Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejslavnější pekelnická sága pokračuje! Princ temnot Pinhead opět našel cestu z říše mrtvých, a chce rozpoutat na Zemi vládu pekla. Zabránit mu v tom může dívka, která ho již dvakrát porazila ale co když je opravdu mrtvá? (SPI International)

Recenze (115)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Film „Hellraiser: Vyslanec pekla“ se jednoduše pokusil o to, aby na konci zamotal divákovi hlavu, jenže tohle je jeden z těch konců, které ve filmu prostě nechcete vidět. Není to scenáristicky povedené a ani režisérsky to není zvládnuté, a tak ani celkem zajímavé charaktery všechno nezachrání. Propad v kvalitě se tak opakuje a Rick Bota s dalšími snímky, které v sérii režíroval, moc velkým příslibem není. ()

Paldiny

všechny recenze uživatele

Že bol pôvodný scenár písaný pre iný film vysvetľuje celý guláš, ktorý sa počas dobrých 70 minút odohrával. Na ten malý zvyšok sa dostanú na plac starí známi, aby nesúvisiacemu spletencu udalostí skúsili dať zmysel. Žiaľ nepodarilo sa. Šiesty Pekelník postráda všetko to, na čom stavali predchodcovia počnúc nespútanou rozkošou, končiac prepadnutím psychickému teroru. Cenobiti nemajú vo filme žiadne miesto a objavia sa len pre potreby značky. Rovnaký osud postihol aj navrátenkyňu z úvodných dielov Kirsty, s ktorou si Pinhead nadobro vyrovnal účet. Stiesňujúca atmosféra, nepríjemné mrazenie, povestná brutalita aj neodmysliteľné pikantné scénky sú definitívne preč, dostáva sa nám iba odkopírovania zápletky predošlého Inferna, lenže v nudnom prevedení, čo najmä po vydarenom predchodcovi zamrzí dvojnásobne. Podobný verdikt ako pri spackanej štvorke, ale s tým rozdielom, že štvrtý diel bol príšerne nakrútený, ten šiesty je úplne mimo a jediné čo znásilňuje je značka samotná. ()

Reklama

The Viper 

všechny recenze uživatele

,,Mám z tebe husí kůži. A to jsem doktor.'' Já rozhodně nebudu tak kritický jako někteří kolegové zde, protože i přes ten trochu unuděný začátek se to změnilo v docela slušnou podívanou. Hlavní hrdina byl sympaťák a věci okolo něho jako vždy nedávaly smysl. Konec mě dost překvapil, ale než abych nad tím více přemýšlel, tak jsem se jen pousmál a byl rád, že jsem si na úterní večer zvolil toto, i přesto, že tu v sekci ''Neviděné filmy'' mám o mnoho lépe hodnocené snímky. ()

arie 

všechny recenze uživatele

Chabý pokus o oživenie upadajúcej slávy. Tento diel je možno o kúsok lepší, než nadhodnotená piata časť série, no i tak sa nejedná o nič viac, než o beztvarý polotovar, ktorý má s pôvodným Hellraiserom pramálo spoločné. Občasné pokusy o tajomnú atmosféru, chatrný dej, biedne herecké výkony a prekvapivo takmer nulová brutalita, k tomu si pripočítajte minimálne sa vyskytujúceho Pinheada, ktorý zostáva jedinou pripomienkou toho, že táto séria v sebe kedysi skrývala viac potenciálu, než každé druhé rutinné béčko. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

V tejto časti sú prehádzané dejové linky a naozaj som sa v tom strácal čo je pravda a čo len fantázia,spravili s toho taký miš-maš. Tento film je veľmi chaotický a scenár ukážkovo dodrbaný. Tomuto filmu chýbalo veľa vecí a spomeniem len tie najpodstatnejšie logika,schopný scenár a krvavosť a hlavne to posledné zamrzí,lebo u hallraisera som bol nato zvyknutý a tu naozaj gore bolo minimalne.Aj triky boli veľmi slabučké.Koncová pointa ozrejmila dianie vo filme a troška prekvapila a bola zaujímavá ale ako celkový zmetený dojem už zvrátiť nedokázala. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

  • Doug Bradley osobně upravil Pinheadovy dialogy a dal mu více replik, než bylo původně ve scénáři. (ČSFD)
  • Natáčení probíhalo v kanadském Vancouveru. (gogos)

Reklama

Reklama