Reklama

Reklama

Ač se Rebecca a Dylan nikdy neznali, celé dětství je něco spojovalo. Cítili bolest jeden duhého, prožívali navzájem významné okamžiky svých životů. Do nedávna si mysleli, že šlo jen o sny, halucinace a přeludy. Jejich životy se však začnou radikálně měnit, když zjistí, že je na druhé straně reálný člověk. (Farley)

Recenze (130)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Bože, tak toto bola riadna blbosť. Pritom popis k filmu vyzeral celkom zaujímavo, no ja som z toho úprimne sklamaný - a nieže len trochu, ale poriadne! Ten princíp telepatie možno na prvý pohľad nebol až tak márny, no akosi tam bolo neuveriteľné množstvo situácií, keď jednoducho telepatia nefungovala. Tak potom nechápem prečo to občas išlo a niekedy zas vôbec. Proste to nemalo vôbec logiku, a vôbec to nesedelo. Keď už vytvorili nejaký princíp, tak ho už mohli aj dodržať počas celého príbehu, nielen keď sa to akurát hodilo do filmu. Dávam 1*, ale to jedine za Zoe Kazan, na ktorú sa aspoň dobre pozeralo. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Největší výhodou In Your Eyes je Joss Whedon. Díky tomuto velice kvalitnímu scénáristovi, který má za sebou již nespočet filmových hitů, se podařilo odlišit tento film od zbytku indie romantických komedií a alespoň na začátku mu dal nějaký impuls nebo prostě příslib něčeho zajímavého. Scénář je opravdu kvalitní, nápad je to zajímavý a díky němu Vás film udrží. Sice je v něm docela dost nedomyšlených věcí a také náhod, a především v závěru budete hodně přemýšlet proč se děje, to co se děje. Dalším mínusem je ústřední dvojice, která je poněkud nevýrazná a především Michael Stahl-David se absolutně nehodí a nemá charisma něco podobného utáhnout, Zároveň tolik nefunguje chemie dvou hlavních představitelů. Suma sumárum průměrné romantické drama. ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Tak když jdu do filmu s vypsanými žánry nahoře, tak mě přece nemůže nějaká předvídatelnost rozhodit, když jí ve své podstatě očekávám, tak nevím, proč si na ní někdo stěžuje. Já se chtěla bavit, zarelaxovat, smutnit a culit se, takže jsem s touhle sci-fíčkovou, romantickou pohádkou byla moc spokojená. Je jasné, že In Your Eyes asi díru do světa neudělá, ale potěší každou duši, která touží po něčem příjemném na koukání a nehledá mouchy, protože by je jistě našel. Zoe byla tak roztomilá a táhla to svým osobitým způsobem skoro celé sama a její Becky vyvolávala na mých rtech takový ten známý, stabilní úsměv na rtech skoro po celou dobu až na pár smutnějších momentů, že mně to nedalo a na chvilku si jí musím dát do své topky. Dylan jí zdatně sekundoval, ale Zoe je prostě Zoe, žádná misska, ale má své kouzlo a kukuč, které přitahuje leckteré mužské oko a to nemluvím o té scénce, kdy sedí večer na gauči a rozmlouvá s Dylanem. Konec byl už hodně úsměvný, ale od manžela, který byl přímo ukázkový suchar, bych pádila taky tak rychle....brrr, to byl Spoiler. A málem bych zapomněla na vynikající soundtrack :-) ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Místy je to celkem sranda, ten nápad jako takový je taky super, ale pořád ještě je to jenom posraná romance, která nemá z hlediska příběhu šanci nabídnout cokoli jiného, co už jsem neviděl stokrát někde jinde. Koukat na to ráno po chlastačce, asi by se mi to líbilo víc, v normálním stavu je to prostě obyčejné. 60% ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Neurážející romantika, kde bylo na můj vkus příliš písniček. Herci jsou docela fajn a nenudil jsem se. Jen to tak nějak nemá čím překvapit a dech vám to taky nevyrazí. Konec byl příjemně romantickej, useknutej ve správnou chvíli, i když jsem se neubránil škodolibé myšlence, jak dlouho jim to asi vydží. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Joss Whedon napsal scénář již roku 1992. V té době mu bylo 28 let a zrovna se stěhoval do Los Angeles. (Geriel)

Reklama

Reklama