Reklama

Reklama

Pojďte pane, budeme si hrát

(seriál)
  • Česko Kdo to hodil, pánové (více)

Série(2) / Epizody(11)

Jeden je malý a hloupoučký. Druhý protáhlý a vychytralý s mlsným jazýčkem. Jednoho dne se potkali u Kolína a dali se do řeči. Po dlouhém klábosení o tom, jak měli geniální předky a příbuzné zjistí, že jsou bráchové a začnou si spolu hrát. Prožívají spolu mnohá dobrodružství a hry, které však nejsou ze strany toho většího zrovna čestnou zábavou. Ale malý medvídek to snáší vcelku dobře a tak oba navozují řadu úsměvných situací. (stub)

(více)

Recenze (171)

Campbell 

všechny recenze uživatele

No další parádní večerníček na který nedám dopustit, příběhy medvídků kteří se promění v cokoliv nemělo v mém mládí chybu a ani ted. Dnes jsem si seriál zase nějak extra neužil jako třeba Povídání o pejskovi a kočičce(z nich jsem i po téměř 10 letech nadšenej). Ale jako malej jsem měl jen pár dílů, ted jsem viděl všechny a jsem spokojen. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Není to žádný skvost jako Krteček, nebo tak, ale ta obrovská dávka invence tvůrců se prostě ocenit musí. K tomu je v tom tak jasně vidět zneužívání slabších, že snad lepší příklad neznám. Pohádky by měly především poučovat a v tomhle případě je to dětem podané tak skvěle, že už to snad lépe nešlo. 80% ()

Reklama

the_weaver 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jde o mimořádně přeceňovaný seriál "večerníčků", reálné hodnocení by mělo být o desítky proc. bodů nižší. Třeba uznat, že autoři experimentují s náročnými osvětovými a na svou dobu pokrokovými tématy jako šikana, manipulace, individuální automobilizmus, doping či svazky partnerů stejného pohlaví, a někdy se jim skutečně zadaří (Nazdar, kedlubny!) ale občas se dost hledají (vtipná kaše) anebo opakují zdlouhavé gagy (jeli k vodě). Nejsilnější stránkou tak je nepochybně hudba a také intelektuální nenáročnost, jelikož se to dá pochopit i když má člověk příznaky CoViD-19, tudíž je to skutečně vhodné i pro nejmenší.↵ Pro srovnání uvedu, že v 60. letech vznikaly ohromně zábavné díly série Road Runner, Bugs Bunny či Tom a Jerry z tužky Chucka Jonesa. Rád bych proto viděl jakéhokoliv svéprávného člověka, který by byl schopen mi upřímně tvrdit, že hodnocení Pojďte pane na ČSFD je zaslouženě vyšší než hodnocení zmíněných sérií. A pokud bychom měli zůstat v Československu, tak hledám odvážlivce, který obhájí vyšší hodnocení Pojďte pane než má třeba seriál Pat a Mat či Mach a Šebestová. ()

Honzíno 

všechny recenze uživatele

Naprosto bezkonkurenční záležitost, kde hranice představivosti, animátorské tvůrčí schopnosti, filmařské vynalézavosti a hravosti jednoduše neexistují. Smekám a navždy budu obdivovat dokonalost tohoto perfektního projektu. Nejkrásnější na tom všem je ta odvážnost, kdy (pokud neznáte průběh) nikdy nevíte, co vás čeká za pár okamžiků. Promakané do nejmenšího detailu. ()

 

všechny recenze uživatele

Jak já tydhle dva medvědy nesnášela, jako malá holka jsem ten večerníček nemohla vystát a ani teď v něm nenalézám nic, proč ho zapnout, ale na jeho obhajobu musím říct, že "se mi to nelíbilo" a "ty hlasy a vůbec všechno bylo nesympatické" nejsou moc racionální argumenty a není to úplně stupidní, takže 2* ()

Galerie (7)

Zajímavosti (9)

  • V díle „Jak jeli k vodě“ je vloženo podprahové sdělení (informace na obrazovce trvající zlomek vteřiny) "HLASUJI PRO MÍR". (pan.Kaplan)
  • Medvídci si vykají a oslovují se pane. Přestože hned v prvním díle dojde k objevu, že jsou bráchové a utvrdí to tyknutím a zvoláním „to znamená ty kubo, že mi dva jsme bráchové“. Přesto si celý seriál dál vykají. (sator)

Reklama

Reklama