Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní vyjednavač Dano (J. Koleník) vyráží po extrémně nebezpečné akci domů, aby se mohl věnovat těhotné přítelkyni (E. Geislerová). Jejich životy se ale záhy otočí o 180 stupňů a to přímo "od srdce" na oddělení kardiochirurgie v místní fakultní nemocnici. Ve stejný okamžik začíná ve městě summit evropských politických špiček, ve stejný okamžik zmizí ministr obrany a ve stejný okamžik se úplně obyčejný důchodce rozhodne očistit památku svého syna. A to způsobem, o kterém bude za chvíli vědět celý svět. Čtyři okamžiky spustí drama, ve kterém půjde nejen o záchranu životů, stabilitu státu, nenarozené dítě, boj za lásku a pravdu, ale i odpověď na otázku, jak silný může být vztah mezi otcem a synem. (Česká televize)

(více)

Recenze (39)

milbelQ odpad!

všechny recenze uživatele

Prečo som sa rozhodol pridať svoj názor. To, že existuje tento seriál som nevedel ale pozrel som program a vidím -  nový krimi projekt ČT. Mám rád České krimi, prvý diel na ČT 1 bez otravných reklám no nepozri to ? Chvíľu som nechápal prečo krimi seriál ČT je obsadený skoro všetko Slovenskými hercami – precitol som až, že projekt spoločne s JOJ -  to keby som vedel !!!  Je to na rozhodnutí ČT ale prosím o adekvátnu odpoveď  - PREČO ČESKÝ DABING – to už fakt Česi nerozumejú slovenčine - to bolo nepočuvateľné ! Dáma + páni scenáristi, keď si niekto náhodne pozrel 1. diel a jeho povolaním je ochrana ústavných činiteľov a videl ako si ochrankári v dome pána ministra vyzuli topánky, neskôr si ich vyzul aj ich nadriadený Ingola tak ho J..LO a sa smeje ešte dnes. Pán minister Malachovský ( veľmi zlý výber herca  ) má problém zo srdcom, prezieravo vymyslené, aby divák vedel prečo skolabuje pri únose a musí byť privezený do nemocnice únoscom, kde už smeruje za tehotnou manželkou práškovo závislí nadopovaný policajný vyjednávač Koleník. Scenár slabota, kamera dá sa, dej zatiaľ sľubuje že to v celku môže byť dobré ale JOJ a to v konečnom dôsledku predpokladám bude prepadák. Za ( E01 ) som dal prepadák, možno by som dal 1 / 2 hviezdy za námet ale ten Český dabing to totálne zabil.  Pozriem ešte ( E02 ) z archívu bez reklám ale v Slovenčine. ()

sibumi

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že u některých scén jsem měl docela nervy, napětí za mě dobře vystupňované. Jenom se nestačím divit, že v roce 2022 nezvládne Česká televize kvalitní dabing. Připomnělo mi to začátek 90. let, kdy celý film daboval jeden herec. Tady máme alespoň upgrade pro dva herce – mužský hlas pro muže a ženský hlas pro ženy. ()

Reklama

hwnd odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To už jsme na tom vážně tak zle, že nemůžeme odvysílat slovenskou věc v originále??? Pilot jako takovej docela peklo, kamera a herecký prknovýkony děs a scénář typu pejsek s kočičkou, co se brali smrtelně vážně, z toho dělá parodii. A ten - často tragickej - dabing tomu už jen dává finální polibek smrti, tohle prostě ne.... ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl krimi politického thrilleru spolupráce České televize a Joj ( to je asi první případ ) s Koleníkem jako policejním vyjednavačem na pilulkách začal "tradičně" kostrbatou akční scénou u které člověk kroutí očima jako pokaždé, když se o něco takového tady ve středu Evropy pokoušíme, ale pak se to rozjelo do něčeho, co má potenciál: 1) řemeslně nadprůměr - celovečerní kamera, hudba jak z prvoligového amerického velkofilmu ( wow , mám nový repráky, tak vím o čem píšu ) , možná zvuk místy trochu podprůměr 2) scénář v druhé polovině zaujal 3) herecky nadprůměrné a uvěřitelné. PS: Proč tam Etzler jako český premiér kulhá o berlích jako Zeman? ()

Milonak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To je zase slátanina... Naprosto nereálný scénář, pitomé a nepřirozené dialogy - např. rozhovor Koleníka s Geislerovou po telefonu těsně před vpádem Bahula do nemocnice. Mizerný dabing, nechápu proč jsou slovenští herci nadabovaní. Neustále chceme v našich končinách točit něco světového (i když v tomto případě převládají Slováci) a absolutně se to nedaří. Je to strašně šablonovité (už počáteční scéna zachraňujícího Koleníka je doslova etalonem takovýchto filmů) , ta linka s bláznivým synem ministra jen dokresluje snahu o originalitu a nutnost všude nacpat něco "mimořádného" namísto poctivého scénáře a plynulého příběhu. Náhod je až moc - už jen když si přečtu o čem celý seriál bude, tak se o další díl ani nechci pokoušet... ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama