Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladá advokátka Kate se při projednávání obyčejné rozvodové pře kubánského boháče Juantoreny dostane na stopu loupeže provedené bandou bývalých agentů KGB, v čele se zabijákem Kazakem. Jen náhodou unikne prvním útokům, dokonce i poté, co ji detektiv Max Kirkpatrick ukryje na tajném místě a ona se neopatrným telefonátem prozradí. Maxovi se povede další útok odrazit, dostat Kate pryč a spojit se s FBI. Vzápětí se však ukáže, že dvojice nemůže důvěřovat vůbec nikomu. Sice se jim daří unikat dalším útokům, a dokonce odhalit, kdo a proč chce Kate zabít, jak dlouho však jim štěstí bude přát. (TV Nova)

(více)

Recenze (142)

Figu 

všechny recenze uživatele

No tak tohle mě celej život unikalo a hle, konečně a určitě né špatně! Ty devadesátky byly prostě boží! Charismatický drsoňové, nějaká slušivá kočula společně s lechtivější scénkou, spousty výstřelů a výbuchů, ale hlavně JEDNA VELKÁ AKCE! A to mě baví a to se mi líbí. Hodně moc podobný Pomstě s Costnerem či třeba Útěku do Mexika s prvním Baldwinem. Cindy Crawford určitě hereckej potenciál měla a možná ho i mohla více využít. No co, alespoň tu máme svižný béčko jako prase! Jako hovado!! Jako štvanou zvěř!!! 75% ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Kedysi som to žral. Bol to taký klasický šablónový deväťdesiatkový akčňák. V hlavnej úlohe napomádovaný drsňák, k tomu krehká sexica a protivníci tiež v klasickom učebnicovom zložení - drsňák, itčkár, vodca. Priznám sa, že nikdy nepohrdnem si to zhliadnuť znovu, je to krátke, je to akčné a celkom vtipné, ako si kedysi predstavovali "hacking" a všeobecne výbavu it maniakov, viď. klávesnička, ktorá bola efektná, ale pre skutočné využitie nepohodlná. :) ()

Reklama

elanista1 

všechny recenze uživatele

Chvilu som aj rozmyslal nad tretou hviezdickou, ale fakt sa neda. Komedialny beckovy thriller / komedialny v zmysle, ze sa len smejete nad smiesnym a bezradnym scenarom a reziou s cielom sokovat a ukazat, aky skvely film to je /, ktory sa spociatku zdal zaujimavy, prve dve spionazne akcie zaporakov este boli znesitelne, ale potom sa z toho stala nechcena zabava s obrovskou hrstkou predvidatelnosti, trapnosti a nerealnosti ci bezlogickosti. Na dialogy treba tiez riadne nakydat, lebo sa chcu tvarit kultovo, pricom sa stavim, ze nikto by v podobnej situacii nerozpraval ako to robili v tomto filme..Ked uz pochopite, ze sa ani nahodou nejedna o serioznu vec, ale ide len o film ktory je natoceny presne podla zauzivanych vzorcov ktore uz nacrtli stovky reziserov predtym, tak vam uz je celkom ukradnuty zvysok filmu. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Potenciál Cindy Crawford je výborně využitý a sympatický William Baldwin se k ní docela hodí. Navíc Salma Hayek (ve stejném roce se proslavila v rodriguezově filmu DESPERADO) v hezké mini roličce.. Akčních scén dostatek, několik zábavných momentů se také najde a díky svižné režii a příjemné stopáži, to na jedno zkouknutí docela pobaví. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Snipes chcel rýchlo do prvej ligy ale zvolil zlú stratégiu. Neumeleckosť a beztvárnosť. Recyklát, kde ústredné duo je nesympatické až to bolí a Rusáci sú klasika tí zlí... Myslíš si síce, že to odsýpa, ale nie je to tak vďaka mantinelom, ktoré poznáš a príbehu, ktorý tušíš. Lebo si to videl. Schéma, mizerne odfláknuté zranenia hrdinov naoko a tupý výbuch v závere. Willis by mohol rozprávať... Ako štvaná zver je šumienka. Šumienka film, kde ďakujem a neprosím. Už. (videné 27.5.2019 DajTo archív) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Hlavnú úlohu advokátky Kate McQueen mala stvárniť ryšavá Julianne Moore, nakoniec však rolu dostala Cindy Crawford. (Fabrinka)
  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného románu od Pauly Gosling. Stejnou knihou byl inspirováni film Kobra (1986). (Terva)
  • Cindy Crawford byla v roce 1995 za svou roli nominována na Zlatou malinu v kategoriích nejhorší herečka, nejhorší objev roku a společně s Williamem Baldwinem také v kategorii nejhorší filmový pár. (Terva)

Reklama

Reklama