Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejslavnější pekelnická sága pokračuje! Princ temnot Pinhead opět našel cestu z říše mrtvých, a chce rozpoutat na Zemi vládu pekla. Zabránit mu v tom může dívka, která ho již dvakrát porazila ale co když je opravdu mrtvá? (SPI International)

Recenze (115)

drackula 

všechny recenze uživatele

Na úroveň prvých troch Hellraiserov sa to nechytá ani náhodou. Za relatívne pozerateľnými dielmy 4 a 5 to značne zaostáva. Je to obrovská kôpka chaosu, vízií, snov a iných abstraktných somarín. Pozerateľných je jedine posledných 10 minút. Kirstyn come-back skončil katastrofálne a celkovo je tento diel uplne zbytočný. Snažil sa čerpať z detektívne ladenej 5ky, avšak táto snaha absolútne nevyšla...a výsledok vyzerá viac ako trápne. "Čerešničkou na torte" je, že Pinhead dostal minimálny priestor a tak nemá šancu tento film zachrániť svojou charizmou... 20 % ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Jediný plus je, že se vrátila Kirsty, která připomíná ty lepší díly ze série. Bohužel se s ní nevrátilo nic, co dělalo z jedničky a dvojky výborné horory, naopak přibyla trotlovská postava jejího přítele, něco na způsob: co krok, to jiná sexy ženská. Co na něm vidí nám odhaleno není a já to na to během filmu nepřišla, kromě toho, že to byl fakt trotl. Tenhle díl a díly další už jsou jen paskvil, uboze se živící na slávě prvních tří dílů. Mělo se skončit už trojkou a mohla to být důstojná trilogie, takhle to degradovalo na další řetězec čím dál horších počinů, vezoucích se na prvním dílu, který přinášel něco nového a zajímavého (rozuměj: co mohlo slušně vydělat). ()

Reklama

arie 

všechny recenze uživatele

Chabý pokus o oživenie upadajúcej slávy. Tento diel je možno o kúsok lepší, než nadhodnotená piata časť série, no i tak sa nejedná o nič viac, než o beztvarý polotovar, ktorý má s pôvodným Hellraiserom pramálo spoločné. Občasné pokusy o tajomnú atmosféru, chatrný dej, biedne herecké výkony a prekvapivo takmer nulová brutalita, k tomu si pripočítajte minimálne sa vyskytujúceho Pinheada, ktorý zostáva jedinou pripomienkou toho, že táto séria v sebe kedysi skrývala viac potenciálu, než každé druhé rutinné béčko. ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Celkem podařené psycho, i když místy trochu zmatené a nepřehledné. Nakonec docela zajímavá pointa. Opět už to není ten klasický Hellraiser, Pinhead se objeví zase jen kousek na konci, ale jsem docela překvapen, že i šestý díl si udržel celkem ucházející "kvalitu" ke které se série vrátila s dílem pátým. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl (v pořadí šestý) je první, který za to opravdu, ale opravdu nestojí. O něco slabší mix výtečného předešlého Inferna a pozdějších dílů. Když je na scéně Pinhead, je film samozřejmě výtečný, když tam není, šplhá v první polovině docela solidně ještě k průměru, ale není absolutně ničím zajímavý a nostalgie v podobě návratu starých postav také vůbec nefunguje. Nemá to atmosféru, není to zajímavé. Vyslanec pekla vás sice ještě úplně neotráví. ale nic se nestane, když ho vynecháte, protože tyhle tři poslední díly už mytologii nijak neprohlubují, prostě se jenom jmenují Hellraiser. Ale Pinhead je furt skvělej. 45%. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

  • Doug Bradley osobně upravil Pinheadovy dialogy a dal mu více replik, než bylo původně ve scénáři. (ČSFD)
  • Natáčení probíhalo v kanadském Vancouveru. (gogos)
  • Přestože se jeho podoba objevuje na plakátech k filmu, Pinhead (Doug Bradley) má na plátně méně než 5 minut času. (ČSFD)

Reklama

Reklama