Reklama

Reklama

Život po večírku

  • USA Afterlife of the Party
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Cassie paří jako o život… až o něj opravdu přijde. Po smrtelné nehodě ale dostane šanci napravit všechno, co pokazila, a vysloužit si tak andělská křídla. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Duch (1990) pro současnou instagramovou generaci.Jen ve všech směrech horší a předvídatelnější.Samozřejmě,že to přirovnání je dost nadnesené,ale jádro - srovnání si určitých věcí - je velmi podobné.V tomhle případě hlavní hrdinka dostane šanci srovnat si vztahy se svým otcem,matkou a nejlepší kamarádkou.A niž bych chtěl spoilerovat,je nad slunce jasné,že se jí to nakonec povede a k "prozření" dojde bez nějakého výraznějšího překvapení.Neurazí,nenadchne...40% ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Na začátku jsem byl poměrně skeptický a ty užvaněné slepice tomu moc nepřidávaly a o jejich spory jsem se rozhodně nezajímal. Naštěstí klíčový zvrat v příběhu nastane poměrně brzy a film zařadí novou rychlost a nabere úplně jiné obrátky. Hlavní postavy si záhy získaly mou pozornost i obdiv a prvky komedie náhle fungovaly skvěle. Za nejhodnotnější vlastnost však považuji přesvědčivé srdceryvné projevy, což učinilo toto dílo neskutečně dojemnou záležitostí. Je možné, že ze mne ve značné míře mluví má nízká očekávání a následné ohromné překvapení, ale každopádně považuju tento film za neúměrně podhodnocený. Za normálních okolností bych pravděpodobně udělil 4*, ale v tomto případě se přikláním k horní hranici. 81% ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Cassie místo, aby prožívala svůj život jen paří a jednou umře. Dostane se kamsi mezi nebem a peklem s tím, že má resty vůči své kamarádce svému otci a své matce a pokud je odčiní půjde do nebe pokud ne do pekla. Potěší hlavní herečka navíc má vždy dobré oblečení a pasují jí to zamrzí originalita jelikož žádná není a odhadnout konec není tak těžké. 60 procent ()

Sharpooter 

všechny recenze uživatele

Další totálně špatný film od Netflixu. Herci, tedy v tomto filmu spíše herečky mi přijdou, jako kdyby hráli poprvé v životě. A hele hlavní herečka má na svém kontě 18 filmů a s toho se jen jeden pohybuje v červených číslech a to ještě hádám, že tam hrála vedlejší postavu. Scénář je odpadní, omlouvám se všem kterým se to líbilo, jako hlavní nápad špatný není, ale ta kaše okolo je prostě hrozná.. 2/10 ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nějak jsem neměl náladu na nic složitýho. Život po večírku mě lákal námětem, otrávil začátkem a vlastně to průběhem vůbec nezachránil. Je pravda, že začátek je na jasnej odpad. Já bych ty americký mladý poslal makat někam na kanadskou samotu, aby o nich nikdo nevěděl a byl by alespoň klid. Jenže pak přijde zvrat, který nabádá ke změně vyprávění, což se také stane, ale že by to nějak zachránilo celkový dojem z filmu, tak to ani ne. Velký špatný. Film pro současný mladý, co přijdou ráno z akce, jsou v crashi a potřebujou na nic nemyslet a mít zaplou televizi, aby tam něco běželo. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Kapském Městě v JAR. (SONY_)
  • V čase 00:02:24 položí Lisa (Midori Francis) kyblík s jídlem vedle sebe na gauč. Po chvíli, když Lisa a Cassie (Victoria Justice) vstávají z gauče, tak kyblík s jídlem je pryč. (mary800)

Reklama

Reklama