Reklama

Reklama

Together with Me

(seriál)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Nejlepší kamarádi z dětství Korn (Max Nattapol Diloknawarit) a Knock (Tul Pakorn Thanasrivanitchai) se znovu setkají na vysoké škole, ale jejich vztah se zkomplikuje, když v opilosti spolu stráví noc plnou vášnivého sexu. Knock má totiž přítelkyni, ale zároveň má smíšené city ke svému nejlepšímu kamarádovi Kornovi. Korn Knocka miluje, ale dělá vše pro to, aby jeho kamarád žil šťastný život se svou přítelkyní. Ovládnou své vzájemné city? (emkon)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Vychutnal jsem si verzi s sk titulky od ŠK a musím říci, že seriál patří do užší špičky těch nejlepších. Jak píše Extasy, v seriálu hrají tentokráte i krásné thajské dívky. Tvůrci vsadili na fyzično - dva herce s krásnými vysportovanými svalnatými postavami (oba nyní hrají hlavní role v novém seriálu Manner Of Death). Mělo to děj, škola byla téměř potlačena, objevily se i dospější problémy (příběhy), dospělejší herci (Bright, Kavitra). Tvůrci se nebáli herce sem tam i obnažit. Vzájemné pouto mezi Kornem a Knockem bylo cítit, ale hodně jsem vnímal i to, že herci hlavních rolí byli heteráci každým coulem, především neohrabaný (v tom dobrém slova smyslu) Korn, který mohl jít z fleku se svou postavou jít dělat trenéra do posilovny. Zapamatovatelné postavy tetovaného Phubeta, mrchy Pleng, lékařem svedeného Pharma a další. Jako celek výborný zážitek ... 89910 ()

emkon 

všechny recenze uživatele

Právě jsem dokoukal poslední třináctou epizodu seriálu Together With Me, a sám sebe se ptám, proč jsem na tento úžasný seriál z roku 2017 narazil až v roce 2022. Příběh, který seriál vypráví, není nijak přelomový ani nový. Výjimečný je ale tím, jak dospěle a realisticky jsou jednotlivé postavy napsány, jak postavy reagují a řeší problémy. A zejména v momentě, kdy se objeví padouch, který tahá za nitky. Je to také tón a atmosféra, která tuhle sérii tak odlišuje a oživuje. Ovšem největší zásluhu na celkovém vyznění mají představitelé hlavních rolí Knocka a Korna Tul Pakorn a Max Nattapol. Tul s Maxem dali svým postavám tolik života, tolik emocí a tolik vrstev! Vzájemné jiskření hlavních postav je zde opravdu výjimečné. Předvedli složitou směs vzájemných emocí, vášně, ale i strachu o sebe. A opravdovou lásku, kterou k sobě chovají. Srdce mě často trhala i jen bolest v Knockově očích, když se musel rozhodovat mezi Kornem a Pleng. Do samotného příběhu jsou citlivě vloženy i komediální prvky, ale jen tak akorát, aby děj jen vybalancovaly. Vyzdvihnout musím i výborný soundtrack, zejména ústřední melodii „Understand“ od thajského zpěváka Singta Numchoka. Seriál velmi doporučuji. Mě přinesl silný a hluboký divácký zážitek. ()

Reklama

Zajímavosti (1)

  • Ve 13. epizodě 1. série se chce Knock (Tul Pakorn Thanasrivanitchai) udobřit s Kornem (Max Nattapol Diloknawarit) a přes řeku mu hází papírové vlaštovky. Knock má na sobě tričko s rukávem a pískově světlé kraťasy. Když za chvíli skáče do vody, má tričko bez rukávů a šedé kraťasy. Začne se topit a když ho Korn vytáhne z vody, má na sobě černé kraťasy. Převléct se v této scéně stihnul i Korn. Když leží na posteli, má fialové tričko a šedočerné kraťasy. Když v dalším záběru na posteli sedí, má černé kraťasy a bílé tričko. (emkon)

Reklama

Reklama