Reklama

Reklama

VOD (1)

Někdo to svinstvo uklidit musí. Černá komedie z produkce Quentina Tarantina o netradiční agentuře, která se specializuje na úklid po brutálních zločinech. V příběhu plném originality a atmosféry v roli nebojácné uklízečky Gabriely uvidíte Angelu Jones. (oficiální text distributora)

Recenze (49)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

„Brum, brum, brum... nejde mi to na rozum."  No jo, uklízečky jsou holt holky strašidelné... a některé si při práci i radostně broukají! Už tenkrát v Pulp Fiction, když mě, Bruce Willise (jak mi Faustka občas škádlivě říká), vezla bosá taxikářka Esmarelda Villalobos, připadala mi s těmi dotazy jaké to je, umlátit někoho k smrti holýma rukama, trošku úchylná. Esmeralda, ne Faustka. Ačkoli... A měl jsem pravdu! Angela Jones úchylná je a to parádně. Je to v ní jako v koze. Chudák nejistý, tápající a skutečnou lásku (čili slečnu s láskou ke krvi) hledající sériový vrah Paul narazil jako kosa na kámen. Ale tak aspoň si ještě parádně užil. Gabrielin hříšný tanec s nožem, což byl opravdu vymazlený morbidní balet, a pak si na malou chvilku užil i souznění duší. A udělal své milé velkou radost a ukojil její zvědavost, v šeptající potitulkové scéně. Co chtít od života víc. ()

Garch 

všechny recenze uživatele

Je to "Tarantinovka" s výbornou Angelou Jonesovou. Naprostým vrcholem je její "tanec smrti". .PS: Vzpomněl jsem si uklízečku Gabrielu po nedávném restauračním masakru. Kdo v Česku uklízí místa krvavých událostí? To přijde policajt za pozůstalými a řekne: "tak, my jsme hotoví, nafoceno máme, už tam můžete." (?) - Aktualizace - vyjádření policie: (Zlínský kraj - Mohlo by se zdát, že úklid místa činu po vraždě je záležitostí policie, ale není tomu tak. Podle krajské policejní mluvčí Jany Macalíkové zajišťuje tento druh úklidu přímo majitel nemovitosti, kde se vražda odehrála.) ()

Reklama

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Pekne uletená čierna komédia, ktorá však podľa mňa naplno nevyužila svoj potenciál a rozhodne mohla byť vtipnejšia. Ja som sa tiež bavil len priemerne, ale hlavné je, že film nenudí a mne sa naň dobre pozeralo. Je v tom krv, čo nezaškodí, ale hlavne som chcel opäť vidieť temperamentnú Esmeraldu z Pulp Fiction. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Gabriela má tak trochu netradiční koníček. Vystřihuje si z novin články o vraždách. Není proto divu že ji zaujme práce v agentuře která se specializuje na úklid míst po vraždách. Samotnej příběh je prostej a nedá se ani říct, že by to bylo nějak extra vtipný. Na druhou stranu to ale ani nenudí a má to poměrně krátkou stopáž. Na konci bude zodpovězena i jedna ( hlavně pro Gabrielu ) " zásadní " otázka, kterou tady samozřejmě nebudu prozrazovat. Ve filmu najdete i odkaz na film From Dusk Till Dawn. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Úplně ulítlá a úchylná komedie o masových vrazích... Ale i přes svůj námět je celkové vyznění, dá se říci, romantické a komedie je vcelku vkusná. Je to postmoderní filmový tvar poskytující docela velkou míru filmové zábavy... (oproti upoceným béčkovým americkým hororům neměli tvůrci onu nutkavou potřebu ukázat divákovi každý sebemenší detail věcí, o kterých se v Krvavé romanci naštěstí spíše jen hovoří a naznačuje se...) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama