Reklama

Reklama

Ač se Rebecca a Dylan nikdy neznali, celé dětství je něco spojovalo. Cítili bolest jeden duhého, prožívali navzájem významné okamžiky svých životů. Do nedávna si mysleli, že šlo jen o sny, halucinace a přeludy. Jejich životy se však začnou radikálně měnit, když zjistí, že je na druhé straně reálný člověk. (Farley)

Recenze (130)

italka63 

všechny recenze uživatele

Námět zajímavý, hudba slušná, no, dál tak nějak tápu. Telepatické propojení v hlavě musí být úžasná, leč někdy též na palici věc. Nikde chvilka soukromí, pokud nehrajeme předem daná pravidla. Tak si tak jdu po ulici a výborně se bavím s kámošem, který není vidět a tudíž není divu, že mě můj milující (možná) choť šoupne do blázince. Jo, to se dalo čekat...Neurazí, nenadchne, výš s bodovým hodnocením nejdu. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemné a nečakané prekvapenie. Mám rád keď mi romantika ponúkne aj niečo navyše, napríklad nejaký zaujímavý scifi prvok, tak ako tomu bolo aj v tomto prípade. A navyše tento prvok tu bol veľmi šikovne a rozumne zapracovaný do romantickej linky. V každom prípade išlo o niečo netradičné a zaujímavé. Čo sa týka hercov, samozrejme Zoe Kazan ma opäť raz dokázala uhranúť niečím zvláštnym, čo ani nedokážem poriadne vysvetliť. Je to v nej a je toho plná. Jej parťák ma už bavil menej, popri nej bol len taká priemerná sivá myška, ale dalo sa to vydržať. Od záveru som síce čakal niečo emotívnejšie a možno ešte s nejakým nápadom, celkovo som však veľmi spokojný. Nadpriemer. 80/100 ()

Reklama

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

"The only thing about me that I like is you" Ultimátny feel good indie film, v ktorom asi nemá zmysel riešiť, prečo vzniklo telepatické puto medzi oboma postavami a prečo medzi sebou často komunikujú tak nápadne, tak že ich viacerí berú za bláznov. Pretože keď sa snaží byť vtipný, tak mu to vychádza a keď sa snaží pôsobiť na emócie, vychádza mu to snáď ešte lepšie. S čím súvisí aj dokonalé obsadenie hlavných rolí. A veľmi zaujímavý je fakt, že scenár pôvodne vznikol ešte začiatkom devedesiatych rokov a téma, ktorú spracováva, pôsobí sviežo aj z dnešného pohľadu. Vstup však povolený hlavne romantikom, žáner sci-fi je podružný a slúži len ako prostriedok na originálne poňatú romancu. Kto s tým má problém, ruky preč, In Your Eyes si určite neužije. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Kdyby se spojilo Sense8 a In Your Eyes (respektive kdyby se z každého díla použila jeho největší síla), to by byla teprve pecka. In Your Eyes je nicméně nápaditá romantická komedie, která však nestojí ani na romantice a ani na vtipu, nýbrž právě na onom sci-fi námětu, který z tohodle smímku udělal poměrně originální záležitost. Sice to má k dokonalosti daleko, nicméně raději skousnu přeslazenost než překombinovanost v podobě Sense8. ()

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Najít dnes americký romantický film, jenž by nebyl jen přehlídkou okoukaných herců, kteří by bez tohoto žánru nejspíš byli na ulici, či jen hromadou klišé, je vcelku těžké. Proto člověk musí pohledat mezi více indie záležitostmi. In Your Eyes je pravděpodobně to nejlepší, co žánr romantické komedie/drama může v posledních letech nabídnout. Sympatická dvojice, kterou nemáte před očima v každem druhém filmu, příjemný soundtrack, originální nápad a především úsměv na tváři. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Joss Whedon napsal scénář již roku 1992. V té době mu bylo 28 let a zrovna se stěhoval do Los Angeles. (Geriel)

Reklama

Reklama