Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rok 1993. Obávaný bodyguard je zastřelen v tiché ulici. Další nájemná vražda, kterou musí vyřešit pražské 1. oddělení. Vyřizují si tu účty vládci podsvětí? Zločinů přibývá, každý týden další mrtví, mafiáni mají pocit, že tahají za delší konec provazu, a mnohý z policistů přemýšlí, jestli nemá přejít na druhou stranu zákona. (Česká televize)

(více)

Recenze (147)

DJMaroko 

všechny recenze uživatele

Na to jakou to má reklamu a první ohlasy jsem čekal trochu více. Co musím, ale vyzdvihnout jsou interiéry exteriéry, rekvizity prostě a jasně cítíte se jako v 90´. Zklamal mě také výběr hudby chtělo by to trochu více toho Eurodance, který devadesátkám vévodil více než Žlutý pes. Kamera je zde opravdu otřesná, roztřesená a to neustále přibližování a oddalování tomu opravdu dramatično nepřidá! Skvělý a jedinečný Michal Novotný jako Jonák !!! ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto neskutečně parádní retro. Stylizace do divokých devadesátých let se povedla na výbornou. Vyšetřovatelé ok a gauneři naprosto dokonalý. Běla, Mrázek, Jonák. Tohle se prostě povedlo a exkurze do divokých devadesátek má sakra koule a opravdu se na to super kouká. Pro mě osobně hodně velké prekvapení a opravdu spokojenost. Plíšek je vážně zabiják. ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Atmosféra je o dost ponurejší,než v původních Případech, a všechno působí tak nějak víc beznadějně. Výborné vyobrazení dobových gangsterů (Jonák!). Úplně odvázaný nejsem z obsazení mladíšch verzí kriminalistů (Mikluš a Beneš mají do svých starších podob hodně daleko, a Finger vypadá tak max o 10 let mladší, než Polívka v Případech). Závěr působí dost zmateně, takže to bude asi pokračovat příště? Nebo to zůstane jakože nevyřešený? Technicky bezchybné, dobové reálie a atmosféra jedna z nejlepších, co tu byli kdy ukázány. ()

topi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No ale tohle je mi velké překvapení! Devadesátky, které opravdu dýchají devadesátkovou atmosférou. Vražd v té době bylo opravdu hodně a ne všechny se podařilo objasnit. Dynamický spád, výborné obsazení, humorné vsuvky, hudební složka bomba! Snad až moc jmen, ve kterých jsem se občas ztrácel, ale rozhodně to šlape na plné obrátky. Petr Bebjak sakra umí a ví, jak zaujmout diváka. Třepu se na další díl! ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Úžasné retro a fajn vidět zfilmované to, co má člověk ještě v paměti nebo načtené z knížek pana Kmenty. Vadil mi necitlivě uzavřený konec...Mrázek a Běla by vystačili sami o sobě na celý seriál či film...a určitá neukončenost vyšetřování...přeci jen mi víc sedí systém jeden díl - jeden případ - jedno vyšetření a dopadení pachatele... ()

Galerie (23)

Zajímavosti (19)

  • Mafiána Ivana Jonáka si zahrál Michal Novotný, který v seriálu Kriminálka Anděl (od r. 2008) tak říkajíc na opačné straně barikády hrál jednoho z hlavních vyšetřovatelů. (Brain)

Reklama

Reklama