Reklama

Reklama

Ač se Rebecca a Dylan nikdy neznali, celé dětství je něco spojovalo. Cítili bolest jeden duhého, prožívali navzájem významné okamžiky svých životů. Do nedávna si mysleli, že šlo jen o sny, halucinace a přeludy. Jejich životy se však začnou radikálně měnit, když zjistí, že je na druhé straně reálný člověk. (Farley)

Recenze (130)

Handle 

všechny recenze uživatele

Kdyby se spojilo Sense8 a In Your Eyes (respektive kdyby se z každého díla použila jeho největší síla), to by byla teprve pecka. In Your Eyes je nicméně nápaditá romantická komedie, která však nestojí ani na romantice a ani na vtipu, nýbrž právě na onom sci-fi námětu, který z tohodle smímku udělal poměrně originální záležitost. Sice to má k dokonalosti daleko, nicméně raději skousnu přeslazenost než překombinovanost v podobě Sense8. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Docela originální námět je velikým kladem a také lákadlem tohoto snímku. Řada scén je úsměvných, soundtrack není vůbec špatný a až na trochu přeakčnělý závěr je In Your Eyes opravdu příjemnou podívanou, v níž se mísí romantika se sci-fi, dramatem a komedií. Chválím také ústřední herecké duo neokoukaných tváří, ale rovněž to, že snímek není dosud nikterak profláklý, o čemž svědčí i poměrně nízký počet hodnocení k dnešnímu dni (430 k 2.11.2014). ()

Reklama

peiton 

všechny recenze uživatele

Zoznamovací chat prostredníctvom mysle.Toto bolo tak romantické a čisté ako čerstvo napadnutý sneh.Moja romantická duša po dlhom čase opäť ožila až som v to nedúfala.V snímke nenachádzam nič čoby som vytkla.A to je u dnešnej konkurencie podobných snímkov veľké + a fakt,že to nie je knižné spracovanie lež nápad scenáristu jej pridáva na kvalite.Pre všetky romantické duše povinná jazda.Odporúčam. Romantic movie of the year. ()

gutshoter 

všechny recenze uživatele

Film je to hezký, takový příjemně naivní. Mám to přesně mezi 3* a 4*. Konec mě ale trochu zklamal - čekal bych to více vypjaté po emoční stránce, zachraňuje to jen výborný soundtrack. Proto spíše tři, ale rozhodně In your eyes vám náladu nepokazí. Naopak se tak trochu zasníte a cítíte se zvláštně hezky... ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Těch odpadů a silně kritických komentářů si vůbec nevšímejte. Já rozhodně nepatřím mezi vyhledávače romantických komedií, radši sleduju horory a dramata, přesto mám občas chuť na něco sladšího, romantičtějšího, ale většinou jsem bohužel přecukrován až otráven holywoodským stylem. Díky však za tenhle film. Z mého pohledu jedna z těch nejmilejších romantických komedií, co jsem vůbec kdy viděl a to hlavně díky neskutečně sympatické ústřední dvojici.... PS: Hrát to Jesica Alba a Channig Tatum, tak jdu tak na 2 hvězdy... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Joss Whedon napsal scénář již roku 1992. V té době mu bylo 28 let a zrovna se stěhoval do Los Angeles. (Geriel)

Reklama

Reklama