Reklama

Reklama

Jednotka Q

(seriál)
  • USA Q-Force
Trailer

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Pohledný tajný agent a jeho tým LGBTQ superšpiónů se pouští do mimořádných dobrodružství. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

JackStrange 

všechny recenze uživatele

Bylo to vlastně celkem v pohodě. Typický, unavený a klišoidní animák o ničem. Zaměření na nepopulární menšinu víceméně nepřineslo žádná pozitiva ani negativa. Ale já u toho netrávil sobotní večery, a dokonce jsem i párkrát zasmál, což se dá říct že je, na blbost bez orignálního nápadu. slušný výkon. 45% ()

AdelleR 

všechny recenze uživatele

LGBTQ+ seriál, který si dělá srandu sám ze sebe? No už bylo načase! Q-Force pracuje se stereotypním nahlížením na LGBTQ+ komunitu, přesto si z toho skvěle utahuje, a vždycky poznáte, když je člověk schopný si ze sebe udělat srandu. Jen mě stále baví ta hodnocení ve stylu „je to hrůza, protože si dělají srandu z heterosexuálů, takže hodnocení odpad", protože ve spoustě filmů vůbec není nějaká skoro až zesměšňující narážka na homosexuály, co? :) Animace netypická, ale zvykla jsem si; příběh nakonec vede trochu jiným směrem, než by se dalo čekat, a srší to jakousi energií a skvělým humorem, že jinak než to sjet na jeden zátah prakticky nejde. Za mě je Q-Force milým překvapením, a pokud přijdou s další sérií, rozhodně se podívám. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem se sama sebe ptala, jestli to jako tvůrci myslí vážně.. A pak mi došlo, že nemyslí. Což je naprosto super! Máme tu LGBTQ stereotypy jak vyšité, včetně proslulé černé lesby (škoda, že ne na vozíku). Během 8 dílů jsem si celý Q tým zamilovala a to i s hetero tupým bílým mužem a jen lituji, že nevznikla další řada. SHRNUTÍ: Když je být queer superschopnost, co zachrání planetu. ()

Disk 

všechny recenze uživatele

Zaplať Bůh za seriály jako Jednotka Q, jež už naštěstí nejsou jenom smutnými dramaty o tom, jak všichni queer lidé špatně skončí a na konci se hromadně dojmeme. Dospělé, hravé, zábavné, odvážné a přesně to sedne mému naturelu. Netypická animace, skvělé fóry na všelijaké stereotypy o gayích a celkově parádní oddychovka, která si vysoké hodnocení zaslouží nejen pro svou ojedinělost. Snad jednou vznikne nějaké pokračování. ()

Thalin 

všechny recenze uživatele

Místy je to i vtipný, ale většinu času převládá trapnost, ohromná rádoby korekce a přepálené chování většiny postav. Přirozený gay je tam snad jen Růža, zbytek je přesně ten otravný přehnaný prototyp gaye, co mluví jako pískací hračka (hlavně Twink je otřesně otravná a vlastně zbytečná postava a i když nezavře hubu, byl vtipný tak možná dvakrát) a každá lesba s přehledem spraví vrtulník a vypadá jak chlap. Z neustálých narážek a situací to navíc vypadá, že gayů po světě běhá naprostá většina a všichni se sešli v tomhle seriálu napříč všemi situacemi. Jasně, točí se to kolem queer jednotky, ale je to prostě moc na sílu. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama