Reklama

Reklama

Invaze

(seriál)
Trailer
USA, (2021–2025), 25 h 53 min (Minutáž: 33–58 min)

Hrají:

Sam Neill, Shamier Anderson, Golshifteh Farahani, Billy Barratt, Šiori Kucuna, Firas Nassar, Azhy Robertson, Paddy Holland, Togo Igawa, Max Fincham (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Na Zemi zavítá mimozemský druh, který ohrožuje existenci lidstva. Děj se odvíjí v reálném čase pohledem pěti obyčejných lidí z různých koutů planety, snažících se nějak vyznat ve zmatku, který kolem nich propukl. (Apple TV+)

Videa (3)

Trailer

Recenze (53)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. Řada: odpad! Vrchol scénaristického odpadu a největší ojeb na spotřebitele. A nejhorší je, že Apple to považuje za obrovský úspěch, který si zasluhuje další řadu… Každopádně proč ojeb. Upoutávka a lákadlo na sci-fi se Samem Neilem, hlavní tahák popravil v první epizodě a začne vyprávět vztahové drama 4 postav a na sci-fi regulérně sere. Jediná epizoda co stojí za pozornost je #6 (nechápu proč celý seriál nejede v tomto duchu). 2. Řada: TBD Více u jednotlivých epizod. ()

Aurewen 

všechny recenze uživatele

Obsadili všechny rasy, vztahy, gender, nalákali Samem Neilem a snad si vypůjčili scénář ze Znamení a Války Světů, taky trochu Stranger things. Nicméně i tak mě to zaujalo a každý díl končí tak,že musíte vidět další,uteče to jak voda a jste na konci... Líbilo se mi sbližování postav a uvědomování si toho,co ztratily a jak je možný to znovu nalézt, teda aspoň v jedničce. Na dvojku jsem se těšila, ale přišlo mírné zklamání, kdy jsem si opravdu přišla, že koukám na vesmírný Stranger things (brana, demogorgoni a obraceny svet). Ale soundtrack nemá chybku. Co bude dál? ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.seria: Pomerne ojedinelo a obcas napadito ponate "stretnutie 3tieho druhu". Prvych pat dielov mi prislo zaujimavych, kedze obcas celkom slusne zaslapala atmosfera, charaktery boli roznorode, ako i lokacie. Sem-tam sa tvrocom podarilo predostriet i celkom vernu psychologiu postav, ak sli do hlbky. Nie vsak vzdy a obcas to vyslovene zmrsili. Mnozstva klise - od "damaged chlapca zachranujuceho svet"...az po "damaged" veterana, ktory.....atd atd. Ano, z uvodu je sice menej akcie, co mi vsak vobec neprekazalo. Vadilo mi vsak s druhou polovicou serie pribudajuce nezmysly a klise, ci uz v konani postav, alebo v samotnom pribehu. Vobec sa necudujem nizkemu hodnoteniu. Zaverecny 5 minut serie nas pripravuje zrejme na akcnejsiu druhu seriu. Zrejme si ju pozriem. Ak chcete rychlu akcnu jazdu, toto nie je serial pre vas, okrem asi dvoch dielov k zaveru. 45%               2.seria:     Sklamanie. Nelogickosti a amaterizmus z toho srsal este viac ako v prvej serii. Konci to rovnako neuspokojivo a tym dava jasny indikator, ze sa bude jednat o dalsi z tuctovych sci-fi-ciek s x-seriami, ktore nemaju prepracovany scenar a ani dialogy. Dopozeral som len s rychloposuvom, dufajuc v prekvapujucejsi a uzavretejsi pribeh. Detska linia a i ta s "povstalcami" boli mimoriadne naivne. Hoci chapem, ze po revival 80tok v Stranger things sa to snazi zopakovat kazdy druhy tvorca....tu to urcite nefunguje. Neodporucam, skoda casu. Slabulinke dvojhviezdie. 35% ()

_DAVE_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentáře zde mě definitivně utvrzují v tom, jak zvrácená je tahle doba.  :) Tvůrci ten seriál právě vzali za ten co možná nejsprávnější konec.. A pokud někdo čekal jen akci a bitky s mimozemšťanama alá Den Nezávislosti, nechť přeladí na Disney+ a čumí na Marvel :) Za mně famózní survival, sci-fi, ale hlavně i vztahové drama ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně největší letošní seriálový podvod na diváka. Tvůrci slibovali, bili se do prsou, jakou nám předvedou velkolepou a scénaristicky co nejvíce objektivní, a ze široka pojatou invazi... Jenže to byli všechno jen lži, a seriál je klasickou vztahovkou, řešící všechny možná současná témata, jako LGBT, uprchlíky, no a pak se tam vždycky na pět vteřin objeví ta invaze no. Taky sem nám tu za poslední rok rozmohl takový nešvar, sehnat velkou hvězdu do pilotu, a na konci ho zabít. Tak hlavně že byl Sam Neill všude v upoutávách, plakátech... Styďte se. ()

Galerie (138)

Zajímavosti (2)

  • Scény z pouště byly natáčeny v Maroku. (Martrix)
  • Natáčení mělo začít v polovině roku 2019 v režií Simona Kinberga, ale bylo odloženo kvůli jeho práci na celovečerním filmu Agents 355 (2022). (Martrix)

Reklama

Reklama