Reklama

Reklama

Šťastně až do smrti

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tenká hranice mezi láskou a nenávistí se prolomí, když žena odhalí manželovu nevěru. Oba pak podniknou extrémní kroky, aby získali, co chtějí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Měl jsem tenhle film stažený už delší dobu a oddaloval jsem ho, jak mohl. To téma nevěry a zbavení se partnera, toho se točí strašně moc, akorát stokrát jinak. Hodnocení tady mě nakonec přemluvilo pustit si to. Žádný překvapení se nekonalo, dostal jsem přesně to, co jsem čekal. Ve filmu je strašně málo scén, který by se něčím vymykaly od jinejch snímků na podobný téma. Na jedno podívání - 50%. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Od skvělých a bravurně natočených filmů Žena v kleci, Zabijáci a Vzkaz v lahvi a vlastně obecně od filmů, kde se motá Nikolaj Lie Kaas jsem asi neviděl kvalitní severskou kriminiálku. Tak konečně teď. Parádní stylová kriminálka s naprosto famózně hnusnou Sonjou Richter v hlavní roli. Film je ve svém gradování už trošičku přetažený za vlasy, pořád to ale Dáni zvládají většinou s grácií sobě vlastní, narozdíl od svých západních kolegů. Milovníkům studených a drsných psychologických krimi mohu jen vřele doporučit.....................moje hodnocení = 7,5 z 10. ()

Reklama

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Zvraty, který překvapí. Dánové se toho nebojí a nějaký cukrlinky se šťastným koncem nečekejte. Tento typ žánru, který klidně může být skoro celý natočen b domě mám menší slabost. Zde se to ještě vypráví, což je trochu změna,e příběh tak jako tak běží v solidním tempu.Dar Salim je sice občas be face mimice ledový,ale možná právě to někomu může vyhovovat pro tu roli. Je to mírně řečeno nadsazené, až takové nereálné, který diky zvratům vymaže vůbec smysl, ale i tak paráda.85% ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Dobrý krimi film, jenže nemůžu se zbavit pocitu, že to mohlo dopadnout ještě lépe. První vražda se prakticky moc neřešila a nějak nechápu proč. Zbytečně zrychlené, mohlo se všemu více pověnovat. Na druhou stranu svižné, dějové vyvážené a herecky zvládnuté výborně. Celkový pocit je nakonec kladný .. 7/10 = 75% ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Teda, Dáni to zase raz dokázali. Výborne natočený thriller s uveriteľnými hereckými výkonmi a zaujímavým poňatím zápletky s neverou. Dar Salim hraje absolútne podarenú rolu. Na jednej strane, je to neverník a vrah a divák by ho mal v zásade odsudzovať, ale fakt je ten, že na krku má také metresi, že jednému je ho skoro ľúto. Reálne sa mu pre jednu štrbinu totálne zrúti dobre rozbehnutý život. To Sonja Richter ide úplné bomby. Takto zahratú rolu podvádzanej starej rakety, to sa každý deň nevidí. Byť jej partner v skutočnom živote, tak po tomto filme emigrujem do Mexika. Zaujímavým prvkom je spôsob akým je príbeh rozprávaný. Vlastne sa iba policajt a jeho dcéra rozprávajú o tom čo bolo v jednom nevyriešenom prípade. Preskoky medzi rozprávaním a súčasnosťou ale vôbec nerušia, tie strihy sú zapracované bezchybne. Niekoľkokrát film vyvolával vyslovene nepríjemný až mrazivý pocit, čo spôsobila jednak hudba alebo zvuk v danom momente, situácia samotná, ale hlavne práve vo svojej roli dokonalá Sonja Richter. Toto napätie filmu svedčí, aj keď za mňa bolo niekde na hrane hororu, ale ja som poseroutka takže na ostatných divákov to tak pôsobiť nemusí. Pravdou je, že po hodine filmu som bol naozaj v očakávaniach ako toto celé tvorcovia zakončia. Koniec bol podľa mňa hlavne originálny. Nevravím, že nemohol byť ešte o stupeň lepší, ale rozhodne bol originálny. Originalita vo všeobecnosti je niečo, čo dnes scenáristom chýba a tak keď vidíte svieži vietor, tak odpustíte aj drobné chybičky. Inak, trochu mi to pripadalo ako európska Vojna Roseovcov, ale napínavejšie a zábavnejšie (nie v zmysle vtipnejšieho, humor tu absentuje úplne). Som veľmi spokojný. 80%. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (2)

  • První originální film Netflixu z Dánska. (Axarus)
  • Pouhé umytí dodávky, jak vidíme ve filmu, by ve skutečnosti neodstranilo stopy poškození karoserie. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama