Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Psychicky narušený zabiják, posedlý po dokonalé rodině je opět na svobodě. Utekl z vězeňského ústavu a pod novou identitou vyhlíží další nezadanou ženu s dítětem. Na stopě mu je však bratr jeho poslední oběti a jeho okolí je také podezřívavé. Začíná boj s časem. (matestlust)

Recenze (48)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jde o slabší pokračování svého předchůdce, ale určitě stojí za pozornost. Jak už to tak většinou ale bývá, tak i přes zjevnou snahu film povznést se to autorům moc nepovedlo, spíše uškodilo. Na začátku uvidíme přímé pokračování závěru předešlého dílu. Dostane se nám menšího vysvětlení co se dělo potom a jak to dokázal Jerry přežít. Na první pohled je vidět, že scénáristé chtěli přitvrdit a tak máme šanci vidět mnohem více vražd či psychického násilí než v prvním díle. Jenže tady se přesně vyskytl problém s tím, že kvantita předčila kvalitu. Většina vražd byla vidět jen těsně před vyvrcholením, ale když došlo na akci, tak se objevil střih a potom už jen otčímovo aranžování a maskování svých činů.Stejně tak jako tomu bylo u prvního dílu, tak i zde je hlavním tahounem herec Terry O'Quinn, který se snažil seč mohl, aby měl film alespoň nějakou úroveň. Bohužel ani on už nebyl zas až tak okouzlující, jako posledně.5/10 ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

spoilery!! tak tohle ne. tady je snad jeste blbejsi. sceny v psychiatrickem zarizeni byly naprosto uzasny, hlavne ten jeho nasledny utek. ale pak je to zase od znova - ona se do nej zamiluje, on zabije jeho nepratele, on je debil, ona to pozna, on je jeste vetsi debil a konec. alternativni konec: jerry se opet zbavil rodiny. tentokrat o nem vi policie. je to nebezpecny seriovy vrah a jeho fotka se objevi v novinach. “je cas se odstrehovat!” rekne jerry a s novou tvari zamiri do jineho statu. daleko od spravedlnosti... ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Kdo by mohl být lepším poradcem na manželské vztahy než náš otčím ? Po útěku z léčebny si " založí " psychologickou poradnu pro rozvedené ženy a hned začne shánět nějakou oběť. Není to žádný problém a dokonalá rodina se začne rodit. Divák pak už jen čeká až náš psycholog Gene ( Terry O' Quinn ) začne zase vyšilovat a vraždit. Tak se posaďte a sledujte osud Carol Graulandové ( Meg Foster ) a jejího syna. Gene však udělá několik chyb a tak se příběh trochu zamotá a zkomplikuje. O' Quinn zahraje úplně perfektně ty své proměny Hodný vs. Zlý a já mu za ně musím zatleskat. Jinak je to ale průměrný až podprůměrný snímek. Ve filmu zazní songy Graduation a Tiffany od skupiny Parousia. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Jerry Blake (Terry O'Quinn) není díky své posedlosti ideální rodinou (a touhou udělat cokoliv, aby jí získal) uvězněn v psychiatrickém ústavu. Podaří se mu ale obelstít svého lékaře, zabít jej a uprchnout - a věnovat se opět hledání své nové rodiny. V malém městečku nachází ideální oběť - rozvedenou Carol s desetiletým synem - která se zdá být snadným "cílem" ... Jak už to bývá, pokračování nedosahuje svému prvnímu bratříčkovi ani po kotníky, a jinak to není ani u této minisérie. Dvojka Otčíma má sice zajímavý začátek (útěk z vězení je vcelku povedený), jenže pak celý film sklouzne do vyjetých kolejí, a bez jediného momentu překvapení se sune k závěrečným titulkům. Scénárista by potřeboval ale urazit obě ruce, neb důkaz, na jehož základě dojde k odhalení celého plánu je tak debilní, až je mi z toho ouzko. Na druhé straně, Terry O'Quinn je ve své roli muže dvou tváří opět perfektní ... ()

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Prvý diel som zhliadol ako remake verziu a bol som nad mieru spokojný. Zistil som že existuje aj pokračovanie filmu Stepfather,ale iba pôvodnej verzie. Tak som tomu dal šancu,aj keď niesom príliš veľký fanúšik tých starších hororov a bol som dosť sklamaný. V porovnaní s remakeom prvého dielu to bola dosť veľká nuda a občas film vyzeral až smiešne. Bolo tu aj zopár svetlých momentov,napríklad Terry O'Quinn hral fantasicky rolu šialeného vraha ktorý vyvraždí svoju rodinu a melódia ktorú si pískal vždy keď niekoho zlikvidoval mi ešte doteraz znie v ušiach. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (10)

  • V původním scénáři měla Carol (Meg Foster) dceru a psa. (henrycruel)
  • Na post režiséra byl zvažován Max Reid. (henrycruel)

Reklama

Reklama