Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Výbuch subglaciální sopky Katla obrátí život místní komunity vzhůru nohama a jako by to nestačilo, z ledu se začnou drát na povrch tajemství. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Toto je strašná sprostosť! Radšej som sa mala pozerať na skutočnú erupciu sopky, alebo na nejakú islandskú Kátľu naháňajúcu trolov. Zopár dobrých záberov, nejaký ten havran, kone od popola, a dobré herectvo. Inak je to pomätená, slabomyseľná sprostosť. Už pri prvom diele mi to začínalo byť jasné, a pri každom ďalšom sa mi to iba potvrdzovalo. Nechápem, ako som mohla dopozerať šesť. Viac už nevládzem. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Od psaní tohohle (a dalších) komentářů mě pozastavila úchvatná 6. série Riverdaleu, jejímuž sledování jsem dal právoplatně větší přednost. Jak já ten seriál miluju❤️‍🔥. Každopádně tenhle zase tolik ne. Kámoška mi ho doporučila, tak jsem byl snášenlivý a koukal na to, přesto, že to je extrémně slow burn a nic extra se tam neděje až na divný popelový lidi. Bohužel je to tak pomalý a nezáživný, že jsem si sledování neužíval, takže po 4. dílu, kdy jsem si dal krátkou pauzu, jsem tu pauzu nakonec prodloužil až nadosmrti. Možná, že by mě finále překvapilo, ale za to sledování mi to nestojí. Postavy jsou (nad)průměrné, prostředí krásné, ale hrozně vleklé. Vyhodnocení: F*ck you Katla! You owe me 3 Hours of my Life!! ()

Reklama

milos.lacika 

všechny recenze uživatele

a ja dam 3 hviezdy. jedna hviezda za koncentrovanu depku. druha hviezda za famozny vizual a bezutesnu krajinu plnu padajuceho popola. a tu treti za odvahu podobny pribeh dat do serialu a za odvahu v poslednej casti.  mam rad severske serialy a tvorbu. katla ma zaujala uz v traileroch. vyber postav zaujimavy, potencial obrovsky. kamera, hudba, nalada narocna. ale je to troska nevyuzite. no i tak som si so zaujmom pozrel. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Tento seroš by měl mít na začátku napsáno obřím písmem Varovnání : "Naprosto nevhodné pro lidi s depresemi či jinými psychickými poruchami"!!! Ufff ty vole, byla to pořádná nálož temných emocí, nálady a tajemství. K tomu si připočtěme tu hnusnou atmosféru, počasí, neustále kouřící Katlu a všudypřítomnou šeď a černotu všude kolem a vyjde nám z toho úplně nejvíc nejdepresivnější seroš jaký jsem kdy viděla. Takhle si představuju živoucí peklo na zemi. Je pro mě naprostou záhadou, že v takové krajině, byť na Islandu, můžou vůbec žít lidé. I když nejspíš kvůli všemu výše popsanému je tam velká sebevražednost a to už je jednomu naprosto jasné proč.  Tady se Baltazar opravdu překonal, zlatý Everest. Normálně se mi udělalo nevolno a jdu si okamžitě pustit nějakou komedii.  Za mě 98% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

do Katly jsem šel naslepo hlavně díky Islandskému prostředí a jménu režiséra a i když jsem finále čekal emotivnější,převládá spokojenost.Kdo by čekal,že Katla bude drama o sopce,bude zklamán,jelikož sopka tu sice je,ale pouze klidně dýmí na pozadí a dotváří celkovou depresivní špinavou atmosféru.Samotný seriál je primárně mysteriózní sci-fi a na mě to fungovalo.Ne sice na 100% a některé detaily jsem možná nepobral úplně dobře,ale okolo vysvětlení všech událostí jsem měl určité teorie a z části sem se celkem trefil.Svým způsobem i chápu některá nízká hodnocení,protože tohle není tuctovka a i na Islandské poměry je to minimálně zvláštní...70% ()

Galerie (64)

Reklama

Reklama