Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina mladých lidí z České republiky a Slovenska si bude ve vile na Kanárských ostrovech nejen užívat slunce, moře a společných úkolů a her, ale pod dohledem televizních kamer hlavně hledat lásku svého života. A když se k tomu na konci přidá i pěkná výhra, je jasné, že bude o zábavu postaráno. Diváci v “přímém přenosu” sledují, jak se lidé zamilovávají se všemi vzestupy a pády, se všemi emocemi, které s sebou láska přináší. V každé epizodě jsou jejich vzájemné vztahy testovány, protože tomu, kdo není spárovaný nebo je spárovaný jen účelově, hrozí, že bude muset luxusní vilu opustit. Love Island je žhavá reality show plná zábavy, slunce, romantiky a hledání lásky v ráji! (TV Nova)

(více)

Recenze (157)

Peddro odpad!

všechny recenze uživatele

Další trapná reality show. Nevím, zda jsem proti tomuto žánru natolik vysazený, nebo mi ještě nikdo nevysvětlil, co na tom lidi baví, ale já toto dno prostě nechápu......? Těší mě, že to má jen 7%, což je důkazem, že naši diváci na tom nejsou tak špatně. Tohle se nedá sledovat ani jako pozadí. Někdo tu píše, že to starší generace nepochopí, ale to není o věku. Mně je 35, když jsem byl teenager, tak začínaly reality show typu Vyvolení a já ani v 18 nepochopil, jak se o tom mohou spolužáci ve třídě bavit. Nerozumím, co  je na tom zábavného. Ano, holky jsou tam nádherné, ale obsahově se to vydržet nedá.. Jinak pro pana Enšpígla, rozhodně u toho netrávím čas. Když vidím nějakou šílenou ukázku, tak se podívám na jeden díl, abych mohl hodnotit. A je to stále dokola. Prostě jsem nepochopil, co je na tom zábavného. Jak výše píši, nepochopil jsem to v osmnácti a nechápu to ani v pětatřiceti... ()

Kekik odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem viděla cca 5 minut různých záběrů... Stačilo. Ta všudepřítomná faleš ve všech směrech. I ten jejich nucený smích je utrpení. Za pár let (možná i dříve, pokud přijdou k rozumu) se budou chytat za hlavu. Je mi jich svým způsobem líto. Takhle se ponížit. Zbývá jim jediná naděje, a to, že se na tohle nikdo nedívá. Já pevně doufám, že to tak je. Téměř všechny komentáře pobavily. ()

Reklama

FrankSusta

všechny recenze uživatele

Chlapi se začli bavit spolu o svých citech a kňourali u toho. Holky leží na lehátkách a čtou ze scénáře.  - pardon, ale to je všechno, co se tam děje! Fakt špatné a tupé - a navíc se ty páry v každé epizodě mění, a pak tomu říkají velká láska! Fakt by mě zajímalo, kolik jich na konci onemocní AIDSem   (ale hvězdičky dávat nebudu, když jsem viděl naštěstí jen žalostně málo dílů (dostalo by to zhruba odpad!) ()

riza-do odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli jsem si býval kdy myslel, že české televize už prostě nejsou schopné vyprodukovat horší reality-show než byla parta děcek z TikToku, které na víkendy pouští domů, hluboce jsem se zmýlil. Ukázat partu rádoby hezkých vyumělkovaných lidí, které extra módně nazývají bombshells, a snaží se diváky přesvědčit, že pohledný člověk musí být hloupý jako vemeno, předčilo všechna má očekávání. Kdyby to Nova netlacila všude možně, od reklam, věčného opakování, nebo dokonce do zpravodajského přehledu (zpráv), zřejmě bych mohl být ušetřen tohoto znechucení. ()

vikino1 odpad!

všechny recenze uživatele

At se nikdo nediví, že českej národ degeneruje, když se do televize vypouští takový sračky, a ještě se to prezentuje, jak je to oblíbený, boží a děsně cool - no prostě YOU MUST SEE ! Love Island - aneb kámen píchá cihlu. A když si kámen nenajde cihlu, tak jde z kola ven. Moc by mě zajímalo, kde nabírali casting, protože to co se sešlo na kanárech, to je teda výkvět společnosti. Dospělí jedinci s rozumem dětí chodících do přípravky do mateřské školky. Mařky umělý, úplně vylízaný zlatokopky s chováním dvanáctiletých kravek co o životě ví úplný hovno. A tak jediný, co se po nich chce, aby roztáhly nohy. Nejlépe všem, aby vzniklo co nejvíce konfliktu. Aby se jim zbytek zdegenerovanýho národa mohl smát. A to jsem přetrpěl 3 díl, abych si udělal obrázek o této suprreality show. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (5)

  • Do jedné z řad se přihlásil i vítěz druhé řady Survivor Česko & Slovensko (od r. 2023) Tomáš Weimann (ještě před svým účinkováním v ní). Prošel castingem a byl osloven, zda by se do již probíhající show připojil jako tzv. bombshell. Po předložení jeho podmínek už se mu nikdo neozval. (Olík)
  • Všichni účastníci ve vile mají telefony značky Vivo. (TheSlezy)

Reklama

Reklama