Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh Nikdy neříkej nikdy ukáže, že všechno zlé opravdu může být pro něco dobré. Hlavní postavy Naďa a Petr se se svými partnery právě rozvádí. Petrova manželka je lékařkou na misích v Africe a jejich vztah trpí dlouhým odloučením, z Nadina muže se vyklubal záletník, který se občas zamiluje do někoho mladšího. Naďa a Petr do sebe nejprve lehce vrazí autem a díky tomu na sebe začnou narážet i dále v životě. Z jejich rozvíjejícího se vztahu se pak stane bláznivá jízda dvou neúplných rodin, která bude výzvou nejen pro ně, ale i pro jejich blízké... protože všechno se může stát. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (102)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Braňo Mišík natočil ten nejvíc předvídatelný film, jaký vůbec natočit jde. Romantická dramedie o 2 neúplných rodinách, které se na konci *spoiler*!! spojí v jednu! To jste určitě nečekali, co? K tomuhle závěru nás ale dovede naštěstí sympatický casting (hlavně Maštalír je fajn) a tak nějak v pohodě postavy, které jsem neměl chuť po půl hodině uškrtit. Kostková si jede to svý, kdo jí má rád, jí bude mít rád i tady. Průměrná neurážející komedie, ale alespoň v ní nejsou hloupý postavy. Třetí * za solidní závěr a linku s předešlou manželkou. ()

Annaroz 

všechny recenze uživatele

Někdy mám pocit, že bych mohla rovnou zkopírovat své předchozí recenze k většině českých či slovenských komedií, protože téměř všechny jsou ze své podstaty na stejné brdo. Od samého začátku naprosto předvídatelné, člověk se u nich nezasměje buď vůbec nebo - v lepším případě - v minimu situací zvedne koutky. Obsazení herci hrají úplně stejně jako v jiných filmech či seriálech... takže je jedno, zda sledujeme Jednu rodinu (Kostková) nebo Chlapa (Maštalír) či tuto přitroublou komedii. Krobotová s poker facem svůj text pouze naučeně odříkává. Takové "úsporné herectví" možná funguje u jejího otce M. Krobota, ale v jejím případě působí jako trapný, nesympatický amatérismus. Nemůžu se zbavit pocitu, že tvůrci poslední dobou nemají ani tak chuť natočit dobrý film, ale natáčení pojmout jako prima dovču za prachy producentů, a tak spíchnou rychlou jehlou totálně banální (někdy vysloveně blbý) příběh, jehož část či celek zasadí do nějaké turisticky lákavé či exotické krajiny. Mix filmu je přímo nesnesitelný - hudba řve, ruchy jsou vybuzené a dialogům není rozumět, takže utrpení s ovladačem v ruce. Dál nemá cenu se rozepisovat, protože je to více méně ztráta času... ()

Reklama

durkes 

všechny recenze uživatele

Trošku lepšie ako priblbé filmy podľa Evity Urbaníkovej, ale tiež to za veľa nestálo. Prekombinovaný scenár príšerní detskí predstavitelia (až na syna) - plnoštíhla baletka i mladšia verzia Chýlkovej postavy z Dědictvcí boli vybraté zle - obe bez štipky hereckého talentu. Aby som zas len nehanil, miestami aj vtipné scény a film solidne ťahali hlavní predstavitelia - Maštalíř a Kostková, ale celkový dojem z filmu dosť rozpačitý......... Žiaľ, na viac ako dve hviezdy to nevydá. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

A přitom to mohla být úplně normální romantická komedie….žádný zázrak, tuctová, trošku hloupoučká, ale normální romantická komedie. Stačilo se jenom držet na započaté cestě a vykašlat se na rádoby vtipné postavy (Sokol), na vedlejší mikropříběhy, Lenku Krobotovou (nečekal jsme, že v této dimenzi nastane okamžik, kdy jí Tereza Kostková herecky strčí do kapsy), nelogické situace a další neduhy……prostě jenom natočit film o jiskře, která přeskočí u dvou čerstvě rozvedených rodičů….nic víc, nic míň. ()

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

NIKDY Abych učinil zadost hygienické potřebě ospravedlnit se: Byl jsem na tom pracovně. Je zvláštní, jak málo mají konzumní rodinné filmy společného se skutečným rodinným životem. Ještě zajímavější je, že v tom, jak tyto produkty rodinný život inscenují, by asi nikdo žít doopravdy nechtěl. V plastickém simulakru srdečných altruistických bytostí, neživotných promluv, bizarně papundeklových situacích a motivů by to ani nešlo. Nikdy neříkej nikdy je mírou odtrženosti produkt vlastně docela pozoruhodný a jakýmsi zvrhlým způsobem pobavil. První hvězdička právě za ten sotva postřehnutelný, sofistikovaně surrealistický podtón, druhá za klenuté herecké přednosti Terezy Kostkové. Jsi zhulená?! ()

Galerie (56)

Zajímavosti (2)

  • Film sa okrem iného natáčal aj v známom slovenskom kúpeľnom meste Piešťany. Taktiež sa natáčal v Keni. (PinkButterfl)

Reklama

Reklama