Reklama

Reklama

Invaze

(seriál)
Trailer
USA, (2021–2025), 25 h 53 min (Minutáž: 33–58 min)

Hrají:

Sam Neill, Shamier Anderson, Golshifteh Farahani, Billy Barratt, Šiori Kucuna, Firas Nassar, Azhy Robertson, Paddy Holland, Togo Igawa, Max Fincham (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Na Zemi zavítá mimozemský druh, který ohrožuje existenci lidstva. Děj se odvíjí v reálném čase pohledem pěti obyčejných lidí z různých koutů planety, snažících se nějak vyznat ve zmatku, který kolem nich propukl. (Apple TV+)

Videa (3)

Trailer

Recenze (53)

majo0007 

všechny recenze uživatele

Pozriete si Opening Credits - obrysy gigantických mimozemských lodí - poviete si, boha, to bude šupa! Bohužiaľ, nebola, pretože to v seriáli ani nie je. Scenáristická "ekvilibristika" vygradovala tým, ako Japonci zastavili inváziu - lesba poslala mimozemšťanom video súbory svojej jebačky (zrejme vo formáte DivX, s ktorým si nevedeli rady) a tí sa z toho tak posrali, že popadali od zlosti na zem. Wau-Wajo-Au! ()

Solverino 

všechny recenze uživatele

Seriál pro děti jak ze Studia kamarád. Čekal jsem za kterým rohem se objeví Jů a Hele. Nejdřív to vypadá celkem slušně, ale potom se to propadá do marasmu čím dál tím víc. Nesmyslné dialogy, protagonisté (o hrdinech se opravdu nedá mluvit) se chovají stupidně a nelogicky, celému světu opět velí černoška, no prostě klasická "výchovná" EU slátanina se spoustou patosu, nesmyslných blábolů a woke propagandy. Držel jsem palce "vetřelcům" ty "trubičky" my byly fakt sympatický. Jedna hvězda za design "vetřelců", zbytek je zralé na odpad! ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. Řada: odpad! Vrchol scénaristického odpadu a největší ojeb na spotřebitele. A nejhorší je, že Apple to považuje za obrovský úspěch, který si zasluhuje další řadu… Každopádně proč ojeb. Upoutávka a lákadlo na sci-fi se Samem Neilem, hlavní tahák popravil v první epizodě a začne vyprávět vztahové drama 4 postav a na sci-fi regulérně sere. Jediná epizoda co stojí za pozornost je #6 (nechápu proč celý seriál nejede v tomto duchu). 2. Řada: TBD Více u jednotlivých epizod. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Z jednej z najočakávanejších seriálových sci-fi k tomu, že som si pri každej epizóde hovoril "Boha, to bola ukrutná nuda!" Ešte väčšie sklamanie než márny Foundation. Ten dokázal ponúknúť aspoň fantastický vizuál. Invasion nemá nič, je to rutina skrz naskrz. CELKOVO: 4/10 ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Reálněji pojatý pohled na mimozemskou invazi, který je po vizuální stránce poutavý, ale jinak šíleně nezajímavý a nudný. Film se až zbytečně moc zaměřuje na nezajímavé postavy, kterých je jak na Orloji, místo toho, aby diváka udržoval v napětí a pracoval s jinak povedenou formou. Takhle neustále sledujeme řadu nezajímavých až otravných postav, než že bychom se dívali na zajímavý příběh. A ano jsou tu i lesby. ()

Galerie (138)

Zajímavosti (2)

  • Scény z pouště byly natáčeny v Maroku. (Martrix)
  • Natáčení mělo začít v polovině roku 2019 v režií Simona Kinberga, ale bylo odloženo kvůli jeho práci na celovečerním filmu Agents 355 (2022). (Martrix)

Reklama

Reklama