove je to fajn. ale u thrilleru, ktery jede v takto vaznem stylu, jsou ty policejni chyby do oci bijici a zpetne trochu iritujici ()

Galerie (32)

Zajímavosti (2)

  • Pouhé umytí dodávky, jak vidíme ve filmu, by ve skutečnosti neodstranilo stopy poškození karoserie. (Johnny.ARN)
  • První originální film Netflixu z Dánska. (Axarus)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno