Reklama

Reklama

Co jsme komu všichni udělali?

  • Francie Qu'est-ce qu'on a tous fait au Bon Dieu ? (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Claude a Marie Verneuilovi v prvním filmu provdali i čtvrtou dceru a ve druhém úspěšně udrželi všechny své dcery i jejich rodiny ve Francii. A právě když se jim je podařilo přesvědčit, aby nikam neodjížděli, nečekali, že všichni skončí v jejich malebném Chinonu a budou je mít víceméně pořád za krkem. Za péči a starostlivost se jim dcery i se svými rodinami chtějí odvděčit a využijí k tomu skutečnost, že Claude a Marie slaví čtyřicet let společného života. Začnou pro ně připravovat velkou oslavu v jejich rodinném domě, a protože to musí být oslava opravdu pořádná, pozvou do Francie i rodiče svých manželů. Claude a Marie tak budou muset pod svou střechou přivítat rodiče zeťáků Rachida, Davida, Chaa a Charlese. Tento „rodinný“ sraz slibuje, že bude hodně bohatý na nejrůznější události. Stačí k tomu už jen to, že tyto rodiny jsou z nejrůznějších koutů světa a rozhodně je nespojuje ani stejná víra. Nechte se překvapit a hlavně pobavit. (Cinemart)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (101)

borec999 

všechny recenze uživatele

Tretí krát viacmenej to isté. Na jedno pozretie trojka Čo sme komu urobili asi málokoho pohorší. Kadencia hlášok a môjho smiechu sa však každým dielom znižuje, podobne ako počet nových vtipov a humorných situácií, ktorý sa v trojke začína nebezpečne blížiť k číslu nula. A aj keď mi je rodinka Verneuilových ( a aj ostatných príbuzných rodín) vlastne vcelku sympatická, s prípadnou štvorkou by som bol už opatrný... 55% ()

William_ 

všechny recenze uživatele

Jedná se o naprosto dokonale zpracovanou trilogii, kterou doporučuju všem. Víc multi-kulti rodinu snad nikde v kinematografii nenajdete a ty rozhovory mezi jednotlivými rodinami jsou naprosto skvělé a zaručeně Vás pobaví. Stále jako nejlepší považuji první díl, ale toto 3. pokračování nedělá nic špatně, a dle mého je stejně kvalitní, ba i o špetku lepší než díl druhý. Zde se totiž setkáme i s rodiči synů. O zábavu tak bude postaráno. Stále to však není nic převratného a poslední 2 filmy těží co se dá ze slávy prvního filmu, proto to na více než 3 hvězdičky nebude, ale snímek hlavně s dabingem pana Donutila a Elišky Balzarové vřele doporučuji. ()

Reklama

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Qu'est-ce qu'on a tous fait au Bon Dieu? Ešte v roku 2022 som pozerala tento film v lietadle, ale bol to taký krátky let, že som ho nestihla dopozerať. Až dnes sa mi to konečne podarilo, keď ho dávali v televízii. Aj tretí diel sa skutočne vydaril, Qu'est-ce qu'on a tous fait au Bon Dieu? je veľmi fajn francúzska komédia, ktorá si naďalej uťahuje zo všetkých kultúr a národov, ale vtipným a inteligentným spôsobom, aby sa nedajbože niekto neurazil a robí si srandu aj z Francúzov - okrem iného. Rieši sa tu aj otázka farby pleti Ježiša, ale hlavne to, ako dať dokopy celú multi - kulti rodinu pod jednu strechu, aby sa navzájom nepozabíjali ;) Christian Clavier sa do týchto typov filmov veľmi hodí. Ak budú aj ďalšie pokračovania, rada si ich pozriem. Jednotku a dvojku som síce videla už dávnejšie, no myslím si, že celá trilógia sa pekne drží na rovnakej kvalitatívnej úrovni. 65%. [ARD 1]. Dodatok: Odporúčam aj Cocorico (2024). ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Nebývá to zvykem, ale třetí díl mi paradoxně zatím sedl nejlépe. Je třeba říct, že tvůrci už se ani nesnaží moc o nějaký děj či vývoj, ale je to spíše taková posloupnost více či méně vtipných situací. Tvůrci přešli od (ne)korektního rasového či menšínového humoru spíše ke klasickým řachandovským situacím, ale ty mi tu sedli víc, takže i díky tomu můžu jít v hodnocení více nahoru. ()

grogodil 

všechny recenze uživatele

Neurazí, ale už je to také vyškrabávanie zvyškov zo dna hrnca. Ešte pár podarených heftov sa tam našlo, čo nebolo v predošlých dieloch, ale žeby toho bolo dosť na ďalší film, to už sa mi nezdalo.... a spočítal by som na prstoch jednej ruky, koľkokrát som sa na tomto, už tretí krát vyluhovanom námete, slušne zasmial. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (11)

  • Ve 40. minutě pošle David (Ary Abittan) zedníka v obleku Super Maria, aby Rachidovi (Medi Sadoun) stavěl u domu zeď. Odkazuje tím na sérii videoher „Super Mario“. (Zix.)

Související novinky

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

14.12.2022

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BestFilmFest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Reklama

Reklama