Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh Nikdy neříkej nikdy ukáže, že všechno zlé opravdu může být pro něco dobré. Hlavní postavy Naďa a Petr se se svými partnery právě rozvádí. Petrova manželka je lékařkou na misích v Africe a jejich vztah trpí dlouhým odloučením, z Nadina muže se vyklubal záletník, který se občas zamiluje do někoho mladšího. Naďa a Petr do sebe nejprve lehce vrazí autem a díky tomu na sebe začnou narážet i dále v životě. Z jejich rozvíjejícího se vztahu se pak stane bláznivá jízda dvou neúplných rodin, která bude výzvou nejen pro ně, ale i pro jejich blízké... protože všechno se může stát. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (102)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Na česko slovenské poměry nadprůměrná komedie co  hodně vykrádá Střídavka (2022)  tak, že to je v podstatě jediná výtka , ale zase na rozdíl od ní má lepší postavy a lepší chemii mezi nimi. Ženská se rozvádí s chlapem jelikož má x jiných ženských (ačkoliv tohle se řeší zhruba 5 minut) a chlap se rozvádí s ženskou jelikož upřednostňuje černoušky před ním a dětmi  ti dva se potkají před soudem kde ona ho nabourá a dají se dohromady. On se líbí ji ona jemu a pak  souhrou náhod na sebe pořád narážejí až jdou na chatu kde jdou na nějakou soutěž v manželských párech (to samé bylo ve Střídavce jen tam to byl běh a něco tady je to hledání zlatého vejce běh s jednou zavázanou nohou a volný styl). Má to výborné herce   Kostková a ten Slovák i ty děcka jsou sympatické na filmové  poměry navíc to působí přirozeně a nikdo nepřehrává a na konci to nahodí i vážnou notu. P.s. Chtěl bych žít ve světě kde , když Vám někdo nedojde na rande v restauraci dojde k Vám barman a řekne Vám nemusíte platit je to na účet podniku nebo kde ,když někoho nabouráte  a řeknete mu, že máte finanční problémy tak on po Vás nic nebude chtít a vezme nehodu na sebe. 80 procent ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Šel jsem do toho s těmi nejlepšími úmysly, tedy měl jsem chuť se dojmout nad tím jak hledá svou životní lásku Tereza Kostková. Jenže dostal jsem něco trošku jiného. Všichni jsou rozvedení a kdo se nerozvedl, tak se určitě brzy rozvede. Všichni jsou s tím v pohodě. Abych to zkrátil je to taková reklama na Slovensko. Jako jsou například Bobule reklamou na Pálavu. Scény z dovolené a vzájemná rivalita a sbližování rodin mě zase připomněly Sandlerovo Zkus mě rozesmát. Tady jsem se tedy smát neměl čemu a pro milovníky napětí, tady není místo. Dobře to dopadne a všichni jsou ještě šťastnější než byli. 40% ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

A přitom to mohla být úplně normální romantická komedie….žádný zázrak, tuctová, trošku hloupoučká, ale normální romantická komedie. Stačilo se jenom držet na započaté cestě a vykašlat se na rádoby vtipné postavy (Sokol), na vedlejší mikropříběhy, Lenku Krobotovou (nečekal jsme, že v této dimenzi nastane okamžik, kdy jí Tereza Kostková herecky strčí do kapsy), nelogické situace a další neduhy……prostě jenom natočit film o jiskře, která přeskočí u dvou čerstvě rozvedených rodičů….nic víc, nic míň. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Braňo Mišík natočil ten nejvíc předvídatelný film, jaký vůbec natočit jde. Romantická dramedie o 2 neúplných rodinách, které se na konci *spoiler*!! spojí v jednu! To jste určitě nečekali, co? K tomuhle závěru nás ale dovede naštěstí sympatický casting (hlavně Maštalír je fajn) a tak nějak v pohodě postavy, které jsem neměl chuť po půl hodině uškrtit. Kostková si jede to svý, kdo jí má rád, jí bude mít rád i tady. Průměrná neurážející komedie, ale alespoň v ní nejsou hloupý postavy. Třetí * za solidní závěr a linku s předešlou manželkou. ()

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Na poměry našeho středoevropského regionu jsem byl mile překvapen. Žádné hnusné, amorální chování, žádné podvádění, jen fajn příběh o dvou lidech a jejich rodinách které se na konci spojí v jednu. I přes zapojení netradičních afrických lokací se jedná o jednoduchý příběh, který příjemně ubíhá, má sympatické herce a malebné, převážně slovenské lokace. Romantika, na kterou nebudu mít problém se v budoucnu znova s radostí podívat. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (2)

  • Film sa okrem iného natáčal aj v známom slovenskom kúpeľnom meste Piešťany. Taktiež sa natáčal v Keni. (PinkButterfl)

Reklama

Reklama