Reklama

Reklama

Šťastný nový rok 2: Dobro došli

  • Slovensko Šťastný nový rok 2: Dobro došli (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh je volným pokračováním úspěšného filmu Šťastný nový rok. Začíná na Silvestra, kdy Marek (Ján Koleník) požádá Hanu (Táňa Pauhofová) o ruku. Její souhlas rozpoutá bláznivý kolotoč událostí, které předcházejí jejich svatbě v nádherném prostředí u „československého“ moře v Chorvatsku. Trojice Haniných kamarádek (Antónia Lišková, Zuzana Norisová, Gabriela Marcinková) a jejich rodiny znovu vnášejí do zdánlivě jednoduché přípravy svatby dobrodružství, napětí, zábavu a někdy i drama. Zatímco jedna z nich je momentálně bez partnera, druhá má okolo sebe hned dva soupeřící soky, a třetí manžela, který svou bezstarostností už doopravdy překračuje všechny hranice (v tomto případě dokonce hranice Schengenu). Všichni v podstatě nevědomky dělají všechno pro to, aby zamilované dvojici svatbu zkomplikovali, nebo je vlastním příkladem odradili, až natolik, že k ní skoro ani nedojde… (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (108)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Kvalitativní posun od prvního dílu, kterému jsem dal odpad. Postavy jsou sympatičtější nemelou sračky případně nemluví skoro vůbec ty co mě sraly v jedničce (dcera, influencierka) jsou  upozaděny úplně a navíc jsem se několikrát zasmál proti jedničce. Velkým plusem je i to, že chybí Prachař. 60 procent ()

Tominni 

všechny recenze uživatele

Už jednička byla slabá, takže jsem byl překvapen, že muže dojít i k pokračování, nicméně stalo se a hory vyměnila druhá populární česká scenérie a to Chorvatsko. Jinak se ale moc nezměnilo, znovu chybí jak vtip, tak romantika a tak jsem si jen říkal, která z postav je vlastně horší. Takže snad jen za ty záběry od moře bych jednu hvězdu dal, trojka snad už natočena nebude. ()

Reklama

velvetdot odpad!

všechny recenze uživatele

Lístok do kina ako narodeninový darček a následné vydržanie v kine tú hodinu a pol hodnotím ako silné presvedčenie o priateľstve s ľuďmi, ktorý mi ho dali (i keď z recesie). Najlepšie je aj tak čakanie na indický tanec slovenských (aj tých tragicky predabovaných) a českých hercov na záverečné titulky. ()

kersten 

všechny recenze uživatele

Nemám slov, už nič horšie som ani nemohla vidieť. Lacná napodobenina sexu v meste? Alebo co to bolo ? Jedna hviezda za snahu niečo tak hlúpe vôbec natočiť. Určite sa snažili a čakali od toho len to dobré....ale nie nie.... slovenskí herci rozpravajuci po česky, alebo naopak, hrozne predabovani......nie nie nie.... ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Za mě tomu hodně uškodil dabing, některých slovenských herců, který je nejspíš jen na netflixu. Jedničku to samozřejmě ničím nepřekonává a pevně to stojí jen díky některým stále charismatickým postavám. Bohužel se tu nesetkáme se všemi z prvního dílu a to je velká škoda. Napodobování Sexu ve městě tomu také nepřidá, protože dvě dámy na to nestačí. Závěrečný tanec zase parodií na již indické parodie. A vtipu je také míň. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (1)

  • Příběh filmu se odehrává v chorvatské Rovinji. (Tommy6)

Reklama

Reklama