Reklama

Reklama

DC Liga supermazlíčků

  • USA DC League of Super-Pets (více)
Trailer 4

Krypto superpes musí přesvědčit divokou smečku z útulku - ohaře, břichaté prase, želvu a veverku, aby ovládli své vlastní nově nabyté schopnosti a pomohli mu zachránit superhrdiny. (Magic Box)

Videa (6)

Trailer 4

Recenze (89)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

V superhrdinském vesmíru se nám přeci jen našlo nějaké neobjevené místo a tím jsou mazlíčci superhrdinů. Zajímavý nápad, který mohl a měl dodat spoustu praštěných, ztřeštěných a zajímavých nápadů. Nejsem si jist zda Supermazlíčci obsahovali humor. O nějakou mega zábavu se rozhodně nejedná. Díky známým hlasům se to dá v pohodě zvládnout, i když tedy zrovna Dwayna Johnsona je všude v posledních letech tolik, že si myslím že ani jeho Black Adam velkou díru do světa neudělá. 55% ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

"DOUFÁM, ŽE TO JE LICENCOVANÁ HRAČKA, JINAK MI HRÁBNE." Občas celkem slušnější hláška, pár frků, ale jinak spíš vyloženě pro děcka (logicky), pro dospělého snad jen pro tu pestrou paletu známých hlasů - v mém případě bylo tím pomyslným klíčovým zrníčkem na miskách vah rozhodnutí, jestli si to vůbec pustit, vokální obsazení Keanu Reevese do role Batmana (tady je potřeba říct, že natočit svůj příspěvek mu dalo zabrat kolik? 5 minut?). I animace mi přišla taková standardní, nic, z čeho bych se vyloženě posadil na prdel. 50% ()

Reklama

kajas 

všechny recenze uživatele

Nejlepší přítel Supermana, retrívr Krypto, podnikne vlastní misi, aby zachránil svého páníčka a celou Ligu spravedlnosti před známým padouchem Lexem Luthorem a zlotřilým... morčetem. A jakkoli zní tahle zápletka šíleně, animák je to docela zábavný a některé momenty si užijí i starší diváci. Skoro 4*. ()

Preyer 

všechny recenze uživatele

Dost bylo Supermanů, Aquamanů, Batmanů a dalších hrdinů. Přežili se a jak to vypadá, mají víc slabin, než by se čekalo. Jenže to dost možná bude tím, že soupeřem není proradný padouch formátu Lexe Luthora, nýbrž živočich, do něhož byste to rozhodně neřekli. Dějová linie v podstatě kopíruje příhody Supermana a záhy zapojí do akce všechny jeho kolegy. Pak už jsou odstaveni na vedlejší kolej a ke slovu se dostávají mazlíčci. Naštěstí pro další vývoj nesvázaní žádným předchozím musterem, ale čas od času upomínající na některé jiné opusy (např. prozření Crypta po ztrátě jeho superschopností jako by z oka vypadlo myšlence filmu „Bolt, pes pro každý případ“). Jsou tu i další podobnosti, ale žádná z nich není natolik marginální, aby to zkazilo dojem ze zábavy. Stále je třeba brát na zřetel, že jde film primárně určený dětem, takže kromě tradičně roztomilých zvířátek s obrovskýma očima je třeba jim připravit po mnoha zklamáních a ústrcích i náležitý happyend. Dalším kladem je počáteční rozkolísanost budoucí Ligy. Tady by se dalo říci, že příběh může zafungovat i jako jemné postrčení publika ke zhodnocení vlastních vztahů a onoho pochopení „sám nezmůžeš nic, společně všechno“. Pracuje se zde i s důvěrou a zradou, pocitem odpovědnosti a nutnosti pomoci, ale nijak křečovitě, vše vlastně vyplývá z ubíhajícího příběhu a vše do sebe příjemně zapadá. Nejsou sem implementována různá povinná témata – v tom mají animované filmy ještě určitou výhodu. Proto se určitě budou těšit skutečně rodinnému publiku, protože starší diváci si při něm – bez hanlivého podtónu – mohou odpočinout bez nějakého uvažování, co tím vlastně chtěl autor říci. Vyvstává nám tedy nový fenomén? Nedivil bych se, kdyby se už v této době rozeběhly práce na dalších osudech DC Ligy, protože pořád je co zachraňovat, zvláště když s Lulu ještě Crypto a jeho přátelé definitivně neskoncovali. Ba co víc, Luthor si to polepil na všech stranách a kolegové možná už šťastně ženatého Supermana mají nové kamarády. Takže máme před sebou případ, kdy by „dvojka“ – při zachování určitých kreditů – mohla být očekávána s nadšením, nikoli s obavami, jak se povede původní záměr zničit. /70%/ ()

Anet21 

všechny recenze uživatele

⚪Vcelku priemerné, s priemernou animáciou, jediný dôvod, prečo film vznikol je pravdepodobne snaha vyťažiť z popularity komiksových hrdinov, inak neviem. Dokonca aj sem už sa prepašovali rôzne novodobé klauzule a kvóty ohľadom rasy, rodu, sexuálnej orientácie, až sa divák pýta: ,,Prečo a načo je to malým deťom?" Vtipy i celá premisa skôr predvídateľné, v motívoch nič, čo by už divák nevidel v iných (lepších) animákoch, i ten samotný presah a parafrázy pre decká už nie sú to, čo bývali kedysi.⚪ ()

Galerie (47)

Zajímavosti (9)

  • V komiksech je Merton tradičně mužskou postavou, v tomto filmu byl změněn na želvu ženského pohlaví. (LUKICKK)
  • Při tvorbě postav se návrháři Mayumi Nose a Matt Williamês nechali inspirovat animovaným seriálem Super Friends (od r. 1973). Architektura města Metropolis pak vychází ze stylu Art Deco. Dále se tvůrci inspirovali výtvory ilustrátora Josepha Christiana Leyendeckera. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama