Reklama

Reklama

Ač se Rebecca a Dylan nikdy neznali, celé dětství je něco spojovalo. Cítili bolest jeden duhého, prožívali navzájem významné okamžiky svých životů. Do nedávna si mysleli, že šlo jen o sny, halucinace a přeludy. Jejich životy se však začnou radikálně měnit, když zjistí, že je na druhé straně reálný člověk. (Farley)

Recenze (130)

heyda 

všechny recenze uživatele

Těch odpadů a silně kritických komentářů si vůbec nevšímejte. Já rozhodně nepatřím mezi vyhledávače romantických komedií, radši sleduju horory a dramata, přesto mám občas chuť na něco sladšího, romantičtějšího, ale většinou jsem bohužel přecukrován až otráven holywoodským stylem. Díky však za tenhle film. Z mého pohledu jedna z těch nejmilejších romantických komedií, co jsem vůbec kdy viděl a to hlavně díky neskutečně sympatické ústřední dvojici.... PS: Hrát to Jesica Alba a Channig Tatum, tak jdu tak na 2 hvězdy... ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Takhle to mají mazlíčci rádi... Tenhle žánr miluju, tohle podobenství lásky přes smartphone se povedlo. Nechci na tom hledat hnídy, bylo jich tam dost, hodnocení snižuji za scény, které už mi přišly přepjaté (jeho rande, její charitativní večírek- i když zamilovaní lidé dělávají podobně šílené věci, bráchové darebáci, kteří se za žádnou cenu nedokázali vzdát kumpána...). Sex na dálku byl rajcovní, byť osobně na Zoe Kasdan nacházím stopy krásy jen velmi obtížně a bez scénáristické dopomoci by se mi to nejspíš vůbec nepovedlo. Z nejakého důvodu mi to hodně evokovalo Jinou Zemi. Snad proto, že u obojího člověk ihned ví, že je to přes čáru. Nic pro racionální osoby. Tou já ale naštestí nejsem. Jsem ochoten přistoupit na podobnou hru. A tentokrát ani trochu nelituju. Jestli něčeho lituju, pak toho, že pod tím nejsou podepsaní čeští tvůrci. Tohle byl krásnej biják za 5 prstů. ()

Reklama

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Výborný nápad a dvojice, jejíž chemie je výborná, přestože spolu většinu filmu nejsou a pouze se dívají očima druhého (doslova). Zoe Kazan je velmi sympatická vzhledem i projevem. Negativa: Vrtá mi hlavou, jak to, že je nenapadlo dát si do ucha hands free (a tvářit se, že telefonují) a taky mě zajímá, jak bude příběh dál pokračovat. Přesto házím logiku za hlavu a dávám 4*. Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=cs_Z2OyqW5A ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Kdyby se spojilo Sense8 a In Your Eyes (respektive kdyby se z každého díla použila jeho největší síla), to by byla teprve pecka. In Your Eyes je nicméně nápaditá romantická komedie, která však nestojí ani na romantice a ani na vtipu, nýbrž právě na onom sci-fi námětu, který z tohodle smímku udělal poměrně originální záležitost. Sice to má k dokonalosti daleko, nicméně raději skousnu přeslazenost než překombinovanost v podobě Sense8. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Velmi zvláštní film, pro mě poněkud špatně uchopitelný, ovšem pouze slovně. Být zamilovaný je jeden z nejkrásnějších pocitů, co znám. A dívat se na svět očima své spřízněné duše je jedna z výsad pomotaných hlav a ani to nemusí být sci-fi. Přiznávám, že mi hlavní představitelé sedli, zamotali hlavu a především – vyloudili na tváři úsměv, který mi vydržel ještě několik hodin po odkoukání. Tedy zcela bez logiky, čistě pocitově, hodnotím velmi kladně. Season Challenge Tour, 2015. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Joss Whedon napsal scénář již roku 1992. V té době mu bylo 28 let a zrovna se stěhoval do Los Angeles. (Geriel)

Reklama

Reklama