Reklama

Reklama

Zarostlí, špinaví pobudové na starožitných motorkách - přátelé na život a na smrt - se vydávají na pohřeb svého bývalého druha. Nevšímají si toho, že je pronásleduje stále se zvětšující armáda dobrovolníků, kteří by je rádi viděli za mřížemi. "Ďábly na kolech" nic nezastaví a zůstává po nich jen 65 zničených policejních aut, jeden náklaďák a tisíce plechovek piva. Jestliže máte rádi bláznivý humor a motorky Harley Davidson, Ďáblové na kolech vás nezklamou! (Guild Home Video)

(více)

Recenze (4)

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Guild home video a jejich motorkářská komedie, která mi velmi osvěžila nedělní vstávání. Podobně bláznivé komedie, se tehdy vyskytovali vlastně dostatečně, dnes už na ně narazit není úplně jednoduché. Komedie plná povedených vtipů, motorkářských tahů a mluvících medvědů. Hláška "Už tolik nepij" s odpovědí "Dopiju si jen tohle pivo" zatímco si dotyčný leje pivo z bečky přímo do pusy :-) tak ta mne hodně pobavila. A ve stejném duchu, je laděný celý, vcelku příjemný film. ()

Lumberjack 

všechny recenze uživatele

Pivo, motorky, jižanské vlajky a afročernoch se tam objeví až ke konci filmu. K tomu camea pánů Aykroyd, Belushi a Candy = pohodová komedie, které se už netočí. Jo a potěší i "Proctor" z Policejní akademie. ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem tuto komedii měl na videu,ale video odešlo a film pro mě už nebyl na světě,měl bych zájem ho ještě vidět. ()

Reklama

Reklama