Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Paul Tannek je prvním členem farmářské rodiny, který se dostal na vysokou, a dokonce získal stipendium na škole, kterou si vybral. Přesto přijíždí do New Yorku s obavami, zda jako vesničan mezi ostatní zapadne. Záhy se ukáže, že jeho obavy nebyly bezdůvodné. Většina studentů, kteří pohlížejí na vyučování jako na nepříjemné zlo, které je zdržuje od mejdanů, ho v lepším případě ignoruje. V horším mu dávají pohrdání velmi jasně najevo. Patří k nim i jeho tři spolubydlící Chris, Adam a Noah. Začnou tím, že se rozhodnou vyštvat ho z pokoje. Když se jim to podaří, najde si Paul bydlení na veterinární klinice, sousedící se školou. A navíc se zamiluje do spolužačky Dory Diamondové, chytré, pohledné dívky, v níž objeví spřízněnou duši. Potíž je, že Dora chce být pouze kamarádkou, protože má milostný poměr s arogantním a sobeckým profesorem Alcottem. Sblíží se s Paulem, až když se ocitne téměř na dně. Nabídne jí, že u něj může bydlet, dokud si nenajde práci, a ona mu na oplátku pomáhá lépe zapadnout. Jenže stačí to, aby kvůli němu opustila Alcotta? (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

lakikaki 

všechny recenze uživatele

V Loserovi ma potešili jedine sympatické postavy - Paul je až nezmyselne pozitívna a idealizovaná postava a Dora je zase tak akurát trafené dievča, ktoré je napísaná tak, aby bola sympatická každému. A ešte ma celkom chytil za srdce Dorin výplach žalúdka, ktorý som nedávno zažil aj ja sám (alkohol je dobrý sluha, ale zlý pán :) ) - asi aj to mi pomohlo sa s postavami trochu stotožniť... Inak však ide o dosť priemernú teenagerskú komédiu, ktorá mi navyše nepripadala ani veľmi vtipná. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Amy Heckerling nikdy netočila světoborné věci, a budiž jí ke cti že se vždy dokázala držet trendů. Jenže pokud váš profesionální vývoj končí teenagerskými komediemi, uznejte že je to kariéra pěkně na pytel:) No ale pojďme k filmu - ani tady toho není moc co říct, zápletka standardního typu se standardním koncem. A mezi tím pochopitelně nesympatičtí borečci a královsky odporný profesor, to abyste měli okamžitě jasno kdo je kdo. Nuže - stýpko bych scénáristovi nedal:) Největší klad - optimistické, i když lehce bezduché songy od Wheatus. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Dějově okopírovaný Wilderův Byt předělaný na teen romantický snímek. Ale bez Wilderovy elegance, hravosti a jemného smyslu pro humor. A samozřejmě s přihlédnutím k tomu, že Mena Survino nemá herecky ani roztomilostí na Shirley MacLaine a Jason Binggs nemá na Jacka Lemmona vůbec. Takže tu máme lehce podprůměrnou historku o lásce na vysoké škole, kterou divák zapomene už během závěrečných titulků. /1.6. 13./ ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

613. hodnocený film: Tenhle film mi přišel povedený, hlavně díky jeho dvěma hlavním aktérům: Mena Suvari a Jason Biggs. Ti si tu opravdu odvedli svoje a jsou podle mě vhodnými kandidáty do každého romantického filmu. On je spíš komik a ona sexy holka s talentem pro romantiku i komedii. Upřímně pro mě překvapení... Scénář byl fajn, ale akorát ostatní herci za těmi dvěma pokulhávali jako beznohý za Asafou Powelem... 3* je ale adekvátním hodnocením. 3* ()

DePompon 

všechny recenze uživatele

Po filme "10 vecí, ktoré na tebe nenávidím" asi jediná americká teenedžerská komédia, ktorú neradím do odpadového materiálu. Milé prekvapenie, sympatické hlavné postavy. :) Mám pocit, že všetky ostatné nevydarené komédie o amerických školách by sa mohli nahradiť touto nezvyčajne na úrovni alternatívou, ktorá ich vlastne celkom vystihla. Wheatus a celý soundtrack je iba ďalšie plus. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (3)

  • Postava Dory Diamond je částečně inspirovaná přítelkyní Franze Kafky Dorou Dymant. Kafka je ve filmu několikrát zmíněn v hodinách dějin literatury profesora Alcotta. (ČSFD)

Reklama

Reklama