Reklama

Reklama

Na lovu

(pořad)
Soutěžní
Česko, 2021, 45 min

Režie:

Michael Čech

Kamera:

Jozef Halász

Účinkují:

Ondřej Sokol (moderátor), Dagmar Jandová, Aleš Háma, Ester Geislerová, Jakub Prachař, David Svoboda, Ondřej Gregor Brzobohatý, Adéla Elbel (více)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Světově úspěšný televizní kvíz, ve kterém si můžete porovnat své znalosti s nejlepšími kvízovými mozky Česka! Tým soutěžících se pod taktovkou Ondřeje Sokola snaží uprchnout lovci a vyhrát peníze. (TV Nova)

Recenze (133)

Mamutol odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem tuhle zrůdnost náhodou na návštěvě. Lovec je nastrčený cheater, který zná odpovědi dopředu. Další megasračka k vyplnění času na televizní stanici s nekonečnou reklamou na dámské vložky, pleny pro důchodce, přípravky na ztopoření pánského údu, lepidla na zubní protézy a následně blbnutí diváků s IQ tykve. ()

Vajonek 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem zatím jen pár dílů (a jen některé lovce). Nejvíc mě na tom asi překvapuje, že mi jako moderátor nevadí Sokol, jindy ho vydržím poslouchat sotva pár minut, tady mě dokonce baví. Také se pořád dokola v duchu ptám, jak ty lovce vybírali, jestli fakt mají takové znalosti nebo zda to náhodou není trochu "narafičené". No a i když mi to celé místy připadá takové trochu usekané s lehce nepřirozenými promluvami či dialogy (některé vstupy lovců, představování soutěžících na začátku atd.), má to podle mě nápad, je to . zábavné a ráda se na to občas podívám (na odreagování i poučení zároveň). EDIT 7. 1. 2022 Tahle soutěž mě asi fakt docela chytla, přidávám tomu ještě jednu hvězdičku (jdu na čtyři). EDIT 26. 3. 2023 Už jsem viděla všechny lovce. Poslechla jsem si či četla také různé rozhovory s nimi - zřejmě i proto už nemám pochyby o tom, že by třeba měli za uchem sluchátko a někdo jim našeptával správné odpovědi:) Prvotní nadšení z pořadu sice již trochu opadlo, stále se ale občas ráda podívám a celkem s klidem mohu zůstat na čtyřech hvězdách. ()

Reklama

boshke 

všechny recenze uživatele

Nechápu, co všechny / většinu na tomto pořadu tak strašně pohoršuje. Ano, není to Chcete být milionářem? a Ondra Sokolů taky nepatří mezi mé oblíbence, ale co byste čekali od vědomostního pořadu běžícího od pondělí do pátku v podvečer? Ano, vtípečky často nejsou nejsofistikovanější, ale nápad to má a člověk se něco dozví... 80% ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Na lovu sleduji každé ráno, když se vzbudím a hrozně mě tenhle pořad baví. Jsou tam skvělé otázky, Sokol a lovci se někdy navzájem uráží a někdy si i podporují a vůbec jim to nevadí, proč ne, že jo. Všechny lovce zbožňuji a říkám si v hlavě, tyvole jak tohle všechno můžou vědět.... i když spousta těch otázek byly jakožto dost vtipné až kyselé jednoduché. ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Baví mě to, zajímavé otázky, milí soutěžící i moderátor a až na jednoho i lovci. Finále je tedy často dost těžké... V některých dílech mi přišlo, že má lovec lehčí finálové otázky. Ale budu zatím věřit, že je to "náhoda".... Vzhledem k faktu, že soutěžící musí projít třemi koly a při obrovském časovém presu, tak výhra mi přijde popravdě nic moc velká ba přímo celkem směšná. 🤔😅😢 🤭 Většinu odpovědí člověk zná, ale při té "megarychlosti" mu to prostě nenaskočí. Zatímco např. včera 8.9. byly extrémně těžké otázky, takže si soutěžící stěží nahráli 15 000 v základním kole, dnes velmi lehké v obou kolech a třetí kolo také celkem hratelné. 🤔☹️ Ten nepoměr nechápu.... Ondra čte otázky lovci ve finále o dost rychleji než soutěžícím! Může to však být i tím, že soutěžící nemají tu správnou vítěznou rychlost.... Ale jinak jako moderátora si nedovedu představit nikoho, kdo by to zvládnul lépe, a ještě k tomu byl vtipný. 👍👏 ()

Galerie (18)

Zajímavosti (20)

  • Lovec Jiří „Doktor Vševěd“ Martínek vystudoval historii a geografii na Univerzitě Karlově v Praze. Doktorát získal v roce 2014 na Univerzitě Hradec Králové. V roce 2006 začal pracovat v Historickém ústavu Akademie věd ČR. Kromě toho přednášel na několika školách, mj. na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Je také autorem či spoluautorem řady knih pro děti a turistických průvodců. (Olík)
  • Lovkyně Viktorie „Belladonna“ Mertová se původně do pořadu přihlásila jako obyčejná soutěžící. Prokázala však takový přehled a znalosti, že byla televizí Nova angažována do role vzdělance, který proti čtveřici soutěžících bojuje. (Olík)

Reklama

Reklama