Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh Nikdy neříkej nikdy ukáže, že všechno zlé opravdu může být pro něco dobré. Hlavní postavy Naďa a Petr se se svými partnery právě rozvádí. Petrova manželka je lékařkou na misích v Africe a jejich vztah trpí dlouhým odloučením, z Nadina muže se vyklubal záletník, který se občas zamiluje do někoho mladšího. Naďa a Petr do sebe nejprve lehce vrazí autem a díky tomu na sebe začnou narážet i dále v životě. Z jejich rozvíjejícího se vztahu se pak stane bláznivá jízda dvou neúplných rodin, která bude výzvou nejen pro ně, ale i pro jejich blízké... protože všechno se může stát. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (104)

YouKnowWho 

všechny recenze uživatele

Další z řady českých/slovenských komedií, které nenadchnou, ani neurazí. Herecké výkony tu jsou poměrně dobré, postavy sympatické a příběh, ikdyž velice předvídatelný, hezky plyne. Naproti tomu se ve filmu objevují prakticky všechna známá romantická klišé, technické nedokonalosti i rušivé šustění scénářem. Z šedého podprůměru však tento film pozvedají nejen zábavné malé vedlejší role v podání Ondřeje Sokola a mojí oblíbené Hany Holišové, ale především skvělý humor v první polovině filmu. V součtu se jedná o příjemnou jednohubku na večer s Vaší drahou polovičkou, u které se zasmějete, možná Vás i lehce dojme, ale žádnou přidanou hodnotu od tohoto díla rozhodně nečekejte. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Československá romantická komedie o dvou rozvedených československých párech, kde Kostková potká Maštalíra. Má to takový lehce pozitivní feeling, hotel v Tatrách, relativně známé tváře a mládežníci do 18-ti let hrají přesvědčivě plus se štáb podíval i do Afriky, ale výsledkem je stejně něco na jedno použití, co je v žánru českého romcomu průměr. ()

Reklama

durkes 

všechny recenze uživatele

Trošku lepšie ako priblbé filmy podľa Evity Urbaníkovej, ale tiež to za veľa nestálo. Prekombinovaný scenár príšerní detskí predstavitelia (až na syna) - plnoštíhla baletka i mladšia verzia Chýlkovej postavy z Dědictvcí boli vybraté zle - obe bez štipky hereckého talentu. Aby som zas len nehanil, miestami aj vtipné scény a film solidne ťahali hlavní predstavitelia - Maštalíř a Kostková, ale celkový dojem z filmu dosť rozpačitý......... Žiaľ, na viac ako dve hviezdy to nevydá. ()

Solverino 

všechny recenze uživatele

No koukat sena to dá, herci celkem slušně hrají (až na totálně topornou Krobotovu, vyřezanou ze dřeva a v záblescích přehrávající jako blázen, asi jí to nebavilo), zbytek se dá, celkem sympatický Maštalíř. Taková pondělní slovenská inscenace v TV. Škoda dosti polopatického product placementu, to by režísér měl komponovat trochu lépe, tahá to dost za oči (ale zase lepší než Kameňáci). Docela dobrý. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Šel jsem do toho s těmi nejlepšími úmysly, tedy měl jsem chuť se dojmout nad tím jak hledá svou životní lásku Tereza Kostková. Jenže dostal jsem něco trošku jiného. Všichni jsou rozvedení a kdo se nerozvedl, tak se určitě brzy rozvede. Všichni jsou s tím v pohodě. Abych to zkrátil je to taková reklama na Slovensko. Jako jsou například Bobule reklamou na Pálavu. Scény z dovolené a vzájemná rivalita a sbližování rodin mě zase připomněly Sandlerovo Zkus mě rozesmát. Tady jsem se tedy smát neměl čemu a pro milovníky napětí, tady není místo. Dobře to dopadne a všichni jsou ještě šťastnější než byli. 40% ()

Galerie (56)

Zajímavosti (2)

  • Film sa okrem iného natáčal aj v známom slovenskom kúpeľnom meste Piešťany. Taktiež sa natáčal v Keni. (PinkButterfl)

Reklama

Reklama