Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Přestěhují se do nového domu, kde objeví ducha s temnou minulostí, a stanou se miláčky internetu. Ruku v ruce se slávou ale přichází nevítaná pozornost ze strany státu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

Praxis 

všechny recenze uživatele

Někdy fajnová, někdy trochu dementní hororová komedie. Srandovní Harbour, který i v nemluvné pozici a s neustálou CGI aurou kolem sebe si to asi výtečně užíval. Ostatní černošská rodina neurazila, ale příliš ani nenadchla, jen trochu vyčnívá Anthony Mackie. Nařechtal jsem se u MILFky Coolidge aka seance s vědmou. A to je asi tak všechno. Sterilní podívaná s pár fajnovými scénami (narážky na všechny ty instagramery a influencery), ale za chvilku na to zapomenu. Harbourův Santa byl tisíckrát lepší. Tohle je netflixovská sázka na rodinnou jistotu. Díky ale už ne. 50% ()

panvasik 

všechny recenze uživatele

Netflix zase šlape vedle, ale tentokrát to není nic ve stylu The Grey Man nebo Rachel Stone, tentokrát se jde do hororu-komedie. Překvapivě film naděluje spíš naděluje známější obsazení. Hlavní protagonista v roli ducha je čím dál víc oblíbený David Harbour a v roli fotra zas čím dál míň oblíbený Anthony Mackie. Vidím jeden velký problém a to je stopáž, která se činí délkou víc jak 2 hodiny a kdyby se film se sekal na 90 minut, tak si myslím, že by to jenom prospělo. Většina postav je nezáživná a bez jakéhokoli většího prohloubení jejich charakterů. Ujeta průměrná kravina 50% ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Po Happy Death Day 2U druhý najslabší film tohto režiséra. Jeho štýl tu stále je a film miestami dokáže poriadne baviť, ale nie je to až taká pecka ako jeho ďalšie snímky a nehorázne sa to tiahne. Zahrané to je parádne a páči sa mi, že si Christopher robí srandu aj z lavice aj z pravice prostredníctvom virálnych videí reaugujúcich na Ernesta. Neviem, nakolko mu do projektu kecali ludia od Netflixu, ale ako celok to za mňa nefunguje úplne ideálne. Na slabšie tri to ale vďaka úžasnému Davidovi Harbourovi je. P.S. Jennifer Coolidge je pound for pound najodpornejšia kreatúra v Hollywoode. ()

SAINTS 

všechny recenze uživatele

Ha há Tak tu máme zase pre zmenu černošský rasizmus. "Nebudem ako hlúpe biele rodiny, ktoré zostanú v dome v ktorom straší". Super, Predstavte si rodinný film, kde by niekto povedal: "Hlúpe černošské rodiny". Film je značne nevyrovnaný. Chce to byť rodinná dráma, horor, komédia, akčný triler bez akejkoľvek súdržnosti a logiky. Celkovo ide o sklamanie a ďalší slabý film od Netflixu. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Absolutně nevěrohodně podaný nápad se sociálními sítěmi, na kterých se duch a rodina proslaví, film poměrně brzy shodil, což mě překvapilo a zamrzelo, protože naposledy ve Slečně bestii dokázal Christopher Landon věrohodně podat mnohem šílenější nápad. Škoda. Takhle musí film začít chytat druhý dech a doufat, že během příšerně dlouhé stopáže neodradí diváctvo například další jalovou linkou s paranormálními agenty (nebo kdo to byl), ve srovnání s níž působí libovolní Krotitelé duchů, i ti s ženským obsazením, jako seriózní  dokument. Máme tu ducha ovšem i tak stojí za vidění, a to hlavně díky Davidu Harbourovi, který v němé (!) roli dokáže nevídané věci a řekne víc než kterákoliv jiná postava. Zajímalo mě i pátrání po tom, co se vlastně stalo, ale než k němu film došel, uběhla snad hodina a čtvrt. Máte-li dvě hodiny času, trpělivost a slabost pro Davida Harboura, jste vítáni. Ale buďte opatrní. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (7)

  • Niekoľko týždňov po začatí natáčania bola produkcia zastavená z dôvodu hurikánu Ida v Louisiane. (Arsenal83)
  • Film je založený na poviedke z roku 2017 „Ernest“ od Geoffa Manaugha. (Arsenal83)

Související novinky

Sedmý Vřískot střídá post režiséra

Sedmý Vřískot střídá post režiséra

03.08.2023

Oblíbená hororová řada opět mění tvůrčí tým. Poté, co otěže nad sérií původních čtyř filmů z let 1996 až 2011 v režii legendárního Wese Cravena v roce 2022 převzalo režijní duo Matt Bettinelli-Olpin… (více)

Christopher Landon chystá remake Arachnofobie

Christopher Landon chystá remake Arachnofobie

03.06.2022

Režisér Christopher Landon (Slečna bestie, Všechno nejhorší) se oficiálně upsal režii remaku kultovního hororu Arachnofobie z roku 1990. Původní snímek natočil Frank Marshall (Přežít, Kongo), hlavní… (více)

Reklama

Reklama