Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Paul Tannek je prvním členem farmářské rodiny, který se dostal na vysokou, a dokonce získal stipendium na škole, kterou si vybral. Přesto přijíždí do New Yorku s obavami, zda jako vesničan mezi ostatní zapadne. Záhy se ukáže, že jeho obavy nebyly bezdůvodné. Většina studentů, kteří pohlížejí na vyučování jako na nepříjemné zlo, které je zdržuje od mejdanů, ho v lepším případě ignoruje. V horším mu dávají pohrdání velmi jasně najevo. Patří k nim i jeho tři spolubydlící Chris, Adam a Noah. Začnou tím, že se rozhodnou vyštvat ho z pokoje. Když se jim to podaří, najde si Paul bydlení na veterinární klinice, sousedící se školou. A navíc se zamiluje do spolužačky Dory Diamondové, chytré, pohledné dívky, v níž objeví spřízněnou duši. Potíž je, že Dora chce být pouze kamarádkou, protože má milostný poměr s arogantním a sobeckým profesorem Alcottem. Sblíží se s Paulem, až když se ocitne téměř na dně. Nabídne jí, že u něj může bydlet, dokud si nenajde práci, a ona mu na oplátku pomáhá lépe zapadnout. Jenže stačí to, aby kvůli němu opustila Alcotta? (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

kocik1 

všechny recenze uživatele

Je možné, že by Paulovi mohla imponovat až tak hloupá holka? A jak je možné, že studuje se svým IQ VŠ? Prý budu pěstovat vajíčka a jenom baštit nějaké hormony, ale to je v pohodě...... No, Doro, je zbytečné přivydělávat si na studium, ty na vysoké škole nemáš co dělat. Skoro se mi chce sympatizovat s Altconem a jeho: Doro, mohla bys chvíli mlčet? Jsi tak snesitelnější.... A možná, kdyby byl jako němý film natočen i celý tenhle snímek, bylo by mu to ku prospěchu a byl by taky ....snesitelnější. ()

Nikol10 

všechny recenze uživatele

To byla taková nuda, že ani nevím, proč jsem dala jednu hvězdičku, snad za to, že mě to nějak nepohoršovalo! Komedie ani náhodou spíš novodobá romantika pro teenegery. Mena Suvari, mi na rozdíl od jiných, co tu komentují, lezla svou hloupostí neskutečně na nervy. Navíc vypadala tak nějak ušmudlaně a s těmi mastnými vlasy, jsem nějak nechápala, jak může být idol pro hodného, slušného Biggse a navíc profesorovou milenkou! Náctiletým se to bude líbit a taky ženštinám tíhnoucím k jednoduché romanci. ()

Reklama

Nataniel73 

všechny recenze uživatele

Velmi pekne a inteligentne spracovaná teenage komédia. Žiadne zbytočné nechutnosti, či trápne reči. Romantická zápletka je podaná vkusne, realisticky a na pomery žánru aj uveriteľne. Herecké duo sa vžilo do svojich rolí celkom slušne a na pozadí nekomplikovaného príbehu predviedlo zaujatosť pre vec. Pokiaľ má zmysel točiť romantické komédie tak toto je jeden zo spôsobov ako by sa malo k nim pristupovať. Potešila aj hudobná zložka filmu, v ktorej tvorcovia vytiahli niekoľko klenotov hudobnej histórie. Tento film si v pohode pozriem kedykoľvek mám náladu na trocha tej americkej romantiky. 75% ()

predators 

všechny recenze uživatele

Romantika pro teenagery jak vyšitá. Sice to všem trochu pomalu "zapaluje", ale nakonec spolu budou šťastni až do konce života. Pokud překousnete to, že Paul je tak trochu trouba, co každému naletí a že Dora je trochu slepá, a taky každému naletí :-), tak se nudit nebudete. Ale k smíchu toho moc není, to mi věřte! :-) 35% ()

Mire 

všechny recenze uživatele

Môj obľúbenec Jason Biggs ktorý sa skvelo blysol v Amerických koláčikoch tu predvádza opäť fantastický herecký výkon a konečne poriadne zažiarila aj Mena Suvari, ktorá je tu veľmi pekná (rozhodne viac ako v American Pie). Príjemná záležitosť so skvelou ústrednou pesničkou Teenage Dirtbag od už bohužiaľ zabudnutých Wheatus. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (3)

  • Postava Dory Diamond je částečně inspirovaná přítelkyní Franze Kafky Dorou Dymant. Kafka je ve filmu několikrát zmíněn v hodinách dějin literatury profesora Alcotta. (ČSFD)

Reklama

Reklama