Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh Nikdy neříkej nikdy ukáže, že všechno zlé opravdu může být pro něco dobré. Hlavní postavy Naďa a Petr se se svými partnery právě rozvádí. Petrova manželka je lékařkou na misích v Africe a jejich vztah trpí dlouhým odloučením, z Nadina muže se vyklubal záletník, který se občas zamiluje do někoho mladšího. Naďa a Petr do sebe nejprve lehce vrazí autem a díky tomu na sebe začnou narážet i dále v životě. Z jejich rozvíjejícího se vztahu se pak stane bláznivá jízda dvou neúplných rodin, která bude výzvou nejen pro ně, ale i pro jejich blízké... protože všechno se může stát. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (104)

Vajonek 

všechny recenze uživatele

Jako neříkám, že to nebylo (místy) zase takové blboučké způsobem typickým pro české (slovenské) komedie (některé předvídatelné dějové oblouky, neschopnost hlavního hrdiny v kombinaci s výběrem hereckého/mužského typu - ne, Tomáši Maštalírovi fakt nevěřím, že v sedě při józe nezvedne nohu deset centimetrů nad zem nebo že omdlívá v sauně...). Celkově mi to ale vlastně přišlo docela dívatelné - přemýšlím-li, čím to hlavně bylo, řekla bych, že z toho šla taková pohodová atmosféra, která mi asi zrovna sedla do nálady, herci hráli celkem slušně a do velké míry byli neokoukaní (děcka), byly tu pěkné exteriéry. Nečekáte-li žádné velké umělecké dílo a chcete si hlavně dát oddech, tenhle film se k tomu za mě dá s klidem využít. 55 % procent, co to tu teď má, úplně odpovídajících. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Poměrně vkusný a bylo by to ještě vkusnější, kdyby to nemělo tak vražednou stopáž. S každou další vteřinou rostlo riziko, že někdo zavalí nějakou totální chujovinu, která to kompletně položí na lopatky. Tu jsem nezaregistroval, takže mi to nejvíc kazily Maštalírovy vlasy. Dřevorubec, kterej střídá přelivy častěji než ponožky, ve mně moc sympatií nevzbuznuje. Jinak to ale Braňo Mišík zvládnul se ctí- ten chlapec má dar. Jeho seriál Hnízdo jsem doslova zhltnul, jak se mi to líbilo. Tohle takovou sílu zdaleka nemělo, ale v rámci žánru “banality a hovadiny” furt hodně dobrý. ()

Reklama

ClassyBitch 

všechny recenze uživatele

Proč já se nechám ukecat ke sledování něčeho takovýho? Už bych mohla vědět, že jak v tom hraje Kostková, bude to brak. Začínám uvažovat nad tím, jestli ten brak ze všeho nedělá ona. Má vůbec nějakou jinou polohu než neurotickýho stárnoucího diblíka? Proč mám pocit, že vůbec nehraje, prostě je sama sebou a recituje texty jak zprávy ze čtecího zařízení? Maštalíř je krásnej, šarmantní, chytrej, vtipnej chlap, takže jejich vztah je tak těžko uvěřitelnej,  jako můj s Bradem Pittem. Tady ale nebyla špatně jen Tereza, tady bylo špatně všechno včetně baletky s velikostí 42, dialogů a situací tak málo pravděpodobných a blížících se reálnému životu, že se nedivím, že narůstá počet sebevražd a užívání tvrdých drog. Scénáristi těchhle hovadin nežijou rodinný a milostný životy? Vždycky to je jak z vlhkých snů nějaký báby, co třicet let žije sama jen s dvanácti kočkama. Už dost, prosím. ()

charles3 

všechny recenze uživatele

Bál jsem se, že z toho bude další "V létě ti řeknu, jak se mám" či další z už dlouhé řady nepovedených, zaměnitelných a zapomenutelných slovensko-českých "komedií" jako Příliš osobní známost, Šťastný nový rok 1+2, Všechno nebo nic, Láska hory přenáší, To ty nosíš smůlu, lásko atd. Odrazoval mě už ten další frázovitý název, navíc evokující oblíbenou bondovku, i obsazení Kostkové, která předtím hrála právě i v prvním zmíněném snímku. Kupodivu se tento film (NNN) povedl jako málokterý a ze zmíněných slovensko-českých koprodukcí z poslední doby jej mohu směle zařadit k jejich vrcholům jako Známí neznámí nebo Invalida. U mě 68 % a tedy hodně silné 3 hvězdy. Jenom ty názvy prosím příště "trochu" originálnější... ()

Solverino 

všechny recenze uživatele

No koukat sena to dá, herci celkem slušně hrají (až na totálně topornou Krobotovu, vyřezanou ze dřeva a v záblescích přehrávající jako blázen, asi jí to nebavilo), zbytek se dá, celkem sympatický Maštalíř. Taková pondělní slovenská inscenace v TV. Škoda dosti polopatického product placementu, to by režísér měl komponovat trochu lépe, tahá to dost za oči (ale zase lepší než Kameňáci). Docela dobrý. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (2)

  • Film sa okrem iného natáčal aj v známom slovenskom kúpeľnom meste Piešťany. Taktiež sa natáčal v Keni. (PinkButterfl)

Reklama

Reklama