Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (9 987)

plakát

Dalva (2022) 

Odvážné téma v klasickém artovém zpracování jedoucím na neutrál bez jakékoliv režijní inovace.

plakát

Neposkvrněná (2024) 

Film, který možná pohorší církev a věřící ale jako horor, absolutně nefunkční a nudný, diváka udržující pouze slušnou (minimalistickou) technickou stránkou a snaživou Sydney Sweeney, která ale skalním příznivcům nic neukáže. Neposkvrněná nechce být banalitou jako třeba Sestra, ale neznamená, to, že je dobrým filmem.

plakát

Vampírky (2012) 

Po 3 minutách jsem poznal, že nebudu cílovka. Pro 10 leté holky asi fajn.

plakát

Radikální metoda (2023) 

Po všech směrech povzbuzující a důležitý příběh ale v nezajímavém filmu. Jako článek v novinách mi to dá podstatnější poselství než v dvouhodinovém filmu s takhle amatérským zpracováním.

plakát

Přes řeku a do stínu stromů (2022) 

Velice pomalé, nikam nespěchající a příběhově nikam negradující příběh traumaty stíhaného, umírajícího vojáka a jeho zamilování v Benátkách. Filmu hodně škodí formát 4:3, díky kterému nevyniknou krásy Benátek a celkově banální historka. Naštěstí je Liev Schreiber dostatečný tahoun a trochu mě mrzí, že už ho nepotkáváme ve větších filmech.

plakát

Whitechapel (2009) (seriál) 

Britský detektivní standard. Slušná a napínavá britská série, která je skvěle napsaná ale nezajímavě natočená. Hodnoceno dle 1. série.

plakát

Marinette (2023) 

Standardně vystavené sociální drama s nižších vrstev, kde je naroubována touha dívky vypracovat se ve fotbale. Do toho se řeší klasické problémy jako alkoholický otec a homosexualita, tak aby to splňovalo dnešní standardy. Po všech směrech ničím zajímavé a líně natočené.

plakát

Spojka (2023) (seriál) 

Klasický špionážní seriál, tentokrát trochu líznutý romantikou. Zbytečně utahané a překombinované, se spoustou postav. Naštěstí má seriál dva velké tahouny, které celkovou podobu, trochu vytahují. 50%

plakát

LaRoy, Texas (2023) 

Má to Coenovský wibe ale humor úplně nefunguje a není to tak chytré, ani dobře natočené. Přesto nečekaně fajn a na debut velice slušné.

plakát

Watchmen (2019) (seriál) 

Mám Snyderovo zpracování kultovního komiksu, ale seriáloví Watchmeni jsou úplně jiní a vůbec mi to nesedlo. Nudné s tunou vaty a nezajímavými hrdiny.