Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Rodinný
  • Dobrodružný

Poslední recenze (297)

plakát

Imaginární přátelé (2024) 

Tento film je taková spíše pro dospěláky bujná fantazie, která by měla navrátit hezké vzpomínky, co utkvěly z dětství. Děti si ale myslím berou tenhle film hlavně asi kvůli tomu, že jsou tam pohybující plyšáci a další postavičky včetně chlupatého fialového Snorlaxe, který pípá při kýchnutí, jako když auto couvá. Nápad výbornej, hlavní hrdinka odvedla vynikající hereckou práci a Reynolds si pravděpodobně odpočinul od náročného kostýmu Deadpoola. Co mě ale přimělo se rozhodnout pro střední zlatou cestu hvězdiček je to, že je obtížné se ze začátku dostat do příběhu, začátek je spíše takový seznamovací, kecací, tatínek, i když chápu, že chtěl dělat radost si myslím, že tou hereckou stránkou nemusel zas až tak přehánět. U hlavní hrdinky jsem nezjistil, jak je možné, že zrovna ona má tu zkušenost vidět všechny ipky, a celkově to bylo takový nesrovnaný, někdy hrozně narychlo, někdy to nedávalo smysl a člověk se málokdy zasmál, takže ten film spíše byl takový pochmurný. Ale jinak celkem fajn film na oddech (teda samozřejmě, pokud zrovna nenarazíte v kině na dítě, které chodí furt na záchod, povídá si, nebo běhá po kině).

plakát

HAIKYU!! The Dumpster Battle (2024) 

Mě ty anime nepřestávají překvapovat, a v tomto filmu je to jasný favorit. Zápas, který má hrozně podobné poselství jako minulé to basketbalové, ale tady mi daleko více přirostli k srdci hráči a dokázal jsem s nimi prožít to napětí, tu energii, tu vyčerpanost a poslechl si srdcem jejich minulost. PŘESNĚ TOHLE JE TEN TYP, KTERÝ JÁ MŮŽU. Hráči včetně jednoho hlavního klučiny Šoji, který se ze začátku nezdá jako postrach, ale postupem času filmu je jasným rivalem, podává výkon proti týmu, též kvalitnímu týmu včetně druhého klučiny, kterému je tak nějak vše u zadku, ale zkamarádil se právě s Šojou... respektive soupeřem. Právě tenhle typ volejbalu miluji a nikdo neví, jak to skončí. S chutí můžu říct, že jsem si od toho odnesl hodně toho do života a konec byl prostě epický!

plakát

Furiosa: Sága Šíleného Maxe (2024) 

Ne nadarmo se říká šílená Sága, protože ona je fakt šílená a šokující... a krvelačná. Ač jsem od toho zas až takový zájem neměl, tak tenhle film mě přesvědčil o opaku. Příběh je v zásadě jako taková válka o přežití mezi "motorkáři" kteří si najmou další totální magory, kteří aby byli IN se musí vymódit do cosplayů a přebírají si navzájem jejich území a žerou se navzájem jak kanibalové. Do toho všeho se zamotá holka, která rozpohybuje tuhle šamrdádu a vznikne z toho jedním slovem pomsta. Vůbec nechápu důvod, proč by tahle partička nagorů by se chtěli takhle ničit, no budiž, ale do hajzlu, tahle šílenost doslova pumpuje do očí energii. Jezdí se tam s vozidly, do kterých pere cizí tým a všude to tam bouchá a exploduje. Jednoduše wow! Musím ale říct, že byla fakt odvaha si udělat tuhle grupu na nejvíce nebezpečným místě, na pustině, kde ti písek štípe do očí.

Poslední hodnocení (802)

Imaginární přátelé (2024)

04.06.2024

HAIKYU!! The Dumpster Battle (2024)

30.05.2024

Furiosa: Sága Šíleného Maxe (2024)

30.05.2024

Z makové hůrky (2011)

30.05.2024

Společně sami (2024)

16.05.2024

Garfield ve filmu (2024)

16.05.2024

Království Planeta opic (2024)

13.05.2024

Kaskadér (2024)

02.05.2024

Spy x Family Code: White (2023)

26.04.2024

Reklama