Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Manželský pár vyrazí na odlehlou chatu s jediným cílem: zabít toho druhého, a skoncovat tak s manželstvím. Brzy jim ale začne hrozit ještě větší nebezpečí. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (335)

slord 

všechny recenze uživatele

Brutálna a zábavná pecka, o ktorej som do včera nemal šajn, ale užil som si ju veľmi. Mix žánrov je namiešaný výborne a krvou sa nešetrí. Wirkola servíruje skoro až tarantinovskú zábavu so všetkým čo k tomu patrí a musím povedať, že si ma získal a zožral som mu to aj s navijakom. Takéto filmové prekvapenia mám veľmi rád. 9/10 ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla neskutečně zábavná krvavá jízda od začátku do konce. Totální úlet s neskutečně vymazleným scénářem, pořádnými gore efekty, pěkně nabouchanými záporáky, homo Davem a především ústřední dvojicí, která se nejdřív hrozně nesnáší, aby se pak vlastně zachraňovali před nebezpečím, které na číhá. Jako třešinka na dortu je potom otec hlavního hrdiny, který se svojí scénou s autem rozstřílel úplně všechno. Norové se tedy pořádně vytáhli. Aneb Pán a paní Smithovi trochu jinak 80% ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

+3* Norové přidali do skandinávské filmografie další drsný kousek, který je však naštěstí okořeněn absurdním humorem, což u mě podobné snímky plné násilí dokáže změnit na poživatelné ;-). Partnerské neshody se manželé tentokrát snaží řešit razantně, což je zdrojem zajímavých situací. Bohužel však čím dál více byly tyto akce nepřesvědčivé a přehnané. Protože žádná z postav nebyla nijak sympatická, tak se nedalo nikomu fandit, a proto mi bylo vesměs jedno jak to skončí. Nakonec to skončilo předvídatelně, tak to taky nepřidává filmu moc plusových bodů. Ale nejsem zklamaný a parkrát jsem se dobře zasmál. Není to film, ke kterému se budu chtít vrátit a ani doporučit, takže čistý průměr s malým pluskem na konci. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Becky ve veselém podání a je z toho celkem příjemná taškařice, která především ve scénách s dědou hraničí s genialitou, nicméně si to dovedu představit buď kratší nebo nařachlejší, protože takhle to bylo místy takové normální. Celkově ovšem velmi podařená záležitost a Wirkola tradičně potvrdil svou formu. 90% ()

kolda1990 

všechny recenze uživatele

Doprdele, zase nářez ze Severu. Jak já to miluju, přistihl jsem se jak se několikrát potutelně usmívám a říkám si, jo tak tohle je přesně pro mě. Herecká a režisérská sestava, která by úspěch měla zaručit a tak se i stalo. Brutální, skvěle natočené scény, zároveň černé a vlastně úsměvné. To je přesně vlastní severské kinematografii. Moc rád jsem viděl po dlouhé době Aksela Hennieho a samozřejmě Noomi taktéž perfektní. No a ta příroda, to je balzám. Doufám, že uvidíme více severských filmů na Netflixu. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v nórskom mestečku Harestua, neďaleko Osla. (MikaelSVK)
  • V scéne, keď Lars (Aksel Hennie) pláva za člnom, po vylezení na palubu zostane úplne suchý. (_marduk_)

Reklama

Reklama