Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor
  • Akční

Recenze (835)

plakát

My Friend Dahmer (2017) 

(first watch: 2018) i po několikátým zhlídnutí cítím strašně skličující pocit. je mi smutno. tečou mi slzy a cítím tlak na hrudi. nevím, proč mě to tak sebralo. vždycky mě to takhle psychicky vyčerpá. jeff to měl těžký. rodiče se hádali každý den, neměl kamarády, měl nezdravý koníčky a závislost na alkoholu. neustálým stavem opilosti se snažil utéct od reálnýho světa. chtěl utéct od všech jeho problémů. vytvořil si abandonment issues a ty ho provázely po celej jeho život. chtěl, aby ho někdo měl rád. chtěl, aby ho někdo miloval. šikanovanej člověk necítí, že zapadá do kamarádský skupiny. i když by chtěl zapadnout. jeff dělal všechno proto, aby zapadl. dělal ze sebe klauna a ostatním to připadalo vtipný. tohle není kamarádství. každý v nás máme potřebu mít silný kamarádský vztah plný podpory a lásky. chceme se v tom vztahu cítit dobře. on se tak ale cítit nemohl, cítil v sobě nejistotu. nebylo to opravdový přátelství. opravdoví přátelé se o tebe zajímají. nemají tě jen pro svojí vlastní potřebu. nemají tě jen jako náhražku. jako klauna. v přátelství se má člověk cítit dobře. jeff se necítil dobře. čekal jen na příležitost, kdy ze sebe bude moct udělat blázna. satisfakce přišla rychle a taky tak rychle odešla. a on byl zase sám. "I wish I had a best friend." — "We were just having fun, you know?" ... pro toho šikanovanýho to nikdy není zábava. my si pamatujeme každej malej detail, kterej šikanátor zapomněl. pro něho to je bezvýznamnej moment, kterej si nebude pamatovat. ale nás ten moment neopouští. stále na něj myslíme. myslíme na to, jak špatně jsme se cítili. ten pocit prázdnoty, pocit zrady. nikdo nám nepomohl. jenom ty ses smál. protože pro tebe to byla zábava. — šikanátor je závislej na moci. dominanci. jeffrey chtěl dominovat, ale na střední škole nemohl. tam byl ten šikanovanej. když poté ochutnal jaký to je, nemohl se zastavit. byl závislej na vraždách. svý oběti chtěl dominovat, ovládat. chtěl je celý pohltit. — je mi ho líto, protože zažil podobný věci, jako já. to se nedá srovnat s vraždou, ale i tak se dokážu do jeho teenagerských let vžít. tenhle film je fakt skvělej. ross lynch exceloval. it's an underrated jam. je to ale tak smutný. dlouho si to nerewatchnu. po zhlídnutí se cítím psychicky vyždímaná. vrací mi to špatný vzpomínky. ale film je to vážně úžasnej. ... "I'm just like anybody else."

plakát

Nedostatek důkazů (2024) (seriál) 

jsem ráda, že na konci změnili vraha, ale nevím no. nebylo to moc napínavý. strašně mě štvala postava rustyho manželky, její scény jsem přeskakovala, ale zas mě na konci rozesmálo jak brečela. rodinka psychopatů musí držet při sobě! herecký výkony byly skvělý, hlavně peter sarsgaard a jake gyllenhaal. asi rewatchnu nightcrawler. po tomhle seriálu si potřebuju nějak oddechnout :)

plakát

Wandee Goodday (2024) (seriál) 

taem byla málem znásilněná svým spolužákem a nakonec skončí s dalším hnusákem? za tohle musím ubrat hvězdičku, to mě neskutečně naštvalo. dr ter si fakt NEZASLOUŽÍ šťastný konec. jsem si myslela, že se tvůrci poučili z doby tharntype, ale asi ne. greatinn byli skvělí, svatba oyeie a cher dokonalá (MILUJU SVATBY!!!!), chemie nádherná, ale prostě doktor red flag musel všechno zkazit. nemám slov. tvůrci si asi řekli "nee nechceme mít dokonalý seriál, musíme to něčím úplně posrat."...

plakát

We Are (2024) (seriál) 

we are (gay) bylo občas nudný, ale ta chemie.. phumpeem měli nejlepší příběh, tanfang nejlepší líbací scény, qtoey a jejich herci se konečně naučili líbat.. chainpun mě pěkně naštvali, protože vážně spolu začali chodit až v poslední epizodě? co bylo důležitější, tučňáci?! jo, aha. tučňáci byli důležitější. poslední dvě epizody byly celkem o ničem, p'new prostě strašně potřeboval těch 16 epizod, tak přidal nějaký výlety a já chápu, že kamarádi spolu někam pořád jezdí, ale nebavilo mě to. jejich interakce se mi nezdály moc přirozený a to je vaše práce p'new siwaji, musíte mezi nima vytvořit nejen chemii v posteli, ale i kamarádskou! nicméně nebudu pana režiséra moc kritizovat, protože je pro mě jako rodina. a boss and a babe mělo tuhle kamarádskou chemii zvládnutou nádherně, tak co se stalo v tomhle seriálu? jsem ráda, že zas bude pracovat s forcebookem, ale snad to neposere. v tomhle roce je mnohem víc originálnějších a lepších BL seriálů a jenom jeden je od gmmtv (wandee goodday). zajímavá statistika :)

plakát

Longlegs (2024) 

mindhunter s troškou satanismu. když jsme poprvé spatřili pana longlegs, tak mi připomněl oli londona. po tomhle mým hrozným přirovnání jsem ho po zbytek filmu nemohla brát vážně. je hezký, že nám oz perkins na konci vysvětlil pointu, jinak bych to asi naštvaně nazvala "art filmem", ohodnotila dvěma hvězdičkama a pak si na youtube hledala "longlegs ending explained". takže díky. konec se mi líbil, mělo to úžasnou atmosféru. já nevím, jak film vlastně ohodnotit. bylo to originální a nádherně natočený, ale něco tomu chybělo. no co už, budu hodná a dám čtyři hvězdičky. nic cage si to zaslouží. "Hail Satan 😘"

plakát

Nedostatek důkazů - Svědek (2024) (epizoda) 

můj tommy to tak schytává :( sice byl dobrej v soudní síni, ale pak přijde domů a tam na něj čeká takový nepříjemný překvápko. nechte mýho boye (a jeho čičínu) na pokoji. rusty, rusty.. jak ty asi dopadneš.

plakát

MaXXXine (2024) 

těšila jsem na tenhle film, ale nějak mě zklamal. X se mi taky moc nelíbil (pearl byla ovšem dokonalá), ale upřímně mi osmdesátky sedly víc než sedmdesátky. maxine ohrožoval neznámej vrah, kterej se ukázal být někdo z její minulosti. a ten člověk nebyl moc zajímavej. nic nešlo moc do hloubky, ani samotnej příběh maxine fucking minx. maxine navíc nebyla moc badass a pak si ještě dovolili zabít mojí oblíbenou postavu po půl hodině filmu! když už píšu o těch vraždách, moc jich tu nebylo. víc brutality by neuškodilo. nightstalkera zmínili jenom okrajově, jakože "btw byl tady nějakej sériovej vrah!" super. no nevadí. pokud by někdy táj západ natočil další díl, tak aspoň ať napíše něco zajímavějšího. ❝𝐈 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐧𝐨𝐭 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐩𝐭 𝐚 𝐥𝐢𝐟𝐞 𝐈 𝐝𝐨 𝐧𝐨𝐭 𝐝𝐞𝐬𝐞𝐫𝐯𝐞.❞

plakát

Banda - Člověk uvnitř (2024) (epizoda) 

- "Wait, but you can't leave. I love you." - "Is she lobotomizing herself to fuck you, too?" - "What do you mean, 'lobotomizing herself'?" - "Bro." deep opět perlí 😂😂

plakát

Nedostatek důkazů - Elementy (2024) (epizoda) 

ah, já tak miluju soudní líčení ve filmech a seriálech. ale naprosto nenávidím čekat týden na další epizodu!

plakát

Bennyho video (1992) 

benny needed to return some videotapes