Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Párty Hárder se vrátí parta kamarádů prvního filmu. Z předchozích událostí se už trochu oklepali a v létě vyrazí na proslulou Ibizu východu – na Mácháč, legendární místo plné mejdanů, muziky a nevázaného sexu. Slibují si životní zážitek a pochopitelně i prázdninovou soulož. Užijí si léto, nebo selžou a čekají na ně leda tak ponížení, nedobrovolný celibát a Srbské milice? (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (334)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Za výber hudby som zvažoval aj vyššie hodnotenie ale toto sa môže pozdávať tak 13-20 ročným divákom, podobne ako kedysi Prci, prci, prcičky inej generácii. Ako niekoľko vtipných momentov sa tam našlo, problémom však je že film sa snažil byť niečím viac, akýmsi morálnym ponaučením, táto snaha však vyšla skrz naskrz nazmar. Kto by sa veľmi snažil nájde tam zopár pokusov vysmievať sa z dnešnej korektnosti ale tieto náznaky vyznejú skôr trápne ako vtipne. Celkovo sa naši západný susedia vybrali cestou kvantity na úkor kvality a po Janovi Žižkovi ponúkli zase raz jeden tuctový projekt, ktorý sa hrá na viac ako v skutočnosti znamená. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Produkčně je to výš, herecky je to pořád poloamatérské, ale takovým příjemným, nekřečovitým způsobem. Vtipy jsou brutální, nechutné a nevkusné, prostě takové, jaké máme od Ing. Pohla rádi a kvůli kterým na to celé koukáme. Jednička mi přišla ostřejší, ale i tady si člověk najde svoje. Super camea (Kocián z Lunetiků, co žebrá od Klempíře bagetu, taptapové). Rozhodně jedna z nejlepších českých komedií za poslední dlouhé roky a jedna z mála, u kterých jsem se na pár místech smál nahlas. ()

Reklama

JFL 

všechny recenze uživatele

Místy lehce nedomrlá, ale povětšinou hezky plnotučná zábava, která v klíčovém finálním aktu zabere naplno. Nutno uznat, že od "Obrazů starého sveta" nebylo v lokálním filmu před kamerou tolik naturalistických ksichtů a dalších částí těl, a už jen za to si "Party Harder" chválu zaslouží. V zoufalém období sucha v tradiční červnové mizérii, než se všechny kloudné filmy uráčí odbýt si premiéru ve Varech, je tohle solidně obesrané panoptikum přesně tím hrdinou, kterého si česká kina možná nezaslouží, ale rozhodně ho potřebují. Takže děkujeme a přejeme ještě více diváků než doposud, náš Hnědý řitíři. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

První díl přišel do našich kin nečekaně jako blesk z jasného nebe. Dvojka už má smůlu, že divák ví, do čeho jde. Je dražší, delší, profesionálnější, ale také jí chybí ta až punková energie a celkově mi přišla krotší. Takže mě nakonec vlastně nejvíc pobavila účast některých zdejších hudebníků (Gutalax, The Tap Tap). Celkově pořád dobrá komedie, i když v mnohém zamířila blíž k mainstreamu. ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Velkolepá jízda z dílny Mártyho Pohla, která ukazuje vysokorozpočtovou produkci o jednom žhavém létě, třech nadržencích, spoustu mokrých kundiček, rybí lidi a nekompromisní, i když proti minulému dílu poněkud vymněklou dávku humoru. Poněkud vytvrdlé jsou ale čuráky zúčastněných týpků, neherců, kteří si to evidentně opět užili, i když teď v prostředí poněkud méně punkovém, protože jak Řezník Márty povídal, najednou si museli všichni zvykat, že je kolem nich víc lidí, než při Párty Hard. Každopádně opět nahláškovaná jízda, která se jen tak neokouká. A The Tap Tap opět ukazují, že jsou skvělou skvadrou lidí, kteří si ze svého handikepu dělají jednu obří prdel. Klidně bych teď očekával spin-off o Shit Párty aka Táborových lidech. 80% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (17)

  • Co se odměn pro přispěvatele snímku týče, sahají od drtičky na trávu přes funkční umělý penis až k požární krabičce. (rakovnik)
  • Záverečná epická skladba je od Hriste Bože - "REMIX MCconbyoto". (Archvile)
  • Tvůrcům filmu hrozila pokuta od policistů, když viděli Multiplu vyzdobenou sexuálními hračkami. Tvrdili, že tyto úpravy by mohli sraženého člověka nebezpečně poranit. Štáb však vyvázl bez trestu. (Diego75)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2022

Ke konci roku opět nastal čas na pravidelnou bilanci toho nejlepšího, co na poli kinematografie letos vzniklo. Vybraní uživatelé se v předchozím příspěvku již podělili o svá osobní doporučení na… (více)

Reklama

Reklama